Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official release date...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Star Wars Galaxies will be released on June 26th. Read the official press release from LucasArts and read Q-3PO's post on what we need to do to make it there.

Tüh ya tam betaya girdim derken 2-3 gün oynauabilcem sonra beta kapancak off ya :([hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Muhtemelen çıkar cold .. 1 hafta sonraya release vercek kadar salak olduklarını zannetmiyorum.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
hoca oyun aralıktan beri paso çıkıyor.. bu sefer de ertelenirse eğer olacakları düşünmek istemiyorum yani :)[hline]Fizban (1:32 PM):
oha olm işte
ha amerikan ha türk
Fizban (1:32 PM):
zaten amerikalılar türkmüş
Mesaj tarihi:
şimdi aylık ödesek: 12*15$=180$ + oyun:50$ = 230$ ilk yılın masrafı.
yıllık ödesek: 12*12=144$ + 50$ = 194$ ilk yıl.

yani alıcaz almasına da birazcık oha diyim dedim.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.

[Bu mesaj Sufi tarafından 18 June 2003 10:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
söylerdi tabi söylerdi de... söylediklerini buraya yazarsak muzır kuruluyla başımız derde girerdi :D[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
eee neki bu şimdi ? ben daha betayı oynayamadım pff
güya betada oynayacaktım oyunu piyasaya çıkmadan çözüp charımı hızlı geliştiricektim :(

hep senin yüzünden reno halen cdyi ayarlamadın ne güzel bir haftada patchleri indirip girerdim geceleri
dop olasın emi
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 19 June 2003 00:49 tarihinde demiş ki:
Avaturk den alanlar biraz bekleyecek sanırım. Ben dahil.

Bekleme sebebi nedir acaba , bende Avaturkten aldım da normalin dısında bir durum mu var gecikmesi icin ?
  • Yeni Oluştur...