Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 BIR INSAN CELEBRITY DIYE ALLAH MI OLMALI ZOPIK ? BUNU MU ISTIYORSUN ? "SEN VE SEN ITH, SIZI BU EVDE ISTEMIYORUM, DEFOLUN GİDİN ARTIK." -Şahin K[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 09 Haziran 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 09 Haziran 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Zopik, 09 Haziran 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Az önce stardaki yarışmada bilmece(!) niyetine 10 000 x 100 000 kaç eder diye sordular. 4 adet seçenek var. yarışmacı iki hatun tipten ilki 'bence' diye başlayıp 10 milyar dedi. diğeri direk atladı bence de 10 milyar diye. bence nedir ya ? bu kadar mı öküz olunur? bu kadar mı kara cahil aptal olunur? sözde oyuncu, tiyatrocu olan bu tiplerin ne işi var bu konumda? tiksindim cidden. ilginç bi yorum seninki...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Peki sanatçı muhabbetine iyi takıldınız. Neden battığını açıklayayım iyice. Matematik herkesin iyi ya da orta seviyeli olarak bilmesi gereken birşey değil ama dört işlem bilinmeyecek birşey değil. Kaldı ki bu 2423423 x 765443535 gibi sayılar da değil söz konusu olan sayılar. ikiside 10'un katları. Hani hatırlamayan varsa anlatayım. İşlem sırasında sadece bir sayının sıfırlarını diğerine ekleyip ortaya çıkan sayıyı söylersiniz/okursunuz. O yüzden yapılamaması aptallık gerektiren bir durum! Bir ikincisi karpuz'un dediği gibi canlı yayında heyecanlanacak insanlar değil bunlar. O yüzden heyecanlandım yapamadım gibi birşey söz konusu olamaz. Oyuncular, tiyatrocular bu ülkede -poçular topçular kadar olmasada- genel olarak göz önünde olan insanlar. İki satır şarkı okuyup, hopstar yarışmaları ile konumlarını kazanmış insanlar değiller. Geneli üniversite mezunu ve şöyle bir baktığımda bir çok 'ünlü'ye göre adam akıllı saydığım kişilikler. Bu tip insanların matematik gibi kesinlik ifade eden ya da her zaman için sınırları olan bir konuda 'bence' demesi bana batan bir olay. Ben sözelciyim anlamam 4 işlemden gibi bir mantık ise ne kadar doğrudur oturup bir düşünün. Lise 2'ye kadar gördüğünüz birşey matematik ve günlük hayattada çoğu zaman kullanıyorsunuz 4 işlem muhabbetini. .Babam şu kadar para gönderdi idare etmeliyim. .Abi şu silahtan şu kadar alsam oyunda şu kadar k para lazım. .X tane pedim kalmış şu kadar gün yeter. bla bla bla ... Tepkim fazla az bilemicem ama beni çok ama çok sinir eden birşey. Tartışma çıkarayım post kasayım gibi mal bir zihniyete sahip biri de değilim. Kaldıki öyle olsa madalyalı nickimi bırakıp bu nick ile devam etmezdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 peki o insanın o andaki psikolojisini nasıl yorumlarsın ? belki çok heyecanlandı yanlış söyledi , belki aklı başka yerdeydi vs.[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yorumlayacak birşey yok. Bunlar genelde olan olaylar. Bu sefer sadece bu ikisi denk geldi. Hmm belki o anda izleseydin sende -ki tavır hal önemli bahsettiğin olayda- pekte hesaplayamayacak bir ruh haline olduklarını görebilirdin .. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya adam 10000 diyo bi de 100000 diyo yani 4+5 gibi bi işlem yapacan kafandan çok zor olmasa gerek bana da garip geldi[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 başka nerde oldu ? yine 4 işlem miydi ? mankenlerin bilemediği "Cumhuriyet ne zaman ilan edildi?" sorularından mı bahsediyorsun yoksa ? nedir bu şiddet onu anlamadım ben , neyse...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Tamam yaauuww tamamm bencesi olmazz yaauww taamamm yaaauwww haklısın bıraaakk yaauww hayrett bişeyy yauw atın o gözlükleri artık yaa yaa yaa tamam kardeşim yaauww[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Zopik, 09 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki: ...O yüzden yapılamaması aptallık gerektiren bir durum! Aptal mı oldular bunu yapamadıkları için? Buna kafayı takacağına cumhurbaşkanımızın bile adını söylemekten aciz "manken" lere kafayı takmak daha doğru olur. Kimseye de bi soruyu bilemedi diye aptal dememen lazım. Haklı bile olsan bu senin ayıbın.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yahu şidden falan yok. Ama görünce sinirlendim. Garipsenecek bir tepki değil sinirlenmem. Ve takıldığım yer sadece burası. Bahsettiğin türde bir soruyu sorsalar ve bilemeseler yine kızardım fakat iki soruyu karşılaştırınca çarpma çok daha kolay. Ben neyini anlatamadım size olayın onu anlamadım bende ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: NuKe, 09 Haziran 2005 19:13 tarihinde demiş ki: said: Zopik, 09 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki: ...O yüzden yapılamaması aptallık gerektiren bir durum! Aptal mı oldular bunu yapamadıkları için? Buna kafayı takacağına cumhurbaşkanımızın bile adını söylemekten aciz "manken" lere kafayı takmak daha doğru olur. Kimseye de bi soruyu bilemedi diye aptal dememen lazım. Haklı bile olsan bu senin ayıbın. popçu topçu manken gibi şeyler hiç geçmedi ve ayrımını belirttim. manken dediğin kesim umutsuz vaka ama o da etkilemiyor değil. Ayrıca aptal dememişim aptallık gerektiren bir durum demişim. heh arada fark var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Olay düpedüz aptallık zaten.Ters tepki verenlerde de bişe olsa gerek :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Celebirty kadar kafanıza taş düşsün...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 dört dönde dötünü ört diye bi laf var bizim oralarda. Mahalli atalarımız çok iyi demiş lap diye gediğine oturtuyolar lafı[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tamam hadi toplanıp yakın beni. birde merak ettim ilerlemekten kastınız ne sizin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yither yauv yither , ilerleeee ![signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: blackchaos, 09 Haziran 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Celebirty kadar kafanıza taş düşsün... yaw düzgün yazın şunu, koleksiyonum var benim, özel anlamı var o kelimenin benim için[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: forgiver, 09 Haziran 2005 20:34 tarihinde demiş ki: yaw düzgün yazın şunu, koleksiyonum var benim, özel anlamı var o kelimenin benim için Yolla o koleksiyonu bir ara bana.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 oyy bence demiş, keselim. *!haşırt*[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bence laaaaan![signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: sir, 09 Haziran 2005 20:36 tarihinde demiş ki: yav güzel kardeşim, niye canlı yayında heycanlanmıcakmış, yarışma orası, bisürü insan önündesin, bi ödül peşindesin?tiyatrocu da olsa evliya da olsan heyecanlanabilirsin. bu heyecanla da dilin sürçebilir, saçmalayabilirsin, sana soruyorum ey zopik kardeşim, o kadın ordaki "bence" lafını "ben matematiği kendime göre yorumladım bence sonuç bu" cümlesini kastederek mi etti, yoksa cevap verme heyecanı ve telaşı içinde "ııı bence bilmemkaç" diye mi yanıtladı? ilerleyin, bekleme yapmayın.. "düşündüm kafam basmadı. en iyisi sallayayım. sallıyoruuuum bence bu." şeklinde yaptı. heyecanlı kişinin halinden belli olur. sadece o kısmınıda izlemiş değilim yarışmanın tv karşısında çalışırken izledim çoğunu. öyle olsa öyle derim. hayır yok öyle birşey dediğim bir yerde neden takılıyorsunuz ki bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya bence(!) o kadar önemsenecek bişey değil[signature][hline] açımm açç karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yahu bilmiyorum işte. sinirleniyorum bu tip bir olayda. daha önce de yazdım ama bu kadar basit bir olayı yapamamaları bende farklı etkiler yaratıyor o da bu şekilde çıkıyor ortaya işte :) gelsin dalga geçsin benimle yeteneksiz ezik yapamıyorsun işte daha mimiklerin bile oynamıyor odunsun kalassın diye ama iki olayı karşılaştırınca cidden gerçek odun ortaya çıkıyor. hiç alakası yok yani yetenek ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 zopik haklı, gayette yorum gerektirmeyen bir cevap verilecek bencesi falan yok. heyecan la yanlış yaparım edalarında bence diyip sıyrılmaya çalışılacagına 2 sn düşünüp dogru cevap verebilir yada zaman kazanır kız degil mi ayyy vallahi çook heyecanlandım normalde hep yaparım falanda hah buldum blabla başka zaman çok güzel kıvırıyo hatun milleti[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar