Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyah beyaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Camera: Nikon Coolpix 4500
Exposure: 0.001 sec (1/1000)
Aperture: f/3.9
Focal Length: 20.2 mm
ISO Speed: 100
Exposure Bias: 0/10 EV
Flash: Flash did not fire[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com

[Bu mesaj bayat tarafından 07 Haziran 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hehe, camin onunde Jacobs kahve kavanozunun kapagi, set hazirladim kendime minik :b

Resim cekiyorum da siyah beyaz olanlari koyuyorum buraya.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Mesaj tarihi:
3,4 mükemmel :)[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
gerçekten hoş bi çalışma olmuş bende eleştirecek bişi bulamadım dorusu..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:

Camera: Nikon Coolpix 4500
Exposure: 0.0005 sec (1/2000)
Aperture: f/7.2
Focal Length: 26 mm
ISO Speed: 100
Exposure Bias: 0/10 EV
Flash: Flash did not fire[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com

[Bu mesaj bayat tarafından 09 Haziran 2005 05:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sagol ayarları da verdiğin için.
Çok öğretici olabiliyor zaman zaman.
Kameran gerçekten macro çekimde harikalar yaratmış. Az ışıklı ortamlarda bile gayet hoş şeyler çıkmış ortaya.
Su damlası fotograflarına bayılıyorum nedendir bilmem bu da çok hoşuma gitti. Renkli olarak çeşitli filtrelerle çok ilginç şeyler verilebiliyor ama siyah beyazda hoş olmuş.
Yavaş çekim hızı olan bir makina ile son resmi çok çok güzel yakalamışsın ama keşke 1/2000 den daha yavaş bir enstantanede çekseydin. Kuşun havada asılı gibi durmasındansa kanatlarının hareketini resime taşımak hoş olabilirdi bence. Bir tanesinin hareketi her ne kadar belli olsa da belki 1/1000 ile bu daha da iyi olabilirdi. Belki de 1/500. Ama yine de hoş.
Devamını bekliyoruz.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 10 Haziran 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...