horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 http://www.daskeyboard.com/ [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 10 Haziran 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benim bi klavye vardı be şekli almıştı ehuh. güzelmiş.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eheheh vardı ki bu [signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 helal..[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Klavyeye bakmadan yazan insanlar için bir şey farketmez ki[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben alıcam bi tane millet bakmadan yazabildiğime inanmıyor...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Valla benim bundan önceki klavyem daha güzeldi, üzerine bira dökülmüştü, "a"ya basınca xyz yazıyordu, "x" ve "e"ye aynı anda basınca "a" yazıyordu falan =) Bir süre sonra dellenip balta ile girişmiştim klavyeye =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gayet ii bence..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya bu eski ibm' makinelerde olan klavye ile aynı neredeyse..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lütfen geek'lerle "l33t" diye dalga geçmiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hangi kek buna 79 $ verir ki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 17 milyonluk siyah klavyeme zımpara ile kolayca uygulayabileceğim hede.. bakmadan harfleri yazıyorum zaten ama !'^+'^&+%&(/)>£#£$½{[]} olayı zor bence[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 çok hoşuma gitti. efsane.[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: sheref, 10 Haziran 2005 18:40 tarihinde demiş ki: 17 milyonluk siyah klavyeme zımpara ile kolayca uygulayabileceğim hede.. diye düşünürseniz tabii ki: said: forgiver, 10 Haziran 2005 18:20 tarihinde demiş ki: hangi kek buna 79 $ verir ki dersiniz. de, olay sadece tuşların üstünde sayı/harf olmaması değil ki. bakınız klavyenin özelliklerine. tuş balansından felan bahsetmiş. ha işte. eğer dedikleri kadar kaliteliyse, bu kalite için verilir 79 dolar. alanlara enayi diyerek boşuna günahlarına girmiş oluyorsunuz.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: sheref, 10 Haziran 2005 18:40 tarihinde demiş ki: !'^+'^&+%&(/)>£#£$½{[]} olayı zor bence Onun icin sadece uber-geekler icin demis ya =) Ben sahsen mesela % isareti hangi rakamın ustunde bilmiyorum bilmek de istemiyorum ( 5mis eheh peki bunu da ogrendik =P )[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 şimdi düşündüm de, ben nerdeyse hepsini biliyorum :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Venator, 10 Haziran 2005 18:59 tarihinde demiş ki: said: sheref, 10 Haziran 2005 18:40 tarihinde demiş ki: !'^+'^&+%&(/)>£#£$½{[]} olayı zor bence Onun icin sadece uber-geekler icin demis ya geekler zaten o tip konuları aşmış oluyorlar. klavyeye bakmadan her harfi, her sayıyı eksiksiz giriyorlar. klavyelerinde yazılardan çok kalite arıyorlar vs.. über-geek'ler işe zaten über yani daha ne olabilir ki :)[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bi de 80 dolar klavye yanlız adamlar harf yazma olayından kurtulmuslar yazılı olanlardan pahallı :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 iyi fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bilmiyorum.. gerek yok.. zaten bakarak yazan bir adamım.. bakmayınca hata yapıyorum bu arada "adamım" dan sonraki kısmı nakmadan yazmaua kasıopum evet bundna sornadsı bakatrak demek ki y ile u yu ve r ile p yi karıştırıyorum..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ulan baksamda hatalı bakmasamda..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: BabacumMostors, 10 Haziran 2005 21:36 tarihinde demiş ki: ulan baksamda hatalı bakmasamda.. lol bence güzel bişi yaa.. adamlar %100 hızlı yazacaksınız diyo bikaç haftada...[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benim klavyem über zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yeni bir kral çıplak hikayesi...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bi dakka şimdi bu şaka değil mi?? her arz talebini yaratır demişlerdi de inanmamıştım... ah şu parası olup da harcayacak yer bulamayan insanlar...[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar