Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 arkadaşlar ya bu paladin koyunken stunken falan divine shield aciyo sizce bug mı? yoksa olması gereken bişey mi ben kesinlikle katılmıyorum bu olaya, yani hem dengelere aykırı hem mantıksız, adam şuursuzken nası dua ediyo ya?[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 O dua etmiyo tanrısın gözdelerinden olduğu için hep koruma altında. :P[signature][hline]Şino Mori. [Bu mesaj dreagloth tarafından 31 Mayıs 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Undeadlarda Fear yedikden sonra fear imminue şeyini açabiliyo Shield da onun gibi önce açsanda yedikden sonra açsanda kurtarıyo işte seni :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 malibucum fear ayri bişey korkunca hani damagini falan itebilirsin ama şuursuzken felçken hareket etmek yanliş :)[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Stun felç değil, donup kalmak. Paralyze olsa belki. Zihin gücüyle aktive edilebilen bir özellik pekala stunken de çalışır. Poly yediğin zaman da şuursuzlaşmıyorsun, hatta D&D de mental statların aynı kalır. Shield açabilmesi normal yani, sonuçta düşünce ve inanç gücüyle gelen bir özellik.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Açması normalde o kalkan ne öle allaşkına yaw? Adama dalıyosun kasıyosun kasıyosun zar zor böle canını indiriyosun sende ölmek üzeresin tam bi koysan ölcek. "gacırteee" noldu baba shield açtı artık içinde kendine healmı atsın yoksa abuk subuk kaş göz hareketleri yapıp eylensinmi :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Bi konuda chiptechin attığı msgın altında şu yazıyordu; [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından ayar verme sebebiyle değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bide zaten suda fireball atabildiğiniz bi oyunda bunların garip gelmemesi lazım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sstun paralyze deil, paralyze dedigin disorienting effects olarak geçiyor wowda, stun yedigin zaman boynun büyüy kalıyosun ve paladinin shieldi dışında diger hic bir zıkkım çalışmıyor, yani lütfen sapmayalım konudan, paladin über demiyorum özellikle benim hunter ve shamanim war paladin gerçekten en kolay aldigim class ama paladin ezik de demiyorum herkes biliyor gücünü ama stunliyken shield olayi saçma geliyor bana[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Oyun mekaniklerine göre değil genel geçer rpg kurallarına göre yorum yapıyorum. Stun olan birisi şuurunu kaybetmediği için sadece irade gerektiren bir özelliği kullanabilmesi saçma değil, son derece normal.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Banada öyle saçma sapan gelen şeyler varki, mesela geçen patchde sanki druidler güçsüzmüş gibi hunter viper sting ine immunity verdiler hayvan formundayken. E zaten druid i öldüremiyoruzki bırak bare manasını alalım belki şansa kaçmazsa alırız =p yok illa immune oh ne ala viper at bi poly yapsın mana gitmesin ama o sırada mana regen yapabilsin bundan daha saçma sapan bişi varmıki? Paladin in stun ken shield yapabilmesini bilmiyodum hehehh ne rezil bi paladin im lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 druid hayvan olursa scare beast atıp arkadan ok basacan :)[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Nereye kadar , senin fear ın diminishing effect yiyor ve cooldown u 30 saniyemi ne manası dolsun dolsun instant heal çeker, okadar güzel talentleri varki mana 0 lansa bile %100 e çıkarıyorlar bikaç saniye içinde.Hunter ı pek oynamıyorum artık , sadece MC ve onyxia raidlerine gidiyorum. olurda bir gün düzetlemeye karar verirlerse ozaman onarım inşallah.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yok yok fear zor bozuluyo ok atınca zaten son rankı 25 saniye fearlıyo cooldown 30 sn yani druid hayvan olursa hayatının hatasını yapar derim huntera karşı[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yok öle olursa paladin cok gücsüz olur.gayet dengeli oldugu gubu güzel bir class[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sen vurduğunda o fear bozuluyor zaten 1-2 kere vur yeter , öteki fear ın 30 saniye sürmüyor gittikçe düşüyor zaten. Bide mana regen olurken istesen 10 kere vur 2 sn yede heal yapıyor yeniden, hunter heal yapamadığı için pek bi şansı yok, kaldıki druidlerin poison cure u bile vardı zaten.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 arkadaşlar akıllı hunter fearı attıktan sonra 800+600+400 diye vurur sonra scatter yapar bir 800 daha etti 2600 tabi normal bir hunter agility deposu oldugu icin herhangi bir shotu crit etse 3000-3500, hangi druidde war bu kadar hp? hayir akilli druid hayvan olmaz hunteri alir o başka ama konumuz hayvan formu [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 31 Mayıs 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 31 Mayıs 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Lol keşke dediğin kadar kolay olsaydı, US de oyun başından beri oynuyorum druid i 10 sn yede alan hunter bi seni gördüm.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 belki başkada görürsün ilerde merak etme[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bukadar sallayan olabilirse mümkün tabi[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 neyin ne oldugunu bilmeden hakaret etmesen daha güzel olur, en azından seviyemizi koruyalim.[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Valla bence class ını bilmeyen biri varsa o ben değilim.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 oynamayı bilmeyen biri warsa ben hic deilim kirletmeyelim lütfen burayı[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Belli zaten 10 sn yede druid alan hunter fazla yerde yoktur.Neyse sana iyi avlar, druid i okadar kolay alabildiğine göre önünde hiçkimse duramaz anca onyxia paklar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 teşekkür ederim[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dün holy shield cast ederken paladinin birine bi çakmışım earth shock u yerle yeksan olmuş :Psizde cast bozucu şeyleri tam o ana saklayın[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar