Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 http://www.stillpsycho.net/%C4%B0stanbul_Efsaneleri[signature][hline]Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yenisi yok?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Yenisi yok ama yapımcıları işte yeni yapmış siteyi, belki yenisini de yaparlar -inşallah-.[signature][hline]Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bu aralar türk oyun sektörü gerçekten ilerledi pusu çıktı,istanbul adında bir mmporg yapım aşamasında,kabus 22 galiba çıkıcak dağıtıcı arıyorlar tam bilmiyorum birde kriz diye bir oyun çıkacaktı galiba.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 çok sağol ya kaç aydır arıyordum netten indirmek için linkini. süper bir oyun bu arada acayip zevkli tekrar başlayacam şu 170mb bitsin hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yürü bee!! favori oyunumun sitesi de yenilenmiş :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 siteyi de yenilemişler xanırsam xp de çalışacak hale getirmişler direk oynıcam tüftüf Gel Babana falan oy[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 . yanlış post [Bu mesaj Mosquito tarafından 25 Mayıs 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben şu anda indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 dosbox la birlikte geliyo xp sürümü basınca çalışıyo da renkler abidik gubidik pembeli morlu çıkıyo nasıl düzelir acaba bir yardım eli uzatsanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yanlış yere attın mesajı galiba bone? ya da ben deliriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yok doğru yere attı, yapımcı Özgür. Hatta 2 tane Özgür var galiba.[signature][hline]Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 haha bone un yazısının ikinci cümlesini yeni farkettim :) tamam doğru thread :P[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya şey gibi oldu görüntüler hani böyle eski oyunlarda vga falan çıkardı da vga seçmessek iğrenç görüntüler çıkardıya onlar gibi nedendir ki acaba?[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ahanda xp'de calisan lale, yuklemeyen dombili[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Büyük hizmetlerin adamı Silphatos'a şükranlarınızı belirtin.[signature][hline]Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Zamanında oynayamadım diye içimte ukte kalmıştı, indiriyorum hemen. Bakalım nasılmış. :) edit: Oyun indi şimdi. Daha oynamadım, okubeni.txt'i okurken gördüğüm yazıyı paylaşayım dedim: "Istanbul Efsaneleri I - Lale Sava$çilari oyununun tüm haklari saklidir. Bulursaniz bize de haber verin." yorumsuz [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] [Bu mesaj Mirage tarafından 25 Mayıs 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 O text daha hiç bişey mirage sen oyunu oyna bidaha konuşamıycaksın. Ayrıca elinize gecirebilriseniz oyunun kıtapcığınada göz atmanızı tavsiye ederim cok esprili ve hoştur.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Oyunun kitapçığı yeni dağıtım ile birlikte geliyor. Okuyun.[signature][hline]Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hehe cidden harikaymış, zamanında oynasam fan klübünü kurmuştum şimdiye. :) Hele vezice olayı bitirdi.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yıllarca ağzıma "lale" takılmıştı bu yun yuzunden hemen edineyim bende[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Mirage, 25 Mayıs 2005 18:12 tarihinde demiş ki: "Istanbul Efsaneleri I - Lale Sava$çilari oyununun tüm haklari saklidir. Bulursaniz bize de haber verin." yorumsuz oyunda dolu öyle espri ve gönderme var. gameshow günlerimi hatırlatıyor. oyun çok güzel de, tek sevmediğim şey, koridorlarda yürürken "encounter"ların nerde olduğunu görememek, aniden pöf diye çıkıyor, işin bitince kayboluyor. bir de yolda yürürken ırospa'lar saldırıyordu aniden, 4 takımla 6-7 ırospa halletmeye çalışıyordum o güçsüz halimle. bu tarz şeyler olmasa çoktan bitirmiştim, feci eğlenceli oyundu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Irospalar falan değilde, afakanlar basınca feci oluyodu (hee afakanlar basıyodu şöle 70 cm boyunda sadece kafası olan slime tadında şeyler =)) son nefesinle dinleniyosun uyurken afakanlar basıyo dövuyolarda, vecizede yemiyolar. Havalı naciye vardı (isim yanlış olabilir) ölmüş arkadaşları teslim ediyodun hanım efendiye "Hoca hayat buymuş ya!" diye cıkıyolardı[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 havalı mehtap'tı sanırsam :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hehe bi de harita olsa ne güzel olacaktı. Kaybolup duruyorum, kendi haritamı yapmak da yıllar alır. Yoksa grafikler göz yorucu olsa bile kasıp bitirmek isterdim ama sanırım dayanamayacağım :p. 2 saattir aynı yerlerde gezip duruyorum, biraz da benim odunluğum sanırım. edit: Ya da vazgeçtim, güzel bir kareli kağıt olarak harita tutmaya başlayarak baştan başlicam bakalım nolcak :) [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] [Bu mesaj Mirage tarafından 26 Mayıs 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar