Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benimde ciziktirdiklerim var!


Cuce

Öne çıkan mesajlar

Buyrun bende 3 hafta once aldığım padle deneme atışları yaparken ortaya cıkan bişeyleri koyiyim, hızla tuketiyorum bunca yıl aklıma gelen ve pen table'ım olmadığı için yapamadıklarımı devamı gelicektir,

Eleştiriye herzman acığız,





böyrün.

ps: resimler biraz buyuk ozur dilerim ama, başka biiki iş içindekulalndım bunları ve orda buyuk olmaları gerekiyodu ve şimdi image size falan kasıp tekrar upload etmeye uşendim, affediniz.[signature][hline]Beş Hececiler

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikinciyi begendim sahsen. Bitmemis ama bi tarzi var gibi.
Sende gelecek seziyorum genç cüce. Çizgilerin karakterli.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti

[Bu mesaj Gimli tarafından 09 Haziran 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ennnteresan.
ben sana şöyle bişi tavsiye ediyim. bilgisayarın marifetlerinden yararlan madem. renkli bi gölge tonu bul. ortam rengi olarak. onu fon olarak kullan. çok koyu olsun. ama siyah olmasın. oradan gitgide açarak yap. sonra tekrar gölgelere dön. sonra tekrar ışıklara sonra tekrar... bööle gider o zaten.

form çalış derim ben sana resimlerle alakalı olarak da. ipiki boyutlular. ikincisinde çok rahatsız etmiyo haliyle de ilkinde tonlama gibi bi arzu olduundan raatsız ediyo.[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


Bu da benden bi raptor[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !
Countdown to OKS

[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 09 Haziran 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 cisi guzel. olcak bişiler gibi . hade bakalım kolay gelsin.:)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci güzel, ilkini sevmedim.

mesela ilki gibi bi resimde parlak yerler güneşe bakan, koyu yerlerin ise güneşe bakmayan taraf olması lazım.

bi de fazla boş olmuş böyle bakınca bu ne diyorsun, o duran kertenkele figürünün ayrıntıdan yoksun olmasının da etkisi var.[signature][hline]nova cone snap nova cone uptıs caktıs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...