Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ehehe geçende böyle bişi gelmişti benim başıma ufak bi cocuk geldi, margarin varmı dedi, bakkalda yayla var dedi, cocuk durdu dusunceli bi şekilde yawaş yawaş gitti... Sanırım yaylayı başka bişi sandı cocuk :P adamda yagı almaya uzanıyordu bı baktı cocuk yok :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kola yüzünden diyebilirim, üst 4 dişimi porselen yaptırmak zorunda kaldım, alt 4 dişimde aynı sebepten çürümeye başladı. bıraktım sayılır kolayı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Hem o danalar kuzular şimdiye kdr kaç tane fare yemiştir :) haklısın bence :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: BOccOB, 09 Haziran 2005 18:19 tarihinde demiş ki: hadi diyelim kolanın içine fare de karışıyo (ki sanmıyorum), nolacak farenin özütünden? Yani sen dana eti tavuk eti kuzu eti yerden iğrenmiyosunda fareden mi iğrenicen? şahsen olup olmadıgını bilemem zaten içmiyorumda.fakat fare bana göre necis bir hayvandır etinide asla yemem.Dana eti ile kıyas etmen bile komik lolll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Dale, 09 Haziran 2005 17:24 tarihinde demiş ki: Kolaların ham maddesi menyan kökü denilen bi bitkiden yapılıyormuş.Menyan kökünüde fareler çok seviyormuş.Normalde menyan köklerini tek tek toplayıp temizlenip üretime geçirilmesi gereken bu bitkiler.Kola tüketiminin fazla olması nedeniyle tarlalardan menyan kökleri kepçelerle toplanmaktadır.Kepçelerle toplanan menyan kökleri ayıklanmadan fabrikaya girmektedir.Oradada işlenmektedir.Menyan bitkilerinin arasındada tabiki yüzlerce fare ile birlikte işlenmekte yani kola içmenin yanında birazda farenin tadınada bakmıyorsunuz değil. [Panter Emel]NASIL OLUR BEEEAAAA? HAYVAN HAKLARI DİYE BİŞİ VAR.[/Panter Emel][signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Juice Newton - Just Call Me Angel of the Morning | arşiv**** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 denemesi bedava sayilir . 1 tane bonfileyi bir tabaga koyun tabaga cola dokun . koyunbuzdolabina 24 saat sonra etin geldigi hali gorun . alenen curumus gibi bir sey oluyor . ama kolanin tadi cok guzel o yuzden icmeye devam eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 coca cola company'nin bütün ürünlerinden elde ettiği gelirin ciddi bir bölümünün israile gittiğini bilmek beni diğer zararlarından çok daha fazla rahatsız ediyor açıkçası.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 son 10 yıldır sağlıklı yaşam örgütleri bu kolaya kafayı taktılar yıllardır içerim öyle etkili bir zararını görmedim varsada olsun artık,içmesinden zevk alıyorsam bana yetiyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yok tadi guzel iciyoruz o ayrida zarari pek cok . asitli icecek abi mideyi allak bullak ediyor , makata zarari cok , kan sekerini cok yukseltiyor , asiri kilo sebebi . zarari cokta kim sallar zararini[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Çocuğumu keserim, kolayı kesmem.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Çişten sonra ellerini 4 damla su ile yıkayan millete coladaki fareden mi korkacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Cola fareliymiş, Kentucynin tavuklarının genleriyle oynanmış, ülkerin gofretinden kurt çıkmış vs vs her allahın günü bu tarz zilyon tane saçma sapan şey mailime geliyor... Fıttırmaya az kaldı...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... ..............Fenerbahçe Cumhuriyeti............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bi de yemek hanedeki yoğurttan gergedan çıkar genelde.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 salatadan kurt çıkar,hamburgerden fare dişi zıkkımın pekini yemeye ramak kaldı[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: HymnOfSnuk, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: diş bulamadığım için gözlemleyemedim hiç :P kola içerim ben de deli gibi... ben de çok kola içerim bigün bi yerden çatacak zararı ama nerden:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben soyle duymustum o meyan koklerinin sivisini cikartmak için eziyolar ama bu arada farelerin kanlari ve mide ozsulari fln o sivilarin içiner karisiyomus...[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz aramiza katilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bende uzun zamandır iciyorum (azalttım bu aralar) ve su ana kadar o kadar cok sey duydum ki kolaya karsı ama bu en sacmasıydı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: http, 09 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki: aabii ordan iki buçuk iskender yanınada light kola hehe lol[signature][hline] açımm açç karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 heh benim babam meyan kökünden kendine kola yapıyordu. Bi kere içmiştim ıykkk! Asitsiz kola düşünün (asidi kaçmış değil). Ama yararlıymış meyan kökü bağırsağa mideye falan :)[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 oha sallamya gel lol bi test yapsan cıkar böle bişi. bide şuvarki haldur huldur kepçeyle koparıyolarmı topragı. ulan zehirlenirya insanlar.[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 nerden biliyorsun farenin tadini ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence gayet ii sonucta fare de bi hayvan...:):)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 fallout ta cok fare oldurdum ben .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: uncla, 09 Haziran 2005 17:24 tarihinde demiş ki: senelerdir duyuyorum aynı lafları senelerdirde içiyorum light cola ownz. niye light diyolar biliyo musunuz? faresi az. :lol: ayrıca zaten kolaya tadını veren faredir. faresiz kola güzel olmaz ayrıca meyen köklerini kaynatıyolar farelerin mikropları kırılıyo ayrıca yaşasın bush yaşasın amerikan emperyalizmi yaşasın cola light (Bkz: Bükemediğin eli öpeceksin)[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yaşasın fareler cok guzel tatlari :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar