cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi bende mesela işten bi geliyorum alala emulede tık yok bende gokhan kullanıorum ama uploadım hep 5 tir. hig id alıorum ama meslea işten geldiimde modeme restart atmadanda nete baalanamama sorunu yasıorum bazen modemde hat ısıı yandıı halde us robotics modemim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 valla ben olsam yerinde gider emule versiyonumu güncellerim bi güzel ondan sonra gerekli ayarları yapmaya girişirim bi de trojan ya da bandwith sömürecek başka program var mı diye bakarım, bi de routerimin ayarlarını kontrol ederim. bi de manyaklıık yapıp gidip http://speedtest.ttnet.net.tr e bakarım bi yamukluk var mı diye.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 speedtestte bi yamukluk yok, normal. ya ayrıca iyi güzel diyorsun, versiyonu yükselteyim de. şimdi sorun bunda değilse, geri nasıl dönücem? ayrıca şu anda indirdiğim şeylerin oraya aktarılma güvencesini verebiliyor musun? ayarlar karışacak ayrıca. ben şu andakinin tüm ayarlarını arkadaştan almıştım. yeni versiyon yükleyince, ne ayarı yapıcam, neye göre yapıcam. ehoe yol gösteriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sen getir kasayı ankaraya en kralından yapmazsam adam diilim öheheh. ya dosyaları aktarırsın o problem değil de, ayarları da yaparsın aslında ama. 3-5 tane kritik dosya kopyalayacan. olmadı backuplayıp yaparsın yani hiç olmadı. ama işte güvencesi yok illa olacak diye.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ee baska bir şey olamaz mı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 mesela service pack 2 yuklemiş olabilirsin?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yuh yok yüklesem haberim olurdu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hayır haberin olmaz diye değil yüklemişsindir ondan olduğunu tahmin etmezsin diye söyledim.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Benim eMule mucizevi bir şekilde toparlandı eski kudretine kavuştu. Hiçbir mantıklı açıklama veremiyorum kafasına göre takılıyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sp2 ile nası bi uyuşmazlığı var? evdeki makinede sp2 kurulu işte ben yurttayken nonstop download yapıyorum. bu ay 20 gb falan indirmiş olmam lazım belki daha fazla.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 onu tam bilmiyorum forumlarda sözü geçiyordu, sp2 de maksiumum bağlantı sayısı limitli miymiş vs. vs. öyle birşey tabi emuleye direk etki edebilir, fakat ben sp2 kullanmadığım için ve bir sorun yaşamadığımdan bilmiyorum.[signature][hline]the ümmetçi side clouds everything join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sp2 de anlık bağlantı saysısı 10 la sınırlı yani aynı anda 11 kişiden dosya çekemiyorsun. emuleda azar azar çok kişiden çektiğinde performans düşüşü yaşayabilirsin. (misal şu an 19 kişiden çekiyormuşum ben toplamda 17kb/sn)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 31 Mayıs 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Valla bende de 3-4 haftadır e-mule pingleri berbat durumda. 3000-4000 hatta bazı zamanlar 7000 pingleri goruyorum. Nedenini hala cozebilmiş değilim. Hız ise berbat durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arkadaşlar, emule plus v1.1 yükledim, gayet official, gayet düzgün vs. ancak hiçbir şey değişmedi. hala 4-5 ile dl yapıyor. ühü, lütfen bir yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bende de aynı sorun var.. 512 adsl ama hız yerlerde sürünüyor anlamadım gitti..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 valla benim maşallahım var o zaman herhalde.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! patiye özel msn adresim, diğerlerini silin listenizden => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hmm şu service pack 2'yi yüklemiş olabilirim. başka bir sorunda, onla ilgili bir şey çıktı galiba karşıma. emin de değilim. eğer yüklemişsem sp2'yi, ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bu arada, nerde karşıma çıktığını ve yarattığı sorunu söyleyeyim. okulun web sitesinden notlara bakmak istediğimde, bizim sistemin, benim sp2 yüklediğimi ve sp2 içinde gelen popup blockerin(açılır pencere engelleyicisi), sayfanın açılmasını engellediğini söylüyor. ve kapatmak için de, araçlar bölümünden, bir bölme gösteriyor. ancak orada popupblockerla ilgili, gösterdiği gibi bir şey yok. bunun çözümünü bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ondan anlamam da, al emule için şuna bi bak http://www.lvllord.de/download.php?url=en/evid4226patch212-en.zip [signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! database i yormayın, msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 file not found? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 http://www.lvllord.de/?url=downloads&lang=de#4226patch[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! database i yormayın, msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ne bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ehe sp1miş bilgisayar, gerek yokmuş. of of bu ne be. bu okul şeysi niye kıllık çıkardı ki popupblocker var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yaa cok sacma bir soru olcak biliyorum ama yine de sorucam E-mule calışttırınca internet baglantısı kesilir mi yaaa Acayip bir durum var. Format sonrası ayarları yapıyorum ediyorum her sey super giderken emuleyi kurup acıyorum ya hemen ya da kapatıp bir daha acınca internet baglantısı gidiyor. Modem online gibi gozukuyor ama download yapmıyor sanki sırf upload yapıyor. Kullandığım modem Zoom ve 10.0.0.2 ye girince modem ayarlarına girmem gerek fakat giremiyorum. Modemi kapatıp açıyorum ondan sonra girebiliyorum ama en fazla 1 dk. suruyor. Bu arada internet hala yok tabii. Ne yaparsam yapayım duzelmiyor. Format atmak haric. Bu kacıncı formatım yaaa. Benim bilgisayarın durumu da su cadillac ile dondurma almaya giden adam hikayesine dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 nat ayarlarında emule portlarını kontrol et belki kapali olabilir. bide ne kadar alakalıdır bilmem ama eğer usb ile bağlamışsan aleti pcye 10,0,0,3 kullan[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar