DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Chat kutusunun yanındaki butonları kaldırıp mouseun orta tuşu ile kaydırma yapan bir addon vardı. Adı neydi? Neredeydi? Bilen, hatırlayan varsa. yardım ederse sevinirim....[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hm chatscroll adında bir addon var bende, buttonlar duruyor ama scroll up-down ile şeedebiliyosun chat'i.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 oyuna msn koyma gibi über bir addon avrmı (yok merakımdan soruyorumda)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya salak bir pakette bulmuştum o özelliği ama hangi addon yapıyor bulamadım. Confab vardı ama o da sadece editbxo ı elliyordu.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Wow'un script dili harici bağlantı desteklemiyor.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 demirmaske chatscroll o dediğini yapıyor saeros'un dediği gibi, yandaki kaydırma butonlarını kaldırmıyor ama mouse'un tekerleği ile scroll yapabiliyorsun, ben onu kullanıyorum en azından, eksikliğini hissedecek derecede de alıştım kerataya ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Haziran 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yandaki butonları kaldırma yolunu buldum Efenim önce. Confab(emin değilim ama heralde bu zımbırtı ile çalışıyor) isimli addon u yüklüyorum daha sonra frameXML klasörüne bir kaç adet dosy koyarak yandaki butonlardan kurtuluyruz. Aynı zamanda mouse ile kaydırma yapmaya imkan veriyor. Herhangi bir upload sererım olmadığından frameXML dosyalarını upload edemiyorum.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hemen ortada bulunan menü talent ıvır zıvır tuşlarını kaldırıp gerekli şeyler koyabileceğimiz bir addon var mı acep ?[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 denemedim ama bu addon o işe yarıyor galiba Remove Scrollbuttons[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gypsy nin hotbar ı o dediğini yapıyor.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar