Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X dergisinde yayınlanan bir hikaye dizisi

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Bilen bilir, bir oyun dergisinde aylık (doğal olarak) yayınlanan bir hikaye vardı. Paralel evrenler, Zaknafein den tut Raistlin'e, Vader dan tut ta kime kadar. Beğenmişmiydiniz o hikayeyi, gerçi yarıda kaldı ama olsun. Ha bir de neden sona erdi küt diye onu bilen var mı diye soracaktım[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

Level? şu hayalet mi hortlak mı ne orası mı diyorsun?

valla okumuyordum saçma sapan gelmişti bana.
rpg konusunda konuşalacak ve söylenebilecek çok şey varken abuk sabuk kahramanları birleştirip ortama salınmış hikayeler yazılıyordu.
zaten rpg köşesinde müzik önerisi olarak hip-hop yazan adamdan rpg/frp yazarı mı olurmuş ya :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe bone ağzına sağlık hip hop kısmında. Benim arkadaşlar çok beğenmişti hikayeyi, ben de tam tersini savundum, onu al bunu çal sonra isim vermeden telif hakkından kurtul mantığı vardı. Merak ettim tek böyle düşünen ben mi varım diye.[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

hip hop dinleyen adam özentidir zaten başka ne bekliosun ki.
illa birilerinin yazdığını, birilerinin giydiğini, birilerinin yaptığını, birilerinin söylediğini yaparlar...
yow yow arabadan indim
kontörde bitti
benzin misali
altımda jeep var!
cüzdanım neryee gitti? yow yow!
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ne biliyim bana şey gibi geldi. "madem herkes raistlin seviyor, madem conan'ı çoğu kişi biliyor, madem anakin şu sıralar meşhur, bunları kullanıyım" gibi şeyler..
anlatım ve senaryo da hoşuma gitmedi o da ayrı.

mesela vakti zamanında nierdre rpg köşesinde girişte kendini düşünerek (sanırım) kısa kısa maceralarını anlatıyor gibi birşeydi. o çok daha hoşuma gidiyor. zaten tanınmış bir karakteri farklı birisinin farklı bir hikayede kullanması değil de yaratıcılıkla başka bir karakter yaratıp onu kullanmak.. ya da buna benzer bişi..[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o köşe son zamanlarda baya cıvımıştı.İnsanlara FRP dünyasında ki yenilikleri ve değişik sistemleri anlatması daha iyi olacak bir köşede aylarca fotoroman misali yazılar yazılmasıçok kötüydü.Ama Ali Abi iyi insandır ve özenti değildir.Bence kendisiyle bir şekilde tanışın ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Ama dediğim gibi köşe cıvımıştı!
Hip Hop la ilgili denilen her kelimeye katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya öyle bi sacmalıgı nası yazmıslar hadi bunu gectım nası mıllet begenmıs burdan gordugum kadarıyla bıle sinir oluyorum yahu.

Bende geleyim Alayım Batman i Diablo the lord of destruction la ally yapayım sora alayım bunları krynn de raistlinle kapıştırayım sora biraz canım sıkılsın üstlerne drizzti salayım oda olmazsa hepsini bi kerede öldüreyimde tiraj yapayım para kapayım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında hikaye iyi başladı ama 3 bölümle bitirilebilecek hikaye neden romana dönüştü onu anlamadım.

Arkadaşlar lütfen Hip-Hop dinlemek insanın kişisel tercihidir saygı duyalım. (kafalar karışmasın sapına kadar metalciyim)

dreag yarama tuz basma.[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think
All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 02 Haziran 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Bonecrusher, 27 Mayıs 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
zaten rpg köşesinde müzik önerisi olarak hip-hop yazan adamdan rpg/frp yazarı mı olurmuş ya :-P

+1 :lol:
Hiphop konusunda biraz sert davranıyor olabilirim ama müziğine de dinleyici kitlesine de acayip kıl oluyorum...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
Countdown to OKS
Sosyal ağlarda paylaş

dergiyi geçen ay dikkatli okumamışın :P orda kendi kitabını yazmak için köşeyi bıraktı demişti sinan, da

o frp köşesindeki hikayeler felan harbi kötüydü bana görede yani derginin direk bakmadan geçtiğim tek bölümüydü. gameshow'da nierdre nin süper hikayelerine veya overdose'takilere benzeyen bişi yapmaya çalışıp yapamamış aksine birbirine karıştırmış gibi bişidi yani. onun kitap halini düşünemiyorum hehe.

not: gameshowda ekonomik sebeplerden kapanmıştı bu arada, yukarda sormuşlar :) [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...