Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

freud abi dogru soyluyo galiba

duende

Öne çıkan mesajlar

kisisel topicine bi bakiyodum dikkatimi su cekti 2-3 topic hariç hepsi kari kiz freud insanlarin her davranisinin altinda cinsellik yatar demis ya hak verdm adama valla[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bence şöyle: her organizma dünyaya kendi varlığını koyduğunda, zamanı gelince yok olduğunu ama kullanabildiği bir zaman olduğunu içgüdüsüne işledi ve ilk amacı olarak kendisini hayatta tutmayı ve neslini ilerletmeyi edindi. Bunu bir eksiklik olarak kabul etti. Şimdi ölümsüzlüğü bulduğu zaman insan için asıl o zaman " biz niçin yaşıyoruz" sorusu gerçekçi olucak bence.[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

[Bu mesaj harvester tarafından 05 Haziran 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 05 Haziran 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
bu dünyada ne için yaşıyoruz ?

Valla benim yaşamım bana göre sebep değil sonuç. Yani yaptığım pek çok şeyi yaşamak için yapıyorum. Amacım yaşamak, sebebim değil.

Ya bu arada şimdi ilk defa farkettim "sebep" ne komik bi kelime ya... Şöle 3-5 defa sesli olarak tekrarlasanıza, bi bana mı garip geldi :) (Biraz penguenimsi "ben" köşemsi oldu ama...)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Hatırladığım kadarıyla Freud, insanda Odipus ve Elektra hedelerinin de bulunduğunuı söylüyor. Bu ne demek. Kızlar babalarına, oğlanlar annelerine cinsel açıdan yakınlık !!duyarlarmış. Hatta adam bunu annenin oğlunu emzirmesine falan bağlıyor

Kusura bakmayın da insanda böyle içgüdüler olduğunu diyen bu adamın alnını karışlarım !![signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

kızların sölemesine gerek yok zaten : )

her erkek annesine, her kızda babasına aşık olur.. sonra geliştikçe bazı şeyleri kavrarlar ve erkekler annesi gibi, kızlarda babası gibi birine sahip olmayı içgüdülerine işler... yaş ilerledikçe (25+) bu iç güdü etkisini kaybedebilir[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

[Bu mesaj harvester tarafından 06 Haziran 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizim gibi adamların başka yardım isteyeceği ne olabilir ki? ekmek elden su gölden şurda iki büyük dert var, dersler ve dişiler.
e zaten dersler iyi olsa problemli olunmaz, kötü olunca da insan onla yaşamaya alışıyor. dikkat ederseniz kimse "öyk öss" "pztye 3 sınavım 5 finalim 10 projem İMDAAAAAAAAAAAAT" diye topik açmıyor.
ama dişisel problemlerde genelde tecrübe eksikliği yüzünden insanın yardım isteyesi geliyor. ve dikkat ederseniz en çok çenemizi yoran şey de bu.
ortada kimse yokken "aşık olmak istiyorum" bulunca "aşık oldum nası konuşayım", çıkana ya da göt olana kadar "şöyle yaptı böyle yaptım", ilişkiye girince ilişkisel problemler, bitince ya da göt olunca da "ölmek istiyom mıyy mıyy".
yani başı sonu belli aptal bir üreme oyunu, ve hormonal olarak bağımlı olduğumuz için de ske ske oynamak zorundayız. kaç kere "eeeeeeh yeterin beeeeaaaaa" dedim ama sonra gidip biri ağzını açık bırakıp gidiyor hooop baştan.
alt tarafı üreyecez nedir bu şaklabanlık...[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Akıl Oyunlarında John Nash'in soyledigi bi soz butun herseyi acıklıyo aslında:

"Merhaba, seninle sıvı transferi yapmak istiyorum"

Freud gayet de dogru soylemis bence, ama hayat sadece cinsellikten ibaret degildir. Soyun devamı icin onemli bi parcasıdır ama sadece o degildir. Bunun yanında sanattır muziktir bilimdir vs vs... bi suru sey vardır birlikte gitmelidir hepsi, insan tek bi seye cok da takmamalı kendini =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

hatta karizma yapma amacini flanda cinsellige baglarsak kesn hakli adam

-sen neden calisiyosun?
-para kazanmak için
-para kazanip napcaksn?
-guzel evim arabam kiyaftelerm vs. olcak
-bunlari istemendeki amaç ne??

adam cidden ahkli gozukuyo[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...