Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TCK Kamerasından Kaza görüntüsü..Karayollarının kamerasından trafik kazası görüntüsü

Korax

Öne çıkan mesajlar

said:
asdasd, 10 Haziran 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
boş teneke gibi ses yapma
sanane istedimi söylerim sanki tüm suçluların yakalandığı bi yerde burası, burası türkiye burda insan kolay kolay yakalanmaz. yakalansada gereken cezanın %10 alır.

Madem bu kadar şikayetçisin oturduğun yerden "boş teneke gibi" ses yapacağına adam ol, düzelt ülkeyi..

Ama oturduğu yerden önüne gelene bok atmak kolay tabi, kusura bakma rahatını bozdum..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi ülkede adalet tam anlamıyla sağlanıyor?
Hangi ülkede tüm suçlular bulunuyor ?

Burası Muz Cumhuriyeti değil.
Artık Türk Polisi DNA ile adam buluyor... 1980 Türkiyesinin özlemini çekiyorsunuz belkide
ama Türkiye çok çağdaş bir ülke olma yolunda hızla devam ediyor.
2 tane suçlu bulunamadı diye tüm ülkeye mal etmek yanlış...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

ben orda şikayetçiyim demedim burası türkiye dedim ama sen lafı hep başka bi yerinden anladığın için direk saldırı moduna geçtin.[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sosyal ağlarda paylaş

5 ,6 yıl önce bizim önümüzde oldu böyle bir kaza bir arabada 6 kişi tarlaya daldı şöför ve ön koltukda oturan kadın camdan fırladı tarlanın ortasına gitit çocukların hepsi öldü 2 kişi canlı çıkmıştı .. abimle epey kan vermiştik çok kötü birşeydi camdan fırlayanlar 3 gün sonra bulundu fln[signature][hline]Anubis
Andoria UO Shard

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Sosyal ağlarda paylaş

@asdasd

Madem şikayetçi değilsin, "Bu ülkede suçluların kaçta kaçı yakalanıyor ki", "En fazla %10'u ceza alıyor" ne demek ?

Bu sitem etmek değil midir ? Eleştirmek değil midir ? Senin 2 suçlunun daha yakalanmasında ne katkın oldu ki eleştirme, sitem etme hakkını kendinde buluyorsun ?[signature][hline]Click!
Sosyal ağlarda paylaş

ben sadece türkiyenin nasıl bi ülke oldunu anlatmaya çalıştım.
suçlu yakalamak benim işim değil we söylediğin yöntem çok saçma.
senin mantığına göre mesela sen hayatında kaç kere milli takım çalıştırdında hakan şükürün takıma girmemesini eleştiriyosun, aynışey değilmi bunlar???

[Bu mesaj asdasd tarafından 10 Haziran 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asdasd, 10 Haziran 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
senin mantığına göre mesela sen hayatında kaç kere milli takım çalıştırdında hakan şükürün takıma girmemesini eleştiriyosun, aynışey değilmi bunlar???

Aynı şey değil, çünkü Milli takımı çalıştırmak benim görevim değil; ama vatana hizmet hepimizin öncelikli görevi..
[signature][hline]Click!

[Bu mesaj Spidee tarafından 10 Haziran 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

amerikada adam öldüren birisi ya ömür boyu hapis yada idam cezası alıyo, türkiyede adam öldüren 7 - 10 sene arası yatıp çıkıyo...[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 10 Haziran 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
said:
asdasd, 10 Haziran 2005 10:39 tarihinde demiş ki:

Aynı şey değil, çünkü Milli takımı çalıştırmak benim görevim değil; ama vatana hizmet hepimizin öncelikli görevi..

suçlu yakalamakta benim işim değil, birinin parası çalınmışsa çalanı görsem yakalarım ama çalanın kim oldunu bilmeden peşinemi düşmemi istiosun...
burdan senin geceleri sokaklarda dolaşıp suçlu aradığın ortaya çıkıyoki bukadar net konuşabiliyosun[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asdasd, 10 Haziran 2005 10:44 tarihinde demiş ki:
suçlu yakalamakta benim işim değil, birinin parası çalınmışsa çalanı görsem yakalarım ama çalanın kim oldunu bilmeden peşinemi düşmemi istiosun...
burdan senin geceleri sokaklarda dolaşıp suçlu aradığın ortaya çıkıyoki bukadar net konuşabiliyosun

Vatana hizmet veya suçlunun cezasını çekmesinde katkısı olmak illa suçluyu kolundan tutup getirip "Aha suçlu, tutuklayın" demek değildir.

Cezalar az olabilir, sistem bozuk olabilir ama bu sistemi düzeltecek olan da biziz. En büyük görevimiz bu, vatana karşı sorumluluğumuz..

Forumlarda çok olay olan, varlığının kanıtlanmadığı iddia edilen; ama Afet İnan'ın varlığını kabul ettiği Bursa Nutku'nda da Atatürk bunları dile getirmiştir. ( Ayrıca kimin söylediği hiç problem olmadan -ister Mustafa Kemal, ister hacı Gaffur- bir sözün doğruluğunu kabul etmek için o lafı illa ünlü birinin mi söylemiş olması gerekiyor ? )[signature][hline]Click!
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkatli bakarsaniz orda taksiye carpmiyor. Yani o hizla arkadan gelen bir otobus taksiye carpsa o taksiyi kameraya kadar ucururdu.

Son anda taksi saga kiriyor otobuste sola kirayim derken kontrolu kaybediyor.

Allah kimseye gostermesin boyle birsey bence o taksinin kacmasi gercekten aciklanabilir bir olay degil belki kalsa 1-2 kisiye yardim eder.

Benim ablamlarin arabasina kamyon vuruyor onden arabada yangin cikiyor. Herif iniyor yangini sonduruyor sonra kaciyor.
Burasi turkiye turkiye diyoruzda traji komik olaylarda genelde ulkemizde cokca yasaniyor ya.
Sosyal ağlarda paylaş

offf çok kötü yaa nası dengesi gitmiş o otobüsün öle yaw :(:( yalnız takside yapıp kaçıyo yanii hiç bişi omamış gibi.. şöför çok kötu yaa camdan fırlıyo...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

ya millet öyle bi konuşmuş ki...sanki titanic buzdağına çarptı da onu eleştiriyolar...yok abi yana kırmıycaktı falan...trafikta bu olaylar çok hızlı gelişir çabuk karar verememiş otobüs şöförü işte...taksicinin hayvanlığı...adam bi de gidiyo?!?! ona dumur oldum[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

yokuş aşağı ahmak ıslatan bir yağmura maruz kalmış bir yolda durduramazsın o boyutta bir otobüsü kolay kolay, zaten adam kırıyor yana, tam oh be diyecekken devriliyor o hızdan dolayı.

Taksici yol vermek zorunda! Tali yoldan geliyor 8/8 suçlu

çarpsa şöför ona otobüsün sadece önü ezilecek ama taksici ve içindekiler mefta olacaktı.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

para
para
para!!!

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...