MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Evet, 19 haziran Perşembe günü Soru cevap Programına Yurtsan Atakan KOnuk olucak ve Internet vs son hali tartışılıcak Soru Cevap Programında Anet News Grubundan Alıntı: Yarın 19 Haziran Perşembe akşamı saat 19:10'da CNN Türk'te Yavuz Baydar'ın programı Soru Cevap'ın konuğu olacağım. Konu son skandal dahil İnternet'in Türkiye'deki sorunları. Programa e.posta mesajı ile de soru ve yorum gönderilebiliyor. Sorularınızı ve yorumlarınızı mutlaka gönderin. Yurtsan Atakan Bu arada Programa e-mail ile katılım varmış sorularımızı şimdiden hazırlayalım[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ilk soru ebe allahin .,........... elin s...... ulkesi bir gunde hallederken neden bizde 1 ay surdu lan .......................... .................. ......... ............... ................ .................. . ............................................... ............. o.c.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 abi onlar orda çözüm bulmaz sadece yaşanalar üstünde yorum yapılır yetkililer görürü vs Medya bu konuda çok geriden takip etti ancak şimdi medyadan tepkiler doğdu[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Olay nerdeyse bitmiş medya yeni ayaklanıyor. Çok dandik yavaş dediğiniz TTnet bile medyamızdan hızlı çıktı. Medya nerde Yararı olacak geriden gelir nerde zararı olacak önden gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Evet belki bu sorunun 1 ayda çözülmesi çok ciddi bir mesele ama medyanın bunu şu anda kavrayıp tartışma programlarını yeni yeni yapması daha büyük sorun galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Birde CNN Türk ün sitesi hacklendi unutmayalım (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bir sitenin hacklenmesi bence büyük bir terbiyesizlik ama kendi basları sıkışana kadar hiç bir şey yapmayan basında öenmli bir yeri olan kuruluşun yaptığı da büyük terbiyesizlik bence. Bu hareket hem "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığı sergilemek hem de hackerlara bir nevi yüz vermek demek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Başladı...[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Telekomu aradım toplantıdalarmış. Birinin oğlu açtı :) Biraz daha zorlasam internet ON/OFF tuşuna bastıracaktım hehe :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Absolut, 19 June 2003 19:35 tarihinde demiş ki: Telekomu aradım toplantıdalarmış. Birinin oğlu açtı :) Biraz daha zorlasam internet ON/OFF tuşuna bastıracaktım hehe :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List lol keske deseymissin absolut,boylece internete girip cildirmazdik(yava$liktan) ne toplantisiymi$?sordunmu?[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bu adam yetkili mi skandal falan diyor ama :)[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 o adam hürriyet yazarı lan mail adresi ne soru sorcam[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 19 June 2003 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ne toplantısı bilyormusun? dedim. Hayır amca dedi bende hehehe dedim. Saat kaçta çıkarlar onu da bilmiyormuş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Off ya 2004 bir gelse 2004 ün ne zamanındaydı özelleştirme?[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 toplanti sebebiyle kapatmi$lardir belki?elektrik yakmasin :p[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Evet babsını çağırttım ve olayı çözdüm Portekiz ve malta arası hatta bakım başlamış saat 4te ve yaklaşık 2 saat daha sürecekmiş ondan sonra eski haline dönecek dediler. TVde program var izliyormusunuz dedim adam ciddimi açıyım 1 saniye dediler. heheh telekom artık izliyor o programı Bu arada 2GB/s olayının nbe zaman gireceğini bilmiyorum ama cnn falan diyorsa onlar haber kanalıdır herhalde bi duyum almışlardır o yuzden diyorlardır dedi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar