Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız kız gene kızzz(tawsiyeler pls)

Maxuth

Öne çıkan mesajlar

Bi abi tawsiyesi:
kıskandırmak icin yapmısh seni.besbelli ortada sana karsı biseyleri war.okulda git ansızın yanına ve seni sewiorm de benim ol de ne biliim muhabbetinizi tam bilmiorum acıkca ne yasamak istiosan onu de.Kısaca bir anlık gaza gel ve git yanına soyle.Boyle bir cesaret goster kısa bir anlık da olsa ve butun sorunların cozulsun.Yok reddedecek falan diye de korkma.
Uygula bunu kesinlikle sonra pm den tesekkur edebilirsin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxuth, 08 Haziran 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
Hani süründürecekse bn bırakırım ama gerçkten sewiom bu kısı...

bu bir kriter değil. o bir kız. onun işi bu
sürüüüüün.... sürüüüüüüüün.....[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

bazı insanlar yüzyüze olmadıklarında kendilerini çok daha rahat hissediyolar-oysa yüzyüze konuşmak her zmn çok daha etkili ve kesin sonuçlar getirir- o yüzden kınamamak lazım. öğrenirler zamanla.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa o kdr titreyecek kdr olmas bana da harby göslerim flan kararı yanında söölerken.Kalbim atar we belli ederim heyecanımı da en başı gerçekten zor gerisi kolay.Yaa sizce bundan soora yüzyüse bi konuşma etkili olur mu???Okulda bitio uff bea:(:)[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hellspe, 08 Haziran 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
aib ben sana en baştan solemiştim bu kıza trip atma die gzl kız
açıl kıza dedim
ama beni dnilemedin
kendi kuyunu kendin kazmışsın valla...
[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
Yapış yapış mı ? kola mı ?
emin misin lol
Rock City
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Almora Sevenler Buraya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxuth, 09 Haziran 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
Yaa o kdr titreyecek kdr olmas bana da harby göslerim flan kararı yanında söölerken.Kalbim atar we belli ederim heyecanımı da en başı gerçekten zor gerisi kolay.Yaa sizce bundan soora yüzyüse bi konuşma etkili olur mu???Okulda bitio uff bea:(:)

sonrada kizi bukadar sevmene ragmen gelip bnm kizima yavsiyosun[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz
aramiza katilin
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle. bi de biraz daha sakin ol kızın yanında, bu kadar panik yapma.

şöyle de bi durum var: eğer sen gidip kızla konuşursan kız bundan kesinlikle etkilenecektir, belki sana trip fln atar ya da reddeder ama bu içten içe saygı duymasını engellemez. ayrıca sen zamanla kızdan soğursan bu kız için üzücü bi durum olur çünkü seni kaybetmiş olmayı gurur kırıcı bulacaktır.

sonuçta; yüzyüze konuşmak her zaman en mantıklı ve etkileyici yoldur[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

trip olayına ben de çok kızarım .telefon olayına gelince..kontörü olup olmadığını sordun mu?belki seni gıcık etmek istiyodur ara sıra benim de psikopatlığım tutar :Pmsjlara falan cvp yazmam.
ama şöyle bişi var bence kız seni sevseydi bi tepki verirdi.çok farklı bi kızmış belki de seviyo triplerin öcünü almaya çalışıyo.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 09 Haziran 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
trip olayına ben de çok kızarım .telefon olayına gelince..kontörü olup olmadığını sordun mu?belki seni gıcık etmek istiyodur ara sıra benim de psikopatlığım tutar :Pmsjlara falan cvp yazmam.
ama şöyle bişi var bence kız seni sevseydi bi tepki verirdi.çok farklı bi kızmış belki de seviyo triplerin öcünü almaya çalışıyo.

ara sıra ha ? :P

keşke önce telefonda söylemeseydin...umutsuz bir durum ama şansını dene yine...[signature][hline]chuck!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 09 Haziran 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
yaww en iisi sen bana tam.... ablasini ayarla :D sende kurtul bende
koyun can deride,kasap et derdine :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
emin misin lol
Rock City
[b]Slash Online
Almora Sevenler Buraya

[Bu mesaj hellspe tarafından 09 Haziran 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 08 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
valla bi kere adamın adı mahir, I kiss you filan,
rahatsız olmamak elde değil

Bu mesaj benim bittigim andir.. Hahahah kopardin beni Berk :)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

mahir deil MAHO MAHOOOOOO :lol:
nuri alço gibi yani maho :D:D:D[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
emin misin lol
Rock City
[b]Slash Online
Almora Sevenler Buraya

[Bu mesaj hellspe tarafından 10 Haziran 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...