Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni benim sevdiğim gibi sevebilecek biri

Patonojen

Öne çıkan mesajlar

Bir çok kızdan hoşlandım şu güne kadar. Çoğu ile konustum ama konusamadıklarımda oldu konusmadıma pişman olduklarım oldugu gibi iyiki konusmamışım dediklerimde.

Ama sevdin mi çok seviyorum aşırı romantiğim sanırım ama birazda niilistim ii mi nasıl bir çelişkidir bilmiyorum.

Benden hoşlanan kızlar da oldu hep biz hoslancaz değil ya?

işte onlardan bahsediyorum
neden benim (yada bizim) sevdiğimiz gibi sevmiyorlar onlarda mı çekiniyorlar onlarda da mı var red edilme şeysi. benden düpedüz hoslanan bir kız tanıyorum yanına yaklastıgımda heycanlanıyor iki dakika sohbet edemiyor ama bunlar benim hosuma gidiyor ama istiyorum ki ben hoslandıgımda gidip nasıl konusuyorsam oda gelsin seviyorum seni desin sen benimsin yada kara topragın flm yani.

çok mu istiyorum haksızmıyım?

Yokmu su dünya da beni benim sevdigim kadar sevebilecek biri?[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patonojen, 10 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
Bir çok kızdan hoşlandım şu güne kadar. Çoğu ile konustum ama konusamadıklarımda oldu konusmadıma pişman olduklarım oldugu gibi iyiki konusmamışım dediklerimde.

Ama sevdin mi çok seviyorum aşırı romantiğim sanırım ama birazda niilistim ii mi nasıl bir çelişkidir bilmiyorum.

Benden hoşlanan kızlar da oldu hep biz hoslancaz değil ya?

işte onlardan bahsediyorum
neden benim (yada bizim) sevdiğimiz gibi sevmiyorlar onlarda mı çekiniyorlar onlarda da mı var red edilme şeysi. benden düpedüz hoslanan bir kız tanıyorum yanına yaklastıgımda heycanlanıyor iki dakika sohbet edemiyor ama bunlar benim hosuma gidiyor ama istiyorum ki ben hoslandıgımda gidip nasıl konusuyorsam oda gelsin seviyorum seni desin sen benimsin yada kara topragın flm yani.

çok mu istiyorum haksızmıyım?

Yokmu su dünya da beni benim sevdigim kadar sevebilecek biri?

ben sadece kızların da iki bacaklı iki kollu iki kulaklı yani "erkekler gibi" yaratıklar olduklarını hatırlatmak istedim.
yahu bir kız neden bir erkek gibi hissedemesin,neden bir erkek gibi duygularını söyleyemesin ki ya da sevemesin ki?
yani kızlar mars'tan filan gelmedi di mi?
sen sadece bu tür kızlarla pek tanışamamış olablirsin.
ama bu varolmadıkları anlamına gelmiyor.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 10 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
baba erkil toplum olayı
alıskanlıklar
kızın gelip bi erkege cıkma teklif etmesi garip karsılanıyo

bide erkek reddedilirse alır alkolunu delikanlı olur
kız redded,ilirse herkese sulanıyo kasar olur

bu tur yuzlerce gercek war turkiye ortamına

szasstam mı demişti izmirli kızlar bole deel
beendi mi biri gelir konusur diye
kim bilir belki izmire tasınmak lazım

alakası yok izmirli kızlar da gurur delisi kafayı yicem burda hep bi gurur hep bi gurur yeter lan[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
-->>para
--->> para
paticik ne der bu işe
paraa
Sosyal ağlarda paylaş

bone gel izmire taşınalım biz,
@beatlefan:: öyle kızlar var da azınlıktalar malesef,

ya sanırım bu hatunların çok kararsız yaratıklar olmaından kaynaklanan birşey, yani ne bileyim kalkıp yanına gidene kadar 100 defa karar değiştiren bi yaratığın sonuca ulaşması daha zor dimi =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 10 Haziran 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
bone gel izmire taşınalım biz,
@beatlefan:: öyle kızlar var da azınlıktalar malesef,

ya sanırım bu hatunların çok kararsız yaratıklar olmaından kaynaklanan birşey, yani ne bileyim kalkıp yanına gidene kadar 100 defa karar değiştiren bi yaratığın sonuca ulaşması daha zor dimi =)

yahu nedir bu genelleme merakı ben anlamadım gitti.
benim bugün öğrendiğim bişeyler var buralardan.
hatunlar kararsızdır yüz kez fikir değiştirir,hatunlar sevdiklerinde söyleyemez, hatunlar venüs'ten gelmiştir ve hatunlar bi ilişkide sürekli ilgi isteyen taraftır.
hımm,benim bu bilgileri bi hazmetmem lazım.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 10 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
seni kendini sevdigin kadar sevicek biri mi yoksa senin onu sevdigin kadar onun da seni sevecegi biri mi?

ikinci söylediğin kesinlikle mutluluk getiren birşey değil bana göre...çünkü sen nasıl olur da senin sevdiğin gibi bir sevgiyi karşı taraftan beklersin ? bence mühim olan sevmektir , sevdikten sonra sevilmemek pek koymuyor , hatta hiç koymuyor :)

not : O'nun ruhu duymuyor ve 10 aydır her şekilde onu yaşatıyorum içimde...en güzeli de bu...hastalık gibi birşey oldu artık , tam bir sevgi değil de saplantı gibi...karışık bişey işte :9[signature][hline]chuck!
Sosyal ağlarda paylaş

walla bu işin bi ortası yok kızı da erkeği de farketmiyor tek bildiğim özel olduğunu hissediyosan onun,O olduğunu hissediyosan sadece iç sesini dinle bi başkası senin gibi göremez ve karşılık beklemeden sevmeyi öğrenemezse insan(ki bu bencilliktir)sevilmeyi de ummasın boş yere
yoksa bizim günahımız ne!![signature][hline]Nobody is perfect!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...