Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku Düzeni / Kaç Saat Uyumalı

Mirage

Öne çıkan mesajlar

said:
Dale, 09 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
normal bi insana 2 saat yeter

ohaa saçmalama hergün 2 saat uyu ben görüüm 1 hafta sonra seni...
Normal bi insana günde en az 6 saat yeterli.Ama ideal uyuma saati 8 saattir.Hergün aynı saatte yatıp kalkarsan sorun çıkmaz bence.Ben okul varken günde 6 saat uyuyordum ama yetmiordu 2 gün sonra geceleri de uyumaya (yani aksamları saat 6 gibi sızıp kalmaya) başlıodum...Offf kışın uyumak istiodum uyumayı özlüodum şimdide uyuyamıorum :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 09 Haziran 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
said:
Dale, 09 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
normal bi insana 2 saat yeter

ohaa saçmalama hergün 2 saat uyu ben görüüm 1 hafta sonra seni...
Normal bi insana günde en az 6 saat yeterli.Ama ideal uyuma saati 8 saattir.Hergün aynı saatte yatıp kalkarsan sorun çıkmaz bence.Ben okul varken günde 6 saat uyuyordum ama yetmiordu 2 gün sonra geceleri de uyumaya (yani aksamları saat 6 gibi sızıp kalmaya) başlıodum...Offf kışın uyumak istiodum uyumayı özlüodum şimdide uyuyamıorum :(

ne var ben mi anormalim? 2 saat hayli hayli yetiyor.

fakat düzen şart..
Sosyal ağlarda paylaş

ya susun huleaan..Martin Eden'i örnek alın...5 saat uyku ve ardından soğuk bir duş her insana yeterde artar bile..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 09 Haziran 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
ya susun huleaan..Martin Eden'i örnek alın...5 saat uyku ve ardından soğuk bir duş her insana yeterde artar bile..

yuh 5 saat tüm gününü yersin be..

en idael olanı saat 11:00'da yatıp 01:00'da kalkıp daha günün tadını çıkartmak lazım 5,6 saat yatanlarda günler ne çabuk geçiyor diye sızlanıp duruyorlar yazık
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma ne geldi bak..kadir çöpdemir üniversite finallerine hazırlanıyomuş...gece gündüz...1 hafta boyunca çok az uykuyla çalışmış...sınavlara olmuş bitmiş işte...

eve gidip yatmış...tam 23 saat sonra uyanmış :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbulda ikamet ederken 3 sene boyunca günde 4-5 saat uyuyup o şekilde işe gidiyordum şu anda gözlerimin altında kronik morluklar var ve ne kadar düzenli uyursam uyuyayım düzelmiyor isterseniz deneyin bazılarına yakışıyor.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

@Dale
bence sen anormalsin saçmalama abi nası uyucan o kdr be dayanamazsın tıbben mümkün deil yani :)
Ayrıca bende genelde tatillerde 12 saat fln uyuyorum.Günün çabuk geçmesi güzel bişe bence zmn akıp gidior ne güzel :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

o deilde okul zamanı 7 buçukta kalkmak ızdırap gelirken tatil günleri (cuma gece 1-2 gibi yatsamda) zınk diye saat 7 de ayakta oluyorum...nedir abi bu sistem ya...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ehe 24 saat uyusak ne manyak olur ya.

şahanda bir video vardı 2 senedir uyuyan bir adamı uyandırıyorlar lol.

adamın yüzü şaşkın bir halde . gidin arkadaşım size ne zararım var benim uyuyorum ben diyo ehi[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 09 Haziran 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
@Dale
bence sen anormalsin saçmalama abi nası uyucan o kdr be dayanamazsın tıbben mümkün deil yani :)
Ayrıca bende genelde tatillerde 12 saat fln uyuyorum.Günün çabuk geçmesi güzel bişe bence zmn akıp gidior ne güzel :)

ne alaakası var Allah aşkına ben 15 yaşımdan beri bu şekilde uyuyorum ve ailecek böyle bi uyuma prensibimiz var.Ben zamanın hızlıca akıp gitmesini istemiyorum yaşamın her anını uyumadan geçirmek daha zevkli ve daha güzel bence :+
Sosyal ağlarda paylaş

@Dale
sen okula fln gidio musun?Gidiosan napıosun nası beynin alıo o dersleri zor olmuo mu???
Bide günde 2 saat uyuyup napıosun?GEri kalan zmnda napabilir ki insan...Yani saat 2den sonra napıosun?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

uo oynadigim zamanlarda 4-5 saat uyuyordum sabah ilk kalktigimda cok uykum oluyordu ama gun icinde uykusuzluk cekmiyordum cok simdi 9-10 saat uyumaya calisiyorum dinleneyim diye, nedense gun icinde daha fazla uykum geliyor anlamadim tezat var bu iste :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin
Sentenel Web Page
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...