Sawer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Pusuyu bitirenlere soruom acaba sonunda o 2 kadın bıde fatih öldumu yoksa devamı cıkarmı?[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 devamı çıkıcakmış yapımcılar öyle söyledi.[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol alırsın xp pack i yükleyemezsin pc ye Korsana karşıya lol[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 xp pack için oyunu tekrar almak gerekicek. oyunu baştan kurucaz olmuycak bir daha kuramıycaz gitçez bir daha satın alcaz felan...[signature][hline]Beş Hececiler
Apache Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 pusunun yeni xp packinde korsan korumasında oyunu silince hdd patlıyomus[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla bılmıom ben orjinal aldım sızede onu tavsiye ederım 20 mılyon....[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bende orjinal aldmda saçmalık war oyunda kurşun bitince adam wuramıosn haliyle ölüp duruosn buna bi önlem alamazmyz?[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bu oyun da orjinal satsın yani...bahane aramasın kimse param yok filan diye..haftada 5 oyun biteceğine ayda 1 oyun bitsin o da türk yapımı orjinal olsun..artı 2. si de gelse bakalım nasıl olacak..
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 peki tamam. zaten ben orjinal oyunları da sırf bir kere kurup sonra atmak için alıyorum..
Öne çıkan mesajlar