Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lale Savaşçıları Reloaded

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Zamanında oynayamadım diye içimte ukte kalmıştı, indiriyorum hemen. Bakalım nasılmış. :)

edit: Oyun indi şimdi. Daha oynamadım, okubeni.txt'i okurken gördüğüm yazıyı paylaşayım dedim:

"Istanbul Efsaneleri I - Lale Sava$çilari oyununun tüm haklari saklidir.
Bulursaniz bize de haber verin."

yorumsuz

[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Mayıs 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 25 Mayıs 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
"Istanbul Efsaneleri I - Lale Sava$çilari oyununun tüm haklari saklidir.
Bulursaniz bize de haber verin."

yorumsuz

oyunda dolu öyle espri ve gönderme var. gameshow günlerimi hatırlatıyor.

oyun çok güzel de, tek sevmediğim şey, koridorlarda yürürken "encounter"ların nerde olduğunu görememek, aniden pöf diye çıkıyor, işin bitince kayboluyor.
bir de yolda yürürken ırospa'lar saldırıyordu aniden, 4 takımla 6-7 ırospa halletmeye çalışıyordum o güçsüz halimle.
bu tarz şeyler olmasa çoktan bitirmiştim, feci eğlenceli oyundu.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Irospalar falan değilde,
afakanlar basınca feci oluyodu (hee afakanlar basıyodu şöle 70 cm boyunda sadece kafası olan slime tadında şeyler =))

son nefesinle dinleniyosun uyurken afakanlar basıyo dövuyolarda, vecizede yemiyolar.

Havalı naciye vardı (isim yanlış olabilir) ölmüş arkadaşları teslim ediyodun hanım efendiye "Hoca hayat buymuş ya!" diye cıkıyolardı[signature][hline]
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe bi de harita olsa ne güzel olacaktı. Kaybolup duruyorum, kendi haritamı yapmak da yıllar alır. Yoksa grafikler göz yorucu olsa bile kasıp bitirmek isterdim ama sanırım dayanamayacağım :p. 2 saattir aynı yerlerde gezip duruyorum, biraz da benim odunluğum sanırım.

edit: Ya da vazgeçtim, güzel bir kareli kağıt olarak harita tutmaya başlayarak baştan başlicam bakalım nolcak :)
[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]

[Bu mesaj Mirage tarafından 26 Mayıs 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...