Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

''sizce tek çözüm kavgamıdır'' yeni olaylar beyler..toplanın etrafıma

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

hoca yavaş davran öfkeyle kalkan zararla oturur bonepartın dediğini yap. biraz sakin ol aman diyim ben sana...[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

ya siz deli misiniz adama yanında bıçak taşı flm diosunuz alalal
ulan farkında diilsiniz galiba bıçak be hadi taşıdı dielim sanki çok ii kullanıosunuz ya öldürmeden acı çektirilcek bölgeye flm vuruosunuz ulan sallıcaksınız adamın kalbine flm gelcek ölücek o zmn hadi bakalım hem onun hem senin gençliğine yazık deil mi onca sene oku çalış didin niye ilerdeki 40 senenin rahat geçmesi için sonra biriniz mezara biriniz hapse delirmeyin!
sen de arkadaşım git şikayet et kol kırmakla olmaz bu adamlar yine çeker bıçağı öldüğünle kalırsın![signature][hline]The circle is now complete...
Sosyal ağlarda paylaş

Bivrip kimse adama bıçağı kullansın demedi.. Dikkatli oku.. Sadece o bıçak çektiğinde arkadaşımız da çeksin ki yaklaşmaya gözü yemesin..

Lol ya hala şikayet hede hödö diyosunuz.. Adam bıçakla karşına çıktığında "bak saplama şikayet ederim" mi diyeceksin.. Adam bi kere kestiğine göre demek potansiyel var bi daha sokabilir..

Hele bazınlarınız "ne bıçağı bırak bıçağı falan kır iki kolunu" şeklinde saçmalamışsınız.. Kendinizi superman falan zannediyorsunuz herhalde.. Elinde bıçak olan adamın git iki kolunu kır bakayım nolacak halin.. Gerçekçi olun biraz...

Hadi şikayet etti diyelim.. Polis götürür karakola, tutar biraz sonra bırakır.. Bu olaylar o kadar çok oluyor ki.. Kavga çıkıyor biri bıçaklanıyor.. Polis götürüyor adamı, 2 saat sonra gene gelip tehtid ediyor seni adam..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

ya tmm hadi bakalım bıçak taşıyo arkadaş şimdi karşısındakinin zaten sıyırmış bi kimse olduunu annadık bu olaydan peki bzm arkadaş korkutmak için bıçağı çekince nolcak öbürü de tırsıp çekçek bıçağı bu sefer karşıdaki adam deli zaten bi de bıçağı görünce iice delircek
ya sen ölcen, ya o ölcek, ya da ikiniz eğer bu kumarı göze alıosan taşı yanında bıçak
en güzel yöntem bence TOPUKTUR!
öle artizliğin lüzmu yok karşımdakinin benim gibi olduunu biliim yumruk yumruğa girişirim tekme kafa atarım yerim ya da koymaz ama bıçak görsem heralde topuktan başka bişi yapmam.....[signature][hline]The circle is now complete...
Sosyal ağlarda paylaş

kiliç tasisin en iyisi bence de dava ya ver a.q polis ne güne duruyor. Sonra millet konusuyor yok kabadayi yok bilmem ne polisin isini yapmaya kalkmayin polise verin gitsin. Polis napar serbest birakir o zamanda polisi sikayet etmeyi göze alicaksin polisin gözüde korktun mu o adama hayat yasatmazlar.[signature][hline]Saban:
Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler.

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

harika çocuğun yerlisimi çekiliyor anlamadım? hareketler filan...

farkındaysan karşında sana bıçak çekmiş biri var. buna cesaret edip hamlede bulunmuş biri.. milletin ortasında rezil edersen bu sefer bi yerini kaybediceksin o olucak.[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
harvester, 09 Haziran 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
harika çocuğun yerlisimi çekiliyor anlamadım? hareketler filan...

farkındaysan karşında sana bıçak çekmiş biri var. buna cesaret edip hamlede bulunmuş biri.. milletin ortasında rezil edersen bu sefer bi yerini kaybediceksin o olucak.

o bıcağı biraz zor sallardı arkam dönük olmsa...ama yarın bu konuyu halledecem[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 09 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
lafa bak bıcak cekene tabanca cekeceksin

tabanca cekene pompalı tufek
pompalıya otomatik tufek
otomatik tufege roket atar
roket atarada howitzer mic ekiceksinm

ICBM var.
Ah Bone ah, iki dakika geyik yaptırmıyorsun.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guerilla, 09 Haziran 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
beyler iyiym ben ..sakin olun..yarın büüyk gün...sensei den özel hareketler aldım..yalvaracak milletin ortasın yeter diye...

olm sen yine de ölçülü döv gerekirse ara denizim al sopanı da yanına dicem bak unuttun deniz1 de söle istersen arıyım deniz1 i deniz2 olarak getiriyim sana yani deniz3 e ;)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...