DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Chat kutusunun yanındaki butonları kaldırıp mouseun orta tuşu ile kaydırma yapan bir addon vardı. Adı neydi? Neredeydi? Bilen, hatırlayan varsa. yardım ederse sevinirim....[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hm chatscroll adında bir addon var bende, buttonlar duruyor ama scroll up-down ile şeedebiliyosun chat'i.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 oyuna msn koyma gibi über bir addon avrmı (yok merakımdan soruyorumda)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya salak bir pakette bulmuştum o özelliği ama hangi addon yapıyor bulamadım. Confab vardı ama o da sadece editbxo ı elliyordu.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Wow'un script dili harici bağlantı desteklemiyor.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 demirmaske chatscroll o dediğini yapıyor saeros'un dediği gibi, yandaki kaydırma butonlarını kaldırmıyor ama mouse'un tekerleği ile scroll yapabiliyorsun, ben onu kullanıyorum en azından, eksikliğini hissedecek derecede de alıştım kerataya ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Haziran 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yandaki butonları kaldırma yolunu buldum Efenim önce. Confab(emin değilim ama heralde bu zımbırtı ile çalışıyor) isimli addon u yüklüyorum daha sonra frameXML klasörüne bir kaç adet dosy koyarak yandaki butonlardan kurtuluyruz. Aynı zamanda mouse ile kaydırma yapmaya imkan veriyor. Herhangi bir upload sererım olmadığından frameXML dosyalarını upload edemiyorum.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hemen ortada bulunan menü talent ıvır zıvır tuşlarını kaldırıp gerekli şeyler koyabileceğimiz bir addon var mı acep ?[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
Rinen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 denemedim ama bu addon o işe yarıyor galiba Remove Scrollbuttons[signature][hline]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gypsy nin hotbar ı o dediğini yapıyor.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
Öne çıkan mesajlar