Solkirans Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadaşlar anakartıma çay döküldü anakartımı ve ramimı tüm çabalara rağmen kurtaramadık anakartı garanti kapsamına soktum 256 rami attım 512 ram aldım ama şu an eskiden açılan vice city kasıyor underground 2 hiç açılmıyor bilgisayar kapanmıyor kapat diyorum siyah ekranda kalıyor çoğu zaman açtığımda windows masaüstünde kumsaatiyle bakışıyoruz çok yavaş açılıyor işlemcim 1.8 p4 sizce bu sorunlar neden olur bilgisayar yeni formatlı olduğu halde bu problemlerle karşılaşıyorum[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 5 çayında anakartını arkadaşlara mı gösteriodun ?? :) sana farklı anakart vermiş olmaları gerekir bence öle garantiye gidenleri tamir ettiklerini pek sanmam[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yeni anakart aldım yalnız hala aynı problemlerle karşılaşıyorum bu arada ram i de keyn adlı kullanıcıdan aldım kazıklamıs olabilirmi ?? :)[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 benimle alakası yok ya :) alah alah bi problem cıksa bana atıyor herkes git sen anakartından 4 tane izmarit cıkarken bakcaktın ona :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ramlerin hızları aynı dimi?... anakart da aynı mı*..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ramim 512 ddr 400 eskisi 333 tu ana kartta aynı sorun nereden kaynaklanıyor anlamadım.[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 format at[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bir daha format atmak istemiyorum muzik arşivimi tekrardan cd ye cek cart curt kasmak istemiyorum.başka bir çözümü olması gerek bunun.[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 benim ramlerime laf atmayın sakın ha cunku bende kullanıyorum 1 gb olarak almıstım 512 iyi ben kullanıyorum 512 sinide çaycı arkadasımıza verdik onda sorun cıkartıyorda benim digeri niye cıkartmıyor ben onu anlamıyorum.[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 cay mi dokuldu buda ba$ka ce$it gecen arkada$in kasaya baileys dokulmu$ :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Solkirans, 09 Haziran 2005 14:14 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar anakartıma çay döküldü anakartımı ve ramimı tüm çabalara rağmen kurtaramadık anakartı garanti kapsamına soktum 256 rami attım 512 ram aldım ama şu an eskiden açılan vice city kasıyor underground 2 hiç açılmıyor bilgisayar kapanmıyor kapat diyorum siyah ekranda kalıyor çoğu zaman açtığımda windows masaüstünde kumsaatiyle bakışıyoruz çok yavaş açılıyor işlemcim 1.8 p4 sizce bu sorunlar neden olur bilgisayar yeni formatlı olduğu halde bu problemlerle karşılaşıyorum bide yavas diye soleniyosun markası ne o kartın ondan alcam kesin[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Maşallah maşallah bı attırmadıgımız kaldı anakartlara oda olur yakında.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 mauha çay dökmüş ya eh. hazır bilgisayar mühendisiymişisn bari anakarta modifikasyon falan yaparken yaksaydın daha güzel bir vedalaşma olurdu :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya anakartımı değiştirdim gigabyte anakarttı yeni anakartta bu yavaşlık sorunu..... yada yeni ramlerde bilemiyorum ekran kartının üstündede hala biraz çay var o olabilirmi?[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 nası ya, çay!!! nasıl dökülür abi ya omg!!![signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 şöyle dökülür bi parti ortamına gidersin 5+1 sistemi kendi muzik arşivinle birleştirmek amacıyla ark.ının ses kartını kendine takarsın kasayıda açık bırakırsın gecenin ilerleyen saatlerinde makin akapanır bi bakarsın öküzün biri içine çayı dökmüş nezaketen de içinden fincanı almış o saate kadar çayın içinde söndürülen izmaritlerde anakartın bilimum bölgelerine kaçmıştır anakartın defin işleri için 188 cenaze hizmetlerini ararsın[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ohannesburg!!! geçmiş olsun walla, ara bul dövelim topluca dökenleri[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sanal filler çayı emmesini mi bekliyodun :P anakarta çay nasıl dökülür ya :) helal olsun ne diyim..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 çay şekerlimiydi?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 evet bol şekerliydi içinde bide sigara falan södürüp izmaritleri atmıştık öle bi karışımdı dökülen işte ama benim soruma hala cevap gelmedi yeni anakarta yeni ramlara rağmen makinamın kasmasının bununla bir alakası olabilirmi??[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Valla benzer bi olay benimde ba$ima gelmi$ti vakt-i zamaninda anakarttan parca cikartmak icin kasayi acip, yan yatirmi$tim (oha ne cumle ama) oyle kaldi bir iki gun, sonra arkada$la bogu$urken masa ustundeki cam bardak paaat diye yere yapi$ti, yapi$tigi yer anakart'in ustuydu, bardak kirildi. allahtan ici bo$tu hasarsiz bir $ekilde kurtardim. Buda bole bi animdir, anlatayim dedim (ne alakaysa?)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: vesmor, 09 Haziran 2005 15:52 tarihinde demiş ki: cay mi dokuldu buda ba$ka ce$it gecen arkada$in kasaya baileys dokulmu$ :D gerçek mi bilmiyorum ama en azından daha mantıklı o kafayla :)[signature][hline] açımm açç karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benim bilgisayarin yan kapagi her zaman acik. gecen bardagi elimden dusurdum masaya. bilgisayarin icine gazoz sicradi bi suru. simdi calismiyo zaten upgade zamani da gelmisti :)[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 makina açılırken ramlerin mhz ne olarak gösteriyor ? DDR 200 göstermesi muhtemel DDR 400 gösteriyormu bir ona bak.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Valla buyuk kabiliyet, tebrikler :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar