Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Star Wars Galaxies will be released on June 26th. Read the official press release from LucasArts and read Q-3PO's post on what we need to do to make it there. Tüh ya tam betaya girdim derken 2-3 gün oynauabilcem sonra beta kapancak off ya :([hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hehe bu sefer çıkacak mı acaba oyun merak ediyorum..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Muhtemelen çıkar cold .. 1 hafta sonraya release vercek kadar salak olduklarını zannetmiyorum.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hoca oyun aralıktan beri paso çıkıyor.. bu sefer de ertelenirse eğer olacakları düşünmek istemiyorum yani :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 şimdi aylık ödesek: 12*15$=180$ + oyun:50$ = 230$ ilk yılın masrafı. yıllık ödesek: 12*12=144$ + 50$ = 194$ ilk yıl. yani alıcaz almasına da birazcık oha diyim dedim.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 18 June 2003 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Sufi'ciğim, Senin Çin'li de bu konuda birşeyler söylerdi elbet değil mi? "Sog iyimg" falan gibi... Sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 söylerdi tabi söylerdi de... söylediklerini buraya yazarsak muzır kuruluyla başımız derde girerdi :D[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ohş.. Bilgisayara istemesi muhtemel update'te cabası..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 qui, ne tatlı dilin var senin öyle... bal damlıyor ağzından valla :D[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 eee neki bu şimdi ? ben daha betayı oynayamadım pff güya betada oynayacaktım oyunu piyasaya çıkmadan çözüp charımı hızlı geliştiricektim :( hep senin yüzünden reno halen cdyi ayarlamadın ne güzel bir haftada patchleri indirip girerdim geceleri dop olasın emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ooh iyiki azmo'ya kakalamışım beta acc.'u 2 hafta oynamak için 40$ para vercektik[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 siparişleri nerden vericeksiniz ??[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 avaturkden verdık bıle aylar oncesınden.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bende verdim ama korktuğum şey avaturkun oyunu çıktıktan 2-3 ay sonra getirmesi[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Olurmu canım oyle sey. En gec 1 hafta sonra baslar teslımata.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bu haberi okumasam bu gün ekran kartı almaya gitcektim,ekran kartı işi yattı,paraları buna verices[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Zaten toplam 200-300 kişi var diye biliyorum Türkiyeden oyunu isteten?Bence en fazla temmuz ortasına doğru Türkiye siparişleri ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Avaturk den alanlar biraz bekleyecek sanırım. Ben dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Eno, 19 June 2003 00:49 tarihinde demiş ki: Avaturk den alanlar biraz bekleyecek sanırım. Ben dahil. Bekleme sebebi nedir acaba , bende Avaturkten aldım da normalin dısında bir durum mu var gecikmesi icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Çok fazla talep var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar