arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 invul u görüp paladin açıp, savunma severim diyen insan modeli.bölesini koyun yapıp bırakıcaksın :D[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kaypak ruj seni, rogue killer build yaptım lakin tadamayacaksın bl'de olmadığımdan, şansın var ucuz kurtardın.. :-p sam judges crusader on arcane arcane crits sam for 15 (80 blocked) arcane is hit by sam's holy shield+mithril shield spike+retribution aura for 235 arcane dies[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 imnue olup hs basan paladin hordeler icin sinir bi olaydır snrm ^^[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 konu sapmış palalara gelmiş. pala diyince gözümün önüne şu geliyor.. daha noobuz lvl 20 25 mi ne hatırlamıyorum züürt charım rogue la astranarda gezinirkene ana bi bakıyorum 5 6 lvl 50 üstü hordecikler geliyor koştura koştura , wıyy diyip basıyorum stealth e heh kaçtım derken (lvl 50 üstü adama stealth yapmak !! ) çat diye anlımın ortasına bi charge yiyorum.. neyse gelelim palaya.. palanın biri lvl 60 atı matı war artis böyle slm verdi neyim bakıyoruz 5 6 lvl 20 napacak bu diye bunlara herif şunu dedi daldı 5 hordu un arasına : citizens i ll try my best! ahahaa çat girdi warlock a vurdu murdu indirdi %20 falan tabi hepsi buna giriyo bizde iki üç dmg veriyoruz.. caart dedi divine ı açtı bastı bi heal kendine 2 kısa heal daha oha dedik herife bak 5 horde e kafa tutuyo :) yavaş kaçaraktan gelmeye çalıştı arkadan healledik bunu felan.. tabi sonra köstebek yaptılar bunu ama demek istediğim şudur ki pala oynanası zevkli waryasyonları güzel olan nice bir classtır bence[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hahah movie supermiş yalnız. Ben tek hepiniz yapmış adam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hmm 6 lvl 50 civarı ud war bi tanede sonradan geliyo. acaba magede kesebilirmi 6 teneyi hmm yok kesemez sanmam[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj remziye - human priest catastrophe / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Sam, 01 Haziran 2005 06:15 tarihinde demiş ki: said: Sparkcaster, 31 Mayıs 2005 19:41 tarihinde demiş ki: bu arada holy shield dediim immun shieldi işte ismini tam bilmiyorum. gene yanlış.. :-p divine shield ve bütün blessingler (blessing of protection dahil yani physical immunity) de instant cast'dir öyle earth shock ile bozulmaz.. onu bunu bilmem valla demin paladinin birini yine maymun ettim.heal fealan attırmıyorum artık.savaş bitincede 3k mana kalıyor (5700 mana var ) artık paladinlerden kaçmıyorum noob noob :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: neverhood2, 31 Mayıs 2005 21:33 tarihinde demiş ki: said: Yenerk85, 31 Mayıs 2005 01:46 tarihinde demiş ki: arkadaşlar akıllı hunter fearı attıktan sonra 800+600+400 diye vurur sonra scatter yapar bir 800 daha etti 2600 tabi normal bir hunter agility deposu oldugu icin herhangi bir shotu crit etse 3000-3500, hangi druidde war bu kadar hp? hayir akilli druid hayvan olmaz hunteri alir o başka ama konumuz hayvan formu [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 31 Mayıs 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 31 Mayıs 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] teorik olarak gayet mümkün, eğer ki hunterımız yeterince mesafe katederse, ve ilk 10 saniye boyunca druidimiz ayı formunda /dance yaparsa, söylediğin kadar kolay gerçekleşir gerçekten de lakin 2 aydır level 60 druid oynatan ve serverımdaki en iyi hunterlarla (epic bowlusundan epic gunlısına kadar) duel etmiş biri olarak, söyleyeyim ki "onu yaparım hop o crit bu crit bir scare beast çakıp arkadan iki ok sıkarım topuğuna o druid ölür" kadar kolay olmuyor çünkü druidlerin en anahtar özelliği "survivability"sidir, yani druid mümkün olduğunca hayatta kalarak sizin kaynaklarınızı tüketir, sonra süründürerek öldürür bir druid olarak caster formunda 3700 civarı ayı formunda ise 5000 civarı hpm var caster gearımla 6000 civarı armorım olduğunu belirtmeden geçmeyeyim ilk olarak hunterımıza bir adet moonfire bir adet de faerie fire çakarak başladıktan sonra (dead zoneda kalıp moonfire spam yaparız gibi bir öneriyi ciddiye almayıp gülüp geçiyorum, moonfire verdiği hasar-mana cost bakımından oldukça verimsizdir ve sadece en "noob" druidler bu yönteme başvururlar) regrowth+rejuvenation+bear formla devam ediyoruz bu sırada tabii ki hunterımızın kafasından "lan? vuruyorum vuruyorum rejenere ediyo hakkını bööhühühühüh" gibi düşünceler geçiyordur, doğru talentlarımız varsa, feral charge la anında mesafeyi kapatıp vurmaya başlıyoruz, bu sırada scare beast atacaktır, siz ayı formunda kaçmaya başlarken bir sigara yakıp keyifle beklemeye devam ediyorsunuz, fear bozulduğunda biraz daha yaklaşıp bir feral charge daha atıyoruz ve vurmaya başlıyoruz, wing clip, trap gibi şeylerle beyhude bir arayı açma çabasıyla karşılaşsak bile huntera yaklaşıp vurmaya çalışıyoruz (ve ne kadar güzeldir ki bu çalışma çoğunlukla feral charge sayesinde başarıya dönüşüyor)2-3 kere vursak yeter önemli olan hasar vermek değil rage generate etmek... bu sırada scare beastin cooldownı dolmuş ve size atmaya başlamış olabilir, o yüzden bash çakıp stunlayıp bir iki kere daha vurmak keyifli bir enstantane yaratabilir yeterince rage generate edince frenzied regeneration a basıp ayı formunda 2000+ hp regenerate ediyoruz 10 saniye kadar bir sürede, bu sırada hunter iflas etmek durumunda oluyor zaten mana konusunda, yine ayı formumuzun armorından yararlanarak biraz daha adamın manasını tüketip hakkımız azaldığı anda elf formuna geri dönüp (veya tauren) nature's swiftness + healing touch koyuyoruz, o da ne? druidin %60-70 den fazla manası ve full hakkı var ken hunterımızın manası yok ve hakkı %60 civarında, artık bundan sonra takılın moonfire mı yaparsınız wrath mi atarsınız /spit mi yaparsınız, adam size vurduğu zaman regrowth+rejuvenation yapıp karşı tarafın "nerf druid" bağırışlarını zevkle izliyoruz mananız biterse eğer ki (çok küçük bir ihtimal) innervate e basıp dolduruyoruz, ve öldürüyoruz. [Bu mesaj neverhood2 tarafından 31 Mayıs 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] hayvan formundan bahsediyoruz bir kez daha hatırlatiym, ayrica feral charge ile gidecegin tek nokta freezing traptir :)[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lol. Hunterla oynayan o mesajı yazan acemi olsaydı eğer cidden öyle öldürebilirdin. Hunterla monkey-deterrence açılır, yanına gelen druid dodge,parry,dodge parry manyağı yapılır. Scatter shot atılır, feign deathle altına trap konur. Uzaklaşılır,AotH açılır aimed-cons-viper atılır. Bu sırada dibine bi trap daha konulur. Bu işlem defalarca tekrarlanır. Manası azalan druide artık serpent sting, scare beast- arcane/multi shot döşenir. Her bir multi shot iyi bir hunterda 1000-1100 civarı critler. Ayı formunda 600 civarı vursa, aimes+auto ile druid aşşa alınabilir. Tabi druid de armut toplamayacağı için hunterı etkisiz hale getirebilir. Hunterın ayrıca bir de peti olduğu unutulmaz. Böyle aptal aptal HUNTERLARIN HEPSİNİ KESİOM BABZ denmez, genelleme yapılmaz, işin oyuncuda bittiği unutulmaz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Pirvan, 10 Haziran 2005 17:35 tarihinde demiş ki: lol. Hunterla oynayan o mesajı yazan acemi olsaydı eğer cidden öyle öldürebilirdin. Hunterla monkey-deterrence açılır, yanına gelen druid dodge,parry,dodge parry manyağı yapılır. Scatter shot atılır, feign deathle altına trap konur. Uzaklaşılır,AotH açılır aimed-cons-viper atılır. Bu sırada dibine bi trap daha konulur. Bu işlem defalarca tekrarlanır. Manası azalan druide artık serpent sting, scare beast- arcane/multi shot döşenir. Her bir multi shot iyi bir hunterda 1000-1100 civarı critler. Ayı formunda 600 civarı vursa, aimes+auto ile druid aşşa alınabilir. Tabi druid de armut toplamayacağı için hunterı etkisiz hale getirebilir. Hunterın ayrıca bir de peti olduğu unutulmaz. Böyle aptal aptal HUNTERLARIN HEPSİNİ KESİOM BABZ denmez, genelleme yapılmaz, işin oyuncuda bittiği unutulmaz. /cackle tabii ki iş her zaman oyuncudan biter lakin druid hunterın kaynaklarını tüketmek için bir çok silaha sahiptir ayı formundayken kendini heallemek için frenzied regeni kullanacağı için (silik hayvanımızın devamlı cimcik atması druide rage rejenarsyonunda önemli bir etken), hunterın manası oldukça azaldığı zaman druid full manaya yakın bir şekilde caster forma geçer (viper stingin shapeshift formlarda işe yaramadığı hiç bir zaman unutulmaz) böyle kalabalığa oynamak için "hunterların kepsini kesiom babz denmez, genelleme yapılmaz" şeklinde herhangi bir alıntı veya kaynak göstermeden hitap ettiği kişi gerçekten de böyle moron bir cümle söylemiş gibi davranılmaz, hunterların peti olduğu unutulmaz, ignore edilir, gerektiği zaman itinayla %100 natures grasp döşenir ağlatılır hunter iyi oynuyorsa da zaten duel 10 dakkanın üstüne bile çıkabilir çıkmıştır, çeşitli kite ve mez metodlarıyla bandaj manyağı yapar hunter kendini sürer de sürer [Bu mesaj neverhood2 tarafından 10 Haziran 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ve sonunda hep druid kazanır?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Pirvan, 10 Haziran 2005 17:48 tarihinde demiş ki: Ve sonunda hep druid kazanır? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Eferim.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paladinler çok yavaş olmasından ötürü dengeli, yani ölüyor. Ama goblin rocket bootsla sprint atan paladinler beni üzüyor. Zaten şu ana kadar pek de hammer+seal of command in dışına çıkmayı akıl eden paladin az gördüm, onlar da iyi oyuncular zaten[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Pirvan, 10 Haziran 2005 17:51 tarihinde demiş ki: Eferim. hatta şu oyunda hiç bir class hiç bir classı kesin olarak yenemez (druid - warrior hariç :P) paladinler geara bakıyor, druidlerin en çok palalardan çektiğini söyleyebilirim hayvan formunda dpsimiz oldukça düşük olduğu için genelde mana outlast hadisesini gerçekleştiremiyebiliyoruz, mesela lightforge setli dreadforge lu bi palayla iyi kapışıp sonunda alabilirken lawbringer setli hammer of titanlı palayı alamıyorum manası bitmek üzereyken de her vuruşta mana restore etme sealini koyuyor üstüne birde zaten hayvan gibi critler ayı formunda 1400 crit yediğimi bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Azmodai, 10 Haziran 2005 18:06 tarihinde demiş ki: bitkim abi aglama ve "xx xxxi dover" topiklerden. bende :), lakin pvp saf yetenek işi olmadığından (yetenek çok önemli olmasına rağmen), gear ve bazı classların bazı classlara karşı avantajının da (blizzard tarafından bile onaylanmışken) önemli olmasından ağlama mutlaka olacaktır neden-sonuç [Bu mesaj neverhood2 tarafından 10 Haziran 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj neverhood2 tarafından 10 Haziran 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: neverhood2, 10 Haziran 2005 18:00 tarihinde demiş ki: hatta şu oyunda hiç bir class hiç bir classı kesin olarak yenemez (druid - warrior hariç :P) Bu warrioru küçümseme olay nerden geldi anlamıyorum ben. En kolayından, açılır recklesness, itinayla druidin bağırsakları çıkarılır.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: zlorwf, 10 Haziran 2005 18:43 tarihinde demiş ki: said: neverhood2, 10 Haziran 2005 18:00 tarihinde demiş ki: hatta şu oyunda hiç bir class hiç bir classı kesin olarak yenemez (druid - warrior hariç :P) Bu warrioru küçümseme olay nerden geldi anlamıyorum ben. En kolayından, açılır recklesness, itinayla druidin bağırsakları çıkarılır. ayı bağırsağı kolay çıkmaz mirim :P dedim çok ciddi değildim ama warrior forumlarına bak blizzardın nerf druid nerf druid adres burası değil direk forums.worldofwarcraft.com "but most easily, you turn on recklesness and take the druids' guts out" aynen bunu yaz bakalım hadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar