Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 şimdi şöyle bir sorunum var. doom 3 hard'da bitirdim ama beni zerre kadar kesmedi. açıkçası benim first person shooter mantıgım gerçek hayatdaki kadar zor savaşlar (bu imkansız tabii ama ne kadar yakın olursa o kadar iyidir tabii) yada yüz tane enemy'nin arasından sağ kurtulamamak. hayır manyak diilim ama bi fps oynarken hep bi yerde arasında takılıp sürekli load/save yaparak uğraşmak yeni taktikler bulmak çok hoşuma gidiyo. mesela far cry'ın en zor seviyesi buna iyi bir örnek. ama doom3 ve half life 2'da (3 sentry gun'la "H" şeklindeki odada mahsur kaldıgınız bölüm hariç) ben bunu bulamadım ikisini de en zor seviyede takılmadan bitirdim. (hernekadar doom da 100 hp'ye pek ulaşamasamda) gerçi soracağım şeylerin bu yazdıklarımla en ufak bi alakası bile yok bi başladım gerisi geldi belki tartışma falan çıkar, neyse. :P herneyse şimdi doom3'ü bitirdikten sonra bilgisayara format atmak zorunda kaldım ve nightmare seviyesi de uçtu böylece o seviyeyi açmamı sağlayacak bi cheat yada başka bir yol varsa yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Black-ice, 10 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bi fps oynarken hep bi yerde arasında takılıp sürekli load/save yaparak uğraşmak yeni taktikler bulmak çok hoşuma gidiyo. hastasın ne diyim... korkulur senden :) said: Open the comsole with [Ctrl]+[Alt]+[~] and type in: seta g_nightmare 1 - Nightmare mode yani konsolu açmak için ctrl+alt+é tuşlarına basman gerekiyormuş.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 çok sağol bonec. evet hastayım fps hastasıyım bitmesin istiyorum oyunlar napıyım. şuanda deneyemiyorum bilgisayar gelmedi daha ama gelince önce doom3 oynayıp sonra senin için yeni doom3 fotomontajları yapacam teşekkür olarak. (bu arada bu cheat'ı yapınca oyun direk nightmare'e mi dönüyo yoksa zorluk seviyesinin lock'u mu açılıyo? evet başak burcuyum, kılım)[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ne biliyim dene bana söyle sen... büyük ihtimalle lock'u açılcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hiç dppm 3ü 1 saat te bitirmei denedinmi??[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 manyak olabilirim ama o kadar da değil.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar