Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

surrender kalk"MI"yor (template?)

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

Final Respec - June 8th, 2005
Following the Combat Upgrade publish we allowed players with combat oriented characters to reallocate the skill sets on their characters enabling a player to switch profession templates. Some players missed the window provided in which to make these changes and we are going to re-open it one more time to allow players who had active characters before that publish to change their character's profession template.

On June 8th, 2005 at 4:00 AM PDT all servers will be taken down so we can apply a final respec opportunity to all characters that are eligible. When logging in you will receive the following message:

Important Notice: You Can Not Change Your Character Template After This Play Session!

Your ability to adjust or respec your character template will end when you log out of this play session. Right now, you can still change your character's profession template (/respec). Please be sure that you have your character template configured exactly as you want it before logging out of this play session as you will not be given another chance to change it. Once you log out of this session, your character template will be set and will not be able to be changed by Customer Service or any other intervention other than regular game play.

Thank you.

-------------------------------------------------------------

swg nin sitesinde bu haberi gördüm inşallah yanlış anlamışımdır sanırım swg wow yolunda ilerliyo artık herkesin template i kalıcı olacak!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[Bu mesaj Gwindon tarafından 08 Haziran 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gwindon tarafından 08 Haziran 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma ama kalkıyo şimdiden soe ye 3 tane mail attım lütfen sizde atın!!!!
(kusura bakma?!?!)[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

[Bu mesaj Gwindon tarafından 08 Haziran 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gwindon tarafından 08 Haziran 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

surrender sistemi değil yahu bu
nasıl okudunuz.

Adamlar 1 ay önce respec için size son bir fırsat vericez ve not olarak bu son respectir diye yazı çıkacak. Onu yaptığınız vakit bu sizin xp kasmadan son respeciniz olacak demişlerdi.

Fakat bunu yapmadılar.
Forumlarda çok olay çıkardılar
binlerce ticket atıldı .

SOE dayanamadı ve şimdi size son respec hakkı veriyoruz diyor.

e oha surrender kalkarmı ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 08 Haziran 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
You Can Not Change Your Character Template After This Play Session!

bunu niye dediler o zaman anlamadım kusura bakma...

bu respec aracılığı ile değiştiremezsin demek
yani elle xp kasarak template değişitirilebilir fakat respec ile , yok efendim csr a ticket atayım , bak bu böleydi böle oldu diye, yok artık böyle şeyler bu son hakkınız diyor.

CU dan sonraki respeclerin bittiği an bu an.
o seisson demeside oradaki , bu pencereye girdin , bu log olana kadar geçen sürede respec ettin ettin , etmedin later diyip erteleme şansın yok , biter ...

eğer öyle olsa şu anda grind eden padawanların hepsi oyunu bırakmıştı ve SWG bitmişti.

level 80 adam skilleri drop ede ede padawan a aktarıyor , öyle şeymi olur ? surrend etmek yok ..

adam dansöz , ve bundan sonra dansöz kalıyor ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nimloth, 08 Haziran 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
Surrender kalkarsa oyun komple kalkar. Oha abi. Ben okumadım zaten başlığa göre yazıdm.

hadi lem sen yazdığında başlık template?? di :-) :-)[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Sosyal ağlarda paylaş

Arkansis:
beni kızdırmayın surrend ı kaldırtırım[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler

[Bu mesaj Arkansis tarafından 08 Haziran 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Diyelim eğlencesine dancer musician image designer yaptın. Tam respecliycen crash yedin. Buyuur. Böyle saçma iş mi olur. İnsan bi hafta önceden haber falan verir. Hay ben bu soe'nin ihmalkarlığını....[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Sosyal ağlarda paylaş

lol arakdaslar bu sadece son respec olayi. bu soe daha onceki (3 hafta suren) respec olayinda son uyariyi yapmadi ya bir cok kisi ozellikle jedilar cok zor durumda kaldi. soe basta bisi yapamayiz demisti ama simdi son kez istenilen temp e gecebilmek icin bunu yaptilar. son respec oyuna girdiginiz andan ciktiginiz ana kadar surecek. bence hemen yapin zaten swg bu siralar cok lag li her dakka crash oluo.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nimloth, 08 Haziran 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
Diyelim eğlencesine dancer musician image designer yaptın. Tam respecliycen crash yedin. Buyuur. Böyle saçma iş mi olur. İnsan bi hafta önceden haber falan verir. Hay ben bu soe'nin ihmalkarlığını....

adamlar respec zamani bittikten sonra bile sirf playerlar uzulmesin diye son bi $ans veriyo, 2 haftalik eglenme $ansin vardi yani, ki sen hala laf ediyosan adamlar sana bu kadar $ans verdikten sonra diyecek lafim yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
frenquit, 09 Haziran 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
said:
Nimloth, 08 Haziran 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
Diyelim eğlencesine dancer musician image designer yaptın. Tam respecliycen crash yedin. Buyuur. Böyle saçma iş mi olur. İnsan bi hafta önceden haber falan verir. Hay ben bu soe'nin ihmalkarlığını....

adamlar respec zamani bittikten sonra bile sirf playerlar uzulmesin diye son bi $ans veriyo, 2 haftalik eglenme $ansin vardi yani, ki sen hala laf ediyosan adamlar sana bu kadar $ans verdikten sonra diyecek lafim yok

hayır
respec zamanı bitti ağlamayın diye birşey yok.

Adamlar son 1 kez size hak vericez çekilme tarihi şudur
ekranınıza gelicek o zaman asıl template inize yani bundan sonra oynamak istediğiniz template e geçin dediler.

Fakat asla böyle birşey olmadı , çoğu insan o anda denemekte olduğu template inde kaldı ve eskisine geri dönemedi veyahut istediğine değiştiremedi.

SOE bitti gitti ye getirdi, tabi binlerce insan ticket manyağı ve forumda post manyağı yapınca bunları geri adım atmak zorunda kaldılar...

Sen git son bir kez size mesaj gelicek ekranda ve bunun son olduğu yazıcak de , hiçbişi olmasın , ondan sonrada ticketları gözardı et , okumayacağız direk sileceğiz de ... sil silebildiğin kadar , 9358928 ticket yollayıp geri adım attırttılar , çokta iyi oldu.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...