enema Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kir kafada odunu[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hoca yavaş davran öfkeyle kalkan zararla oturur bonepartın dediğini yap. biraz sakin ol aman diyim ben sana...[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kol mol kırma , sen haksız duruma düşersin...köpek seni ısırdıysa sen de köpeği ısırmazsın heralde :) davacı filan ol aklı başına gelsin...gelmezse o zaman kır kolları :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yeni tckya görfe addam sana bıçak sapladığında öldürürsen meşru müdafaya giriyordu sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 elinde herhangi bi alet yoksa , bıçağı yedikten sonra öldürecek pek mecal kalmaz adamda :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya hala şokundayım yaa...böle mumya gibi geziyorum evde...deli olcam yaa...bu bana ders oldu ama..her an hazırlıklı olmak gerek gerçkten[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Kim bu kaç yaşında ? birde geçmiş olsun..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 abi pati olarak toplanalım dovelm işte hala ne kasıyoruzki alala oh yeah kavga :rock:[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya siz deli misiniz adama yanında bıçak taşı flm diosunuz alalal ulan farkında diilsiniz galiba bıçak be hadi taşıdı dielim sanki çok ii kullanıosunuz ya öldürmeden acı çektirilcek bölgeye flm vuruosunuz ulan sallıcaksınız adamın kalbine flm gelcek ölücek o zmn hadi bakalım hem onun hem senin gençliğine yazık deil mi onca sene oku çalış didin niye ilerdeki 40 senenin rahat geçmesi için sonra biriniz mezara biriniz hapse delirmeyin! sen de arkadaşım git şikayet et kol kırmakla olmaz bu adamlar yine çeker bıçağı öldüğünle kalırsın![signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bivrip kimse adama bıçağı kullansın demedi.. Dikkatli oku.. Sadece o bıçak çektiğinde arkadaşımız da çeksin ki yaklaşmaya gözü yemesin.. Lol ya hala şikayet hede hödö diyosunuz.. Adam bıçakla karşına çıktığında "bak saplama şikayet ederim" mi diyeceksin.. Adam bi kere kestiğine göre demek potansiyel var bi daha sokabilir.. Hele bazınlarınız "ne bıçağı bırak bıçağı falan kır iki kolunu" şeklinde saçmalamışsınız.. Kendinizi superman falan zannediyorsunuz herhalde.. Elinde bıçak olan adamın git iki kolunu kır bakayım nolacak halin.. Gerçekçi olun biraz... Hadi şikayet etti diyelim.. Polis götürür karakola, tutar biraz sonra bırakır.. Bu olaylar o kadar çok oluyor ki.. Kavga çıkıyor biri bıçaklanıyor.. Polis götürüyor adamı, 2 saat sonra gene gelip tehtid ediyor seni adam..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 e ne yapsın abi o olmaz bu olmaz ? barış çubuğu tüttürsünler bari olanlardan sonra :/[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya tmm hadi bakalım bıçak taşıyo arkadaş şimdi karşısındakinin zaten sıyırmış bi kimse olduunu annadık bu olaydan peki bzm arkadaş korkutmak için bıçağı çekince nolcak öbürü de tırsıp çekçek bıçağı bu sefer karşıdaki adam deli zaten bi de bıçağı görünce iice delircek ya sen ölcen, ya o ölcek, ya da ikiniz eğer bu kumarı göze alıosan taşı yanında bıçak en güzel yöntem bence TOPUKTUR! öle artizliğin lüzmu yok karşımdakinin benim gibi olduunu biliim yumruk yumruğa girişirim tekme kafa atarım yerim ya da koymaz ama bıçak görsem heralde topuktan başka bişi yapmam.....[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya herkes topuktan başka birşey yapmaz da her gördüğü zaman da topuk mu yapacak ? işi kökten halledecek bir çare bulmak lazım da ne o çare ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bıçak çekene tabanca çekeceksin. Artık kaçmazsa helal olsun adama.[signature][hline] BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kiliç tasisin en iyisi bence de dava ya ver a.q polis ne güne duruyor. Sonra millet konusuyor yok kabadayi yok bilmem ne polisin isini yapmaya kalkmayin polise verin gitsin. Polis napar serbest birakir o zamanda polisi sikayet etmeyi göze alicaksin polisin gözüde korktun mu o adama hayat yasatmazlar.[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 öh bea :D sakin biraz[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 çok geçmiş olsun hakkatten[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gerçekten eğer o adamın iki kolunu kırıp bi güzel dövdükten sonra olayların kapanacağını düşünüyo musun? hmm, karışık bi durum. adamı öldür bence, en kesin çözüm =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kanka ne bıcağı ne diyon ya nie sölemiosun bugun konussaydık haydaaaa şok oldum lan burda[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 beyler iyiym ben ..sakin olun..yarın büüyk gün...sensei den özel hareketler aldım..yalvaracak milletin ortasın yeter diye...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 harika çocuğun yerlisimi çekiliyor anlamadım? hareketler filan... farkındaysan karşında sana bıçak çekmiş biri var. buna cesaret edip hamlede bulunmuş biri.. milletin ortasında rezil edersen bu sefer bi yerini kaybediceksin o olucak.[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: harvester, 09 Haziran 2005 23:00 tarihinde demiş ki: harika çocuğun yerlisimi çekiliyor anlamadım? hareketler filan... farkındaysan karşında sana bıçak çekmiş biri var. buna cesaret edip hamlede bulunmuş biri.. milletin ortasında rezil edersen bu sefer bi yerini kaybediceksin o olucak. o bıcağı biraz zor sallardı arkam dönük olmsa...ama yarın bu konuyu halledecem[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Şunu unutma ki arkan her zaman bi yere dönük.. Yangına körükle gitmek gibi geldi bana bu. İyi düşün bence.[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: BonePART, 09 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: lafa bak bıcak cekene tabanca cekeceksin tabanca cekene pompalı tufek pompalıya otomatik tufek otomatik tufege roket atar roket atarada howitzer mic ekiceksinm ICBM var. Ah Bone ah, iki dakika geyik yaptırmıyorsun.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: The_Guerilla, 09 Haziran 2005 22:58 tarihinde demiş ki: beyler iyiym ben ..sakin olun..yarın büüyk gün...sensei den özel hareketler aldım..yalvaracak milletin ortasın yeter diye... olm sen yine de ölçülü döv gerekirse ara denizim al sopanı da yanına dicem bak unuttun deniz1 de söle istersen arıyım deniz1 i deniz2 olarak getiriyim sana yani deniz3 e ;)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar