BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu narutonun en güzel şarkıları giriş çıkış ortada falan şarkıları sizce hangileri.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bence açılış olarak fighting dreamers (şarkı bir yana jenerik olarak da en beğendiğim) ve kapanış olarak ilk sezonun kapanışı, adından emin değilim.. ekleme: ara temaların hepsini bilmiyorum bazıları gayet iyi, mesela the raising fighting spirit. yayınıma rastlarsan çalıyorum bunları.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 23 Şubat 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 adı wind :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
-overdose- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bencede Fighting Dreamers gerisi fızz geliyor hele şu seasondaki.[signature][hline]When I am sober life bores me, so I get drunk again.
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Wind[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
GEd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kapismaya basladiklarinda davullar esliginde giren bi parca var. soundtrackte 21. parcami neydi , naruto konusunda bi yere tam adini yazmistim sanirim o parca super :
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Rasing Fighting Spirit Strong and Strike olabilir mi[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Evet, Rising the Fighting Spirit.. Bu parçanın girişini Iron Maiden - Montsegur'un girişine benzetiyorum..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Toshiro Masuda - Ultimate Secrets Toshiro Masuda - Heavy Violence Toshiro Masuda - Sarutobi Toshiro Masuda - Orochimaru ~Fight~ ... bunlar da Naruto serisinin ayrı güzellikleridir.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Asian Kung-Fu Generati Hound Dog - Rocks Ve tabiki wind[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Bellow, 23 Şubat 2005 23:51 tarihinde demiş ki: adı wind :P sonuna kadar hatta bugün 10 kez dinledim ve hala dinliyorum şu anda[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yeni kapanışta güzel aslında şu No regret life grubunun parçası. ama mp3lerinin haziran 8 de çıkacak o yüzden bekleyecez...[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Wind süper. Ama bir parça daha var dövüşlerde çalan. Hatta Special bölümünde en sonda farklı bir versiyonu çalmıştı. Adını öğrenemedim bir türlü bilen varsa hemen haber versin :) Sakura'nın Sound Village adamlarına karşı dövüştüğü sırada da çalmıştı hatta[signature][hline]Buyu Lvl 4x Mage Effect klanı Diez
Nuitari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ..Hmm..Ben de bazı dövüşlerde çalınan o parçayı seviyorum..Sonra Konoha'nın müziğini.. (Zaten bazen ikisi karışık oluyor).. Açılış şarkısı olarak ben Chuunin sınavlarında olan o şarkıyı seviyorum; diğerleri pek hoşuma gitmiyor.. Kapanışlar da pek hoşuma gitmiyor..
Kleo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Naruto main theme benim en sevdiklerimden. ost'lardan baska en sevdiklerim -I said I'm Naruto! -sadness & sarrow -the rising figting spirit -sexiness -orochimaru fight -sasuke destiny -fake -rock lee's theme -dance -heavy violence -sarutobi -grief and sarrow -jiraiya's theme baslangic/bitislerden -wind -haruka kanata -harumonia -viva rock ~japanese side -Go -Ryuusei -Seishun Kyousoukyoku Naruto'nun son acilisi kotu yaa..izledigim belkide en iyi animenin bu kadar kotu muzigi olmasina dayanamiyorum =(
Öne çıkan mesajlar