Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Narutonun Şarkıları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence açılış olarak fighting dreamers (şarkı bir yana jenerik olarak da en beğendiğim) ve kapanış olarak ilk sezonun kapanışı, adından emin değilim..

ekleme: ara temaların hepsini bilmiyorum bazıları gayet iyi, mesela the raising fighting spirit. yayınıma rastlarsan çalıyorum bunları.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 23 Şubat 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kapismaya basladiklarinda davullar esliginde giren bi parca var.
soundtrackte 21. parcami neydi , naruto konusunda bi yere tam adini yazmistim sanirim
o parca super :
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Toshiro Masuda - Ultimate Secrets
Toshiro Masuda - Heavy Violence
Toshiro Masuda - Sarutobi
Toshiro Masuda - Orochimaru ~Fight~

... bunlar da Naruto serisinin ayrı güzellikleridir.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Asian Kung-Fu Generati
Hound Dog - Rocks
Ve tabiki wind[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 23 Şubat 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
adı wind :P

sonuna kadar hatta bugün 10 kez dinledim ve hala dinliyorum şu anda[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Mesaj tarihi:
Yeni kapanışta güzel aslında şu No regret life grubunun parçası.
ama mp3lerinin haziran 8 de çıkacak o yüzden bekleyecez...[signature][hline]SenariouS
The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World
Mesaj tarihi:
Wind süper. Ama bir parça daha var dövüşlerde çalan. Hatta Special bölümünde en sonda farklı bir versiyonu çalmıştı. Adını öğrenemedim bir türlü bilen varsa hemen haber versin :) Sakura'nın Sound Village adamlarına karşı dövüştüğü sırada da çalmıştı hatta[signature][hline]Buyu
Lvl 4x Mage
Effect klanı
Diez
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
..Hmm..Ben de bazı dövüşlerde çalınan o parçayı seviyorum..Sonra Konoha'nın müziğini.. (Zaten bazen ikisi karışık oluyor).. Açılış şarkısı olarak ben Chuunin sınavlarında olan o şarkıyı seviyorum; diğerleri pek hoşuma gitmiyor.. Kapanışlar da pek hoşuma gitmiyor..
Mesaj tarihi:
Naruto main theme benim en sevdiklerimden.
ost'lardan baska en sevdiklerim
-I said I'm Naruto!
-sadness & sarrow
-the rising figting spirit
-sexiness
-orochimaru fight
-sasuke destiny
-fake
-rock lee's theme
-dance
-heavy violence
-sarutobi
-grief and sarrow
-jiraiya's theme

baslangic/bitislerden
-wind
-haruka kanata
-harumonia
-viva rock ~japanese side
-Go
-Ryuusei
-Seishun Kyousoukyoku

Naruto'nun son acilisi kotu yaa..izledigim belkide en iyi animenin bu kadar kotu muzigi olmasina dayanamiyorum =(
  • Yeni Oluştur...