Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Narutonun Şarkıları

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

bence açılış olarak fighting dreamers (şarkı bir yana jenerik olarak da en beğendiğim) ve kapanış olarak ilk sezonun kapanışı, adından emin değilim..

ekleme: ara temaların hepsini bilmiyorum bazıları gayet iyi, mesela the raising fighting spirit. yayınıma rastlarsan çalıyorum bunları.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 23 Şubat 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Wind süper. Ama bir parça daha var dövüşlerde çalan. Hatta Special bölümünde en sonda farklı bir versiyonu çalmıştı. Adını öğrenemedim bir türlü bilen varsa hemen haber versin :) Sakura'nın Sound Village adamlarına karşı dövüştüğü sırada da çalmıştı hatta[signature][hline]Buyu
Lvl 4x Mage
Effect klanı
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
..Hmm..Ben de bazı dövüşlerde çalınan o parçayı seviyorum..Sonra Konoha'nın müziğini.. (Zaten bazen ikisi karışık oluyor).. Açılış şarkısı olarak ben Chuunin sınavlarında olan o şarkıyı seviyorum; diğerleri pek hoşuma gitmiyor.. Kapanışlar da pek hoşuma gitmiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto main theme benim en sevdiklerimden.
ost'lardan baska en sevdiklerim
-I said I'm Naruto!
-sadness & sarrow
-the rising figting spirit
-sexiness
-orochimaru fight
-sasuke destiny
-fake
-rock lee's theme
-dance
-heavy violence
-sarutobi
-grief and sarrow
-jiraiya's theme

baslangic/bitislerden
-wind
-haruka kanata
-harumonia
-viva rock ~japanese side
-Go
-Ryuusei
-Seishun Kyousoukyoku

Naruto'nun son acilisi kotu yaa..izledigim belkide en iyi animenin bu kadar kotu muzigi olmasina dayanamiyorum =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...