Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Agri kesiciler

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Bu agri kesiciler gerçekten ise yariyor mu ? 3 gündür basim disim agriyor aliyorum haptan ama yok en fazla 2 saat kesip gene agriyi baslatiyor. Bunlar acaba böle böle bagimlilik filan mi yapiyor ? 4 tane aldim 3 günde sanirim gidiciyim :P[signature][hline]Saban:
Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler.

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

zati dustan sonra disari çiktigim için hasta oldumm :P ama ciddi bi biçimde bu ilaçlar belli bir süregeçirip daha sonra agriyi çogaltiyor. Adamlari direk bagimli yapiyor. benim içtikten 3 4 saat sonra basim daha çok agriyor[signature][hline]Saban:
Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler.

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

aspirinin daha pek çok yararı var.Mikroplara karşı direnç sağlar.Kanı sulandırır tadı çok güzeldir :P yarım bardak limon ve tuzla karıştırılıp gargara yaparsan boğaz ağrısına iyi gelir yutarsan kış hastalıklarına iyi geliyor vb.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
a.k.a Lykastos
Sosyal ağlarda paylaş

5 senedir agrı kesici kullanmıorm cok zorda kalmadıgım bir iki durum haricinde simdiye kadar almadım 5 senedir.Dish agrısına rakı,bash agırısı icin dush alıp kendi haline bırakma,diger agrılarda ise agrıyla inatlasıp kafamı bashka yere wererek agrının gecmesini saglıorum.Azıtık bir agrı ise doktor tek cozumudur.
Dishte de cok fazla sorun olmadıgında rakı guzel oluor hele haftasonu ise meze falan da yaparsın yanına ohh miss.
ama doktora kesinlikle gorunmek gerekin siddetli agrılarda.Cunku o agrılar siddetli bir sorun olduguna dair vucudumuzun bize werdigi uyarılar..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...