MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ya kaçtane şarkısını indirdim. (yaklaşık 20 tane) 5 tanesinin falan içinde saçma sapan efektler var. Şarkıyı dinlerken şarkının bi anda sesi kısılıyo (en güzel yerlerinde) araya vıjvıjvıj diye efekt giriyo.sonra efekt bittiğinde şarkı devam ediyo.Çok kıl bişey arkadaşlar aşadaki şarkılar ellerinde olanlar link verebilirlerse sevinirim. Taking me over My Last Breath Missing Everybody's Fool[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 18 June 2003 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 kesinlikle sende bir sorun war[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 amma attın praw aa.bu öyle bozukluk cızırtı falan değil. özel ayarlanmış efekt.çok sinir bozuyo ve bu sadece yukarda yazdığım şarkılarda var şimdilik. [hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 18 June 2003 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 o zaman sil yeniden yükle :)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ulan utanmasan crackini yaptın mı dicen aa.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Effect degil onlar, mp3 parcalarda bozukluk var. Anlamadim ama nedeni nedir.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 muzik cdlerini mp3 e cevirirken onlari da koyuyo icine mp3 e ceviren program, millet mp3 dinlemesin gurubun muzik cdsini alsin diye[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bana ilginç gelen bendeki mp3 lerd eolmuyo bu olay :D[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Prawler, 18 June 2003 16:18 tarihinde demiş ki: bana ilginç gelen bendeki mp3 lerd eolmuyo bu olay :D[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] ilginç gelmesine gerek yok başka bi vatana millete hayırı dokunan birinin çevirdiği mp3leri çekmişindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QaQa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 TAMAMEN aynısı bana da oldu everybodys fool ve taking over me yi indirdim ikisindede vıjvıj efekti girio arada sinirim bozuldu dinlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ekşi sözlükte de geçiyodu böyle bişey.. bi aratın evanescence die bakın isterseniz.. bendekilerde sorun yok.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 kötü kaydedilmişlerdir. farklı boyutlarda olucak mümkünse en orta büyüklüktekileri seç. 3-4-5 varsa 4mb liği indir. 3 olunca kalitesiz 5 oluncada ya içinde tekrarlar ya da gereksiz efektler (remix) vb oluyor.[hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Benimkiler cd dendi ve öyle bir sorun yok mp3lerimde.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Muhtemelen albüm çıkmadan önce Release gruplarca yayınlanmış olan Promo Mp3 lere denk gelmişsin Bende şu anda Type-O-Negative in bir ay sonra yayınlanacak bir albümü var her şarkıda 2 dakka arayla 6 temmuzda çıkacak albümü kaçırmayın gibi bi ayu araya girip konuşuyor var öyle işler yapan terbiyesizler. Tabi birileri yakalrsa ohoo promo kopya bu canım tanıtım amaçlı demek için yapıyorlar.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Kazaa Kullanma 2 - 3 kiside saglam parcalar gerisinde hep arada kılcıklar var bendeki bazı parcalarda mix bile yapmıslar baska parcalarla :) Adam Gibilerini bulana kadar Gobegin catlıyor. Ama emula yada edonkey orda sorunsuz.[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 leaked.. mp3 tam anlamıyla olmasın gidin albüm alın paranızı harcayın die yapılıo[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben bir tek bring me to life ı dinledim fena gelmedi bana konuyla ilgisi olmayacak ama bunlar da tek şarkılık gruplardan mı yoksa diğer şarkılarının da hatırı sayılacak yanıları var mı?[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kesinlikle yabana atılacak bi grup değil. benim en sevdiğim grup oldu çıktı. 25 tane şarkısını indirdim hepsi de muhteşem şarkılar.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar