Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sırılsıklam aşığım ama söyleyemiyorum!!!!!

mentalman

Öne çıkan mesajlar

Hello,
I love you
Won't you tell me your name
Hello
I love you
Let me jump in your game

She's walkin' down the street
Blind to every eye she meets
Do you think you'll be the guy
To make the queen of the angels sigh

She holds her head so high
Like a statue in the sky
Her arms are wicked and her legs are long
When she moves my brain screams out this song

the doors - hello i love you
(not:şarkının bir bölümü daha var da batırırsan ekleyeceğim)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

İlla söyleyemiyorum diyosan bi yöntem daha var, oldu bittiye getirmek... Detaylar bu bölümde 4-5 gün önce konuşulmuştu bir bayan patinin gözünden anlatılmış bir "macera"da.. :)

Onu da uygulayabilirsin, orada da uzun uzun yazmıştım ama bu çok kesin tepki getirir söyliyeyim, evet olursa ne iyi ama hayır olursa da bi daha kızın yüzüne bakamazsın...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

oldubittiye getir moda oldu bu herkes yapıyor artık

EY KIZ ARKADAŞINA AÇILAMAYANLAR

İşi oldu bittiye getirin, yawşayın yawşayabıldıgınız kadar üsteleyin rahatsız edın tedirgin edin ve zafer sizin olsun.

heh.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Alkol aldım bu gece ve iste itiraf ediyorum:

Asıgım ulan ama yavsayamıyorum bile cunku o kadar seviyorum o kadar deger veriyorum ki yavsamak bile garip geliyo bana. O kadar kisiye yavsayabildim ama bu kıza olmuyo. Cok cok kotu carpıldım ben... Soyleyemiyorum bile boyle bisi yasamadım daha once =( uhuh[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

işte bir kaç bira insanı nasıl kepaze eder canlı canlı izliyoruz sayın seyirciler...
sabah bunları okuyunca ne diyecen acep >:)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi len =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okuldan birine ama ama okul bitiyo, uc gune istanbula donuyorum... Ve daha cok icicem icmek istiyorum ama bitti =([signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Dalga gecme seni de gorucezz =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaleidoscopic, 09 Haziran 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
sabah bunları okuyunca ne diyecen acep >:)

Hehehe iyi sarhosmusum dicem diyodum gece, simdi de bunu diyorum =)

İyi sarhosmusum[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 08 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
oldubittiye getir moda oldu bu herkes yapıyor artık

EY KIZ ARKADAŞINA AÇILAMAYANLAR

İşi oldu bittiye getirin, yawşayın yawşayabıldıgınız kadar üsteleyin rahatsız edın tedirgin edin ve zafer sizin olsun.

heh.

muahaha koptum yarıldım :D:D:D

Her zaman her yerde senin bu söylediğini söylerim
Yavşıycaksın sonuna kadar rahatsız olana kadar, abartılı bi şekilde yavşa o kadar olsun ki arada seni çok sevdim falan gibi mesajlı laflar edersin fln ztn çıkmaya başlarsınız sen ona onu sevdiğini söylemeden:D[signature][hline]Her türlü hayvanınızı özenle satın alırım.Camdan iple sallandırma, kum torbasının içine sokuşturup box çalışma,kovboy iipi gibi başının üstünde sallandırma gibi planlarım var ama uygulayacak hayvan bulunamamakta.

[Bu mesaj KahnX tarafından 09 Haziran 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abilerim adam konuşamıyorum diyo. Siz telefon nosunu al diyosunuz. Soru işareti , en büyüğünden!!!
Adam konuşamıorum diyo siz bara götür!! Konuşmadan bara götürmek için sopyla vurması lazım hakikaten????
Kızı yanlız yakalayamamaktan şikayetçi bu arkadaş ki lise ortyamlarında olur. Kız devamlı arkadaşlarıyla takılabilir. Eğer evine yürüyerek gidiyosa, o sırada yavşayabilirsin. Servisle gidiyosa çok zor yanlız yakalaman bu tipleri (Direk karekter analizi yanlız:D)!!!
Ortak arkadaş falan varsa, samimi, kız haber çakabilirsin. Ama "Git söyle ben onu seviyorum" şeklinde değil. Tutmaz bu yöntem. Kızın arkadaşıyla çok samimiysen, arkadaş numaradan "kız şu herif seni beğeniyomuş galiba, hededen duydum, hede de hödöden duymuş." ayağına yatablir. Bu en idealidir, kızın radarına girmen açısından hem de hala "cool"sundur. Ama böyle arkadaş bulmak zor! O zaman en bodos yöntem olan "git söyle onla bi konuşcam , özel" yöntemi kalıyo. Artık yerse. :D
Çok fırlamayım süper coolum diye kızın arkadaşlarını ortasında herkesin içinde yazılmaya kalkma sakın.

Başka bir çekincem de arkadaşların bahsettiği sabır konusunda. Fazla sabredilmemesi hatta mümkünse hiç sabredilmeyip direk children of bodos moduna girilmesi bence daha yerli yerindedir. Sizden daha az sabırsız kişiler aynı kızdan hoşlanıyo olabilir. Hatta bu kişiler o kadar sabırsız olur ki bazen, bir süreddir kestiğiniz kız minibüste önünüzde oturuyodur ve ... anlatmak zor.
Kızdan ilk başta "hayııır" nidası yükselse bile herif daha sonra kız güldürmeyebile başlayabilir. Moral bozucu bir durumdur. Sonuçta siz günlerdir salak salak bakarken herif daha minibüste görür görmez karar vermiştir. Kararlı ol! Atıl! Hadi göriim! :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...