mdma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 pek fazla söze gerek yok baya guzel yapmışlar. tesadufen buldum. lucas art tarafından çıkartılmış. farklı kaydet (edit:url) [signature][hline] Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 10 Haziran 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 dinliyim hemen...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 harbi rock lan bu... vaay bee...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ortalarda tekno oluo bu yannız[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Imperial March'ın herşeyi güzel =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 çok sevmedim ben[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 tahmin ettiğim gibi Rage Against The Machine'in şarkısı bu. Çok önce bulmuştum ben bunu (4-5 sene olmuştur herhalde). Şarkının düz "imperial march" çalınan yerleri çok güzel. resmen ahenkle dansetmiş normal kısımları. onun dışında geri kalan kısımları "cıv cıv"larla dolu şarkı. imperial march dışında kalan kısımlar tüm tadı alıp götürüyor. ondan dolayı sevmedim. imperial march değil de başka bişi yapmışlar. bir de metallica'nın yaptığı varmış. onun imperial march kısımları rage against the machine gibi güzel olmasa da, "imperial march" gibi bir imperial march yapmışlar. "cıv cıv"larla doldurmamışlar. editledikleri kısımlar şarkıda anlamsızlığa yol açmamış rage'inkinin tersine. yine de biraz kuru geliyor. Bir de Green Day var, live. yarım saat giriş yapmaya çalışıyorlar. "aha gircek şimdi" diye düşünürken adamlar devam ediyor aynı olaya. tekrar tekrar. sonra biraz düzgün çalıyorlar, "hmm güzelmiş" diyorsunuz, sonra, şarkının son kısımlarında gitarla garip garip birşeyler yapıyorlar. olmamış diyorum kısaca. en iyisi yine de orjinal star wars imperial march :) remastered versiyonu var onun, şahane ötesi. tabii coverlar arasında bir seçim yapmam gerekirse gözüm kapalı metallica derim.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Bonecrusher, 10 Haziran 2005 18:20 tarihinde demiş ki: bir de metallica'nın yaptığı varmış. cok guzel. sanki garaj kaydı gibi ama ben cok seviyorum[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Metallica Aphex Twin Punk ve Ska coverları var bende buna ek olarak.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Wendigo, 10 Haziran 2005 18:30 tarihinde demiş ki: cok guzel. sanki garaj kaydı gibi ama ben cok seviyorum Bende orkestrayla birlikte yaptıkları da var. O bayağı şukela.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gayet güzelmiş ya :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 metalicanın yaptiğı hariç benim dinlediklerim arasında parçanın orjinalini bozmuşlar hep. ama buda fena olmamış bende yarım saat boyunca durmadan dinledim sıkmadı.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bende 3-4 sene önce cektigim bi kayıt var. HIM diyor başında konser kaydı varda var babam[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 link verde dinleyelim o versiyonlarında :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar