BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bu agri kesiciler gerçekten ise yariyor mu ? 3 gündür basim disim agriyor aliyorum haptan ama yok en fazla 2 saat kesip gene agriyi baslatiyor. Bunlar acaba böle böle bagimlilik filan mi yapiyor ? 4 tane aldim 3 günde sanirim gidiciyim :P[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benim bildiğim bu ilaçlar kan dolaşımını hızlandırarak kişinin bir süre kendisini iyi hissetmesini sağlıyor. İşe yarıyormu, bence boş beleş haplar.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 aspirin rulaz[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 aspirinlerin tadı, ağızda erirkenki hali filan çok hoş :d[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 harbimi :D[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bencede aspirin iyi fakat bazen başın ağrısını geçirmiyor. geçirmesse 30dk veya 1 saat aradan sonra 2. aspirin. olmadı apranax veya vermidon'a başvurmak şart. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya bence mümkün oldugu kadar ağrı kesicileri kullanmamaya calısın, Evde basınız agrıyorsa bir güzel dus belki basınızın agrısını dindirebilir. İlaçlar insanlara cok zarar veriyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yok ya en fazla 4-5 saat iyi geliyo sonra tekrar ağrıyo yani 4-5 saat için yetman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 zati dustan sonra disari çiktigim için hasta oldumm :P ama ciddi bi biçimde bu ilaçlar belli bir süregeçirip daha sonra agriyi çogaltiyor. Adamlari direk bagimli yapiyor. benim içtikten 3 4 saat sonra basim daha çok agriyor[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 aspirinin daha pek çok yararı var.Mikroplara karşı direnç sağlar.Kanı sulandırır tadı çok güzeldir :P yarım bardak limon ve tuzla karıştırılıp gargara yaparsan boğaz ağrısına iyi gelir yutarsan kış hastalıklarına iyi geliyor vb.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 edik : üst taraftan q almisim :F limon ve tuzla karistirmak mi :/ sanirim ölürüm o zaman[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj BeIlow tarafından 10 Haziran 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 iyleştirmiyor benim bildiğim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ağrı kesici dediniz dce aklıma geldi vermidon ile redbull u birlikte için düz duvara tırmanırsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 apranax al nasi ise yariyo gorursun. ama dis agrisina yol acan nedeni iyilestirmedigi icin tekrar agrimaya baslayacaktir cok normal... doktora gitmeyip agri kesiciyle bastirmak da ayri bi tartisma konusu...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 doktora gitcektim de iste :D dis doktoru sux *!Durumdan kurtulmaya calisip dis doktoruna gitmemeye diretir kendini*[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 5 senedir agrı kesici kullanmıorm cok zorda kalmadıgım bir iki durum haricinde simdiye kadar almadım 5 senedir.Dish agrısına rakı,bash agırısı icin dush alıp kendi haline bırakma,diger agrılarda ise agrıyla inatlasıp kafamı bashka yere wererek agrının gecmesini saglıorum.Azıtık bir agrı ise doktor tek cozumudur. Dishte de cok fazla sorun olmadıgında rakı guzel oluor hele haftasonu ise meze falan da yaparsın yanına ohh miss. ama doktora kesinlikle gorunmek gerekin siddetli agrılarda.Cunku o agrılar siddetli bir sorun olduguna dair vucudumuzun bize werdigi uyarılar..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 nescafe falan için başınız ağırdığında damarları açıyo oh mis[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 efedrin olmasın? eğer o ve türevi bir ilaç ise, kesinlike iyi eder insanı. zararlıdır, kalp krizi yapabilir aşırı doz alındığında. Astım hastaları kullanıyor. o da kan dolaşımını hızlandırarak iyi hissedilmesini sağlıyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bebe aspriinin tadına hiçbi ağrı kesicininkini deişmem[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ağrı kesicilerin içinde Eroen var :D aman kolik olmayın diyim ;-P Aphranax Rullez[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ai ağrı,ateş,öksürük flm hem uyarı hem de savunma olayıdır siz bunları keserseniz kendinizi iyi hissedersiniz ama daha kötü olr bence[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Baş ağrısı için aleve, diş ağrısı için apranax forte idealdir.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 postları okumadım ama bence vermidon'dan güzel ağrı kesici yoktur. en az 15 dakkada ağrım falan kalmaz genelde.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar