Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Addon arıyorum....

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

oyuna msn koyma gibi über bir addon avrmı (yok merakımdan soruyorumda)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

demirmaske chatscroll o dediğini yapıyor saeros'un dediği gibi, yandaki kaydırma butonlarını kaldırmıyor ama mouse'un tekerleği ile scroll yapabiliyorsun, ben onu kullanıyorum en azından, eksikliğini hissedecek derecede de alıştım kerataya ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Haziran 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yandaki butonları kaldırma yolunu buldum Efenim önce. Confab(emin değilim ama heralde bu zımbırtı ile çalışıyor) isimli addon u yüklüyorum daha sonra frameXML klasörüne bir kaç adet dosy koyarak yandaki butonlardan kurtuluyruz. Aynı zamanda mouse ile kaydırma yapmaya imkan veriyor. Herhangi bir upload sererım olmadığından frameXML dosyalarını upload edemiyorum.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...