BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ya nedense aklıma bu günlerde hep uo ile ilgili sorular takılıyor :) nese sorumu sorayım cvplar için şimdiden thx Şimdi düşündüğüm sistem şu yeni bir haritada çağlar ayrılcak 1. çağ 2. cağ 3. çağ 4. çağ (isimler dğeişebilir) bu çağlar üstüne kurulu olcak genelde oyun. Oyuna ilk giren kişi seçtiği ilk 2 skill 10 olarak 1. çağ da oyuna başlıycak 1. çağ çok gelişmemiş olduğu için sadece dagger vs. gibi küçük silahlar ve en dandik setler buluncak. 1. çağdaki adam str sini 70 leyip (en fazla 70 olcak yada int dex vs.) 7 skillinide 30 yağınca 2. çağa geççek burda biraz daha teknik gelişmiş olcak deri setler chainmal setler ve bir kaç tane iyi silah olcak burdanda aynı şekilde 7 skill 50 olunca str de 110 olunca çıkcak bu böyle 4. çağa kadar gitcek. Ama çağ atlayan bir insan geri dönemiycek her çağın kendine ait 3 şehri olcak zindanlar ormanlar vs. ortak kullanım olcak teleport olmıycak şehirlere gitmek için şehirlere gate konacak zindanlara koşarak ya da atla gidilcek böyle bir sistem uo da yapılabilir mi ? birde 4. çağdaki kişi 1. yada 3 . çağdaki kişiye dalamıycak ?? eet merak ettim yapılabilir mi ? not: hiç bir şekilde server açmıycam ne buna yeterli bilgim ne de gereksiz bir server açarak harcıycak zamanım var bu yüzden gereksiz msj atmayalım lütfen.[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 olmaz.. belki eskiden olurdu ama artik pek tutmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ben tutarmı tutmaz mı demiyorum zaten server aççak değilim sadece merak ettim kurulabilir mi diye sordum yukardada server açmıycağımı belirtmiştim ...[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bence yapilabilir[signature][hline]Helarus Catviezel.... Nereghal AhmadRashad, 20 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Tommy Corte yi cok duydum.... Hakkında ki bir cok sey enteresan ve ilnginc tanıyanınız varmı ? Bahsedermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yapıLması durumunda direk oynarım :) ama geliştirilirse çok daha iyi olur. gerçekten zevkli olurdu.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk| rqm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bende oynardım :P ne güzel dengeli pvp olurdu ehehe[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 aslında guzel bir sistem olur fakat biraz daha gelistirilmesi gerekli eksik yonleri var gibi goruyorum.[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 kaan zaten akıla gelinmiş baştan savma bir şekilde yazılmış eksik gormen kadar doğal bir şey yok :) elbette boyle bir proje olacak olsa geliştirilir. mud tarzı olmuş hemde :)[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 var gibi değil var :D çünkü baştan sala yazdım fikrimi kullanmak isteyen ark varsa buyursun alsın geliştirip kullansın böyle bir sistemi kurcak olanın server dandirik bişi olamaz zaten ancak kendini geliştirmiş biri kurabilir.[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolZero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Zaman ister uzun sürer bayaa..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Sanırım benım dusuncemle aynı dusunceye sahıpsun su an boyle bır calısmam var benım bıraz daha farklı olsada...[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Elan Realms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 mapplane ile olabilitesi yüksek güzel bi fikir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Sevgili bellow,böyle sistemleri bizede anlatsaydınız. İyi günler.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 plane değil de facet olarak daha mı mantıklı olur diye düşündüm? bilemiyorum uonun yapısını aslında o kadar da bozmamak lazım :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Korax, 26 Eylül 2004 21:29 tarihinde demiş ki: Sevgili bellow,böyle sistemleri bizede anlatsaydınız. İyi günler. abi sor anlatayım siz sistemi oturtmuştunuz bi kez anlatsam sisteme değişir mi değişmez :P[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 oldu olacak oyunun adini Age of Ultima yapalim =)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 neden 4. cagdaki adam dalamasinki amerika iraka daliyor :)[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: thelegbra, 26 Eylül 2004 21:30 tarihinde demiş ki: plane değil de facet olarak daha mı mantıklı olur diye düşündüm? bilemiyorum uonun yapısını aslında o kadar da bozmamak lazım :) Evet gercekten oyun cok degısıyor Ultima Altinda ek olarak bır ısım eklemek gereke bılır :)[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bi nevi level sistemi gibi.yapılabilir çok ta hoş olur.tabi eksikleri var ama zamanla giderilir onlar. Bunun yanı sıra en kötü sistem, en iyi (ç)alıntı'dan iyidir.[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 biraz zor gibi görünüyor ama yapan biri çıksa süper ol bende oynarım :P :D[signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 thread baya eski gibi?[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 level sistemi gibi event verirsin exp tarzi işte şu kadar puanı olan .cagatla gibi komut ile cag atlar ve haritanın baska bir bolumune gider regionada event verirsin puan check eder geri atar vs fazla kasıcak birşey değil :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Valla ne güzel olurdu , çağ dan çağa atlamak için sürekli skill , str check ettiren bi komutta yazardın , ilk çağda birbirlerine sopalarla dalan insanlar son çağ da silahlarla (?!?) dalardı birbirlerine falan :D[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 thread baya eskiymi$ kronos yazmı$ anca fark ettim post kasmamak lazım ama yazalım, bu mümkündür. OSI'deki sistemi hatırlarsanız Trammel Felucia var, e Trammeli yaparsın ilk çağ, Felucia'yı yaparsın Demir çağı olur biter. bu $ekile dü$ünmek lazım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 İmakansiz adam 3 sehri var diyelim eee 3 sehirden sonrasina gitmesini nasil engelleyeceksin ? Yeni bir world mu dizayn edeceksin ? Cag atlayinca ne yapacak eski sehirlere giremeyecemi ? Herkes gelisince ne olacak ? 3 sehirde oyle 300 400 kisi nasil oynayacak ? Kesinlikle cok sacma olurdu...[signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar