BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu narutonun en güzel şarkıları giriş çıkış ortada falan şarkıları sizce hangileri.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bence açılış olarak fighting dreamers (şarkı bir yana jenerik olarak da en beğendiğim) ve kapanış olarak ilk sezonun kapanışı, adından emin değilim.. ekleme: ara temaların hepsini bilmiyorum bazıları gayet iyi, mesela the raising fighting spirit. yayınıma rastlarsan çalıyorum bunları.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 23 Şubat 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 adı wind :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bencede Fighting Dreamers gerisi fızz geliyor hele şu seasondaki.[signature][hline]When I am sober life bores me, so I get drunk again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Wind[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kapismaya basladiklarinda davullar esliginde giren bi parca var. soundtrackte 21. parcami neydi , naruto konusunda bi yere tam adini yazmistim sanirim o parca super : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Rasing Fighting Spirit Strong and Strike olabilir mi[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Evet, Rising the Fighting Spirit.. Bu parçanın girişini Iron Maiden - Montsegur'un girişine benzetiyorum..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Toshiro Masuda - Ultimate Secrets Toshiro Masuda - Heavy Violence Toshiro Masuda - Sarutobi Toshiro Masuda - Orochimaru ~Fight~ ... bunlar da Naruto serisinin ayrı güzellikleridir.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Asian Kung-Fu Generati Hound Dog - Rocks Ve tabiki wind[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Bellow, 23 Şubat 2005 23:51 tarihinde demiş ki: adı wind :P sonuna kadar hatta bugün 10 kez dinledim ve hala dinliyorum şu anda[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yeni kapanışta güzel aslında şu No regret life grubunun parçası. ama mp3lerinin haziran 8 de çıkacak o yüzden bekleyecez...[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Wind süper. Ama bir parça daha var dövüşlerde çalan. Hatta Special bölümünde en sonda farklı bir versiyonu çalmıştı. Adını öğrenemedim bir türlü bilen varsa hemen haber versin :) Sakura'nın Sound Village adamlarına karşı dövüştüğü sırada da çalmıştı hatta[signature][hline]Buyu Lvl 4x Mage Effect klanı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuitari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ..Hmm..Ben de bazı dövüşlerde çalınan o parçayı seviyorum..Sonra Konoha'nın müziğini.. (Zaten bazen ikisi karışık oluyor).. Açılış şarkısı olarak ben Chuunin sınavlarında olan o şarkıyı seviyorum; diğerleri pek hoşuma gitmiyor.. Kapanışlar da pek hoşuma gitmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Naruto main theme benim en sevdiklerimden. ost'lardan baska en sevdiklerim -I said I'm Naruto! -sadness & sarrow -the rising figting spirit -sexiness -orochimaru fight -sasuke destiny -fake -rock lee's theme -dance -heavy violence -sarutobi -grief and sarrow -jiraiya's theme baslangic/bitislerden -wind -haruka kanata -harumonia -viva rock ~japanese side -Go -Ryuusei -Seishun Kyousoukyoku Naruto'nun son acilisi kotu yaa..izledigim belkide en iyi animenin bu kadar kotu muzigi olmasina dayanamiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar