eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 alex de souza bu sene ligi 60 asistle bitirmiş hooijdonk la tuncay la ve marcio yla iyi iş yapar kendisi de gol yapıyo zor görünüyo ama bi gelse mükemmel olur bu sene olmasada seneye dağıtırız avrupayı ve ligi[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 OHA 30 gol 60 asist yawaşşşş. cruzerio 150 den fazla atmıştır ozaman?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 cruzeiro ligi 100 puanla bitirdi zaten[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 100 puanla bitirsin de yani 60 asist yavaş harbi :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 harbi 60 asist doğru maç özetlerini gösterirken ercan taner söledi[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 evet 60, bu dogru. en son 26 goldeydı. demek 30 olmus. yuh ya.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 cruzerio ligi 102 golle tamamlamış. fener-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 helal olsun ozaman alex e attıkları golün %90 ında pay sahibi. nasıl bişi ya bu adam real madrid alması lazım bu istatistikle? ama fenere söz verdim falan diyomuş dün gece her konuda anlaştılar iki taraf diyodu NTV de. alex karısını iknaya çalışıyomuş.ikna eder etmez alex de souza fenerde...[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ha buarada adam karısını ikna edebilirse herşey tamammış. siz alexin yerinde olsanız karınızı türkiyeye gelmesi için nası ikna edersiniz ki? bence para yetmez gibi çünkü o paraya hatun ispanyaya da gidebilir, ne biliim yok kültür uyumu yok sıcak ülke geyikleri olabilirmi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 oha fistan aazımdan almışın piravo pirravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Haberlerde son asamaya geldı dendı. Ortega ıle beraber gelıyormus kesın.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Yahu bu fenerliler bu hayal kurma sevdasından bıkmadımı? Adamın istatiğini gören gelse şov yapar diyor. Ulan Türkiye Ligi ni Katar ligine benzettiniz. Türkiye Ligi avrupa da en zor liglerden birkaçından biri. Adam brezilyada atmış 12 takımmı ne var zaten aralarından 2 si 3 ü götürüyor işi paso nağmalup şampiyon oluyorlar. Adamlar avrupadan oyuncu alamıyorlar.Bu yüzdende ligleri çok zor bir lig değil. Souza ama süper adam fakat fener tek futbolcuyla gidicek takım değil. Aziz yıldırım gitmeden fener şampiyon OLAMAZ!!! İsterseniz Nistelrooy u alın. Ayrıca brezilya dan transfer yapmak çok çok zor bir işmiş.Banka bağlantıları yokmuş bu yüzden 2-3 banka aracığılı ile görüşmeler yapılıyormuş.Direk bağlantı olmadığı için zürih bankaları aracılığı ile işi yapıyorlarmış[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Bullet, 23 December 2003 01:07 tarihinde demiş ki: evet 60, bu dogru. en son 26 goldeydı. demek 30 olmus. yuh ya.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein son maçta 5 golü var 4 ü penaltıdan[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Fizban Aziz Yıldırım o sene ballı dönemine geldi ayrıca o zamanda gerçekten başkanlığını yapıyordu. Şimdi tüm dernekleri kendisine küstürdü.Aziz yıldırımın kendinden başka dostu varmı acaba? Bir klubun arkasında derneklerin desteği olmayınca dernekler yönetime karışamayınca o yönetim ve klup hiçbirşey yapamıyor.Dernekleri toplanıp çay içsinler diye kurmuyorlar. Saadettin Saran fenerde başkan olursa Fenerbahçe o zaman tam bir rüya takım olur. Adamın gettiremeceği adam yok (kendisiyle tanışmışlığım var ben neler yaptıüğını duyunca şok oldum) Ya söylüyorum herkes istatisklere bakıyor bu adam Türkiye de kasıp kavurur diyor.Hiçbirşey de olmaz. Souza sergen gibi olamaz. Çünkü sergen tek başına bir adam değil. Sergen nin arkasında giunti veya tayfur olmasa sergen o oyunu kurabilirmi serbest hareket edebilirmi? Fenerde bunları yapabilecek tek futbolcu göster bana. Aynı şekilde Gs dada Hagi ye top taşıyan adamlar vardı fenerde bu olay yok işte Fener isterse zidane ı alsın hiçbirşey yapamaz.Çünkü fener bireysel oynuyor.Zamanında oyun Baliç in üzerine kuruluydu şimdide Hoijdonkun üzerine kurulu. Fenerin kadrosu bence çok güzel ama herşey kafada bitiyor fener için sağlam bir defans alsalar luce taktiği uygulasalar "önce gol yemiyim sonrada atarsam atarım" fener kesin bjkyle kapışır.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ARkadaş bu fenerde ne para vardır ya?Şu transfer bütçesini lucescu ya vereceksin 1 sene içinde cl şampiyonluğuna oynayan bir takım yaratır...(yeterki italyanlar gelmesin karşısına)[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 fizban şu en sonunda öle bi laf etmişsin ki kutsuorum tam butona basıodum cvp için hll olsun dedim aynen diyceklerimi yazmış, ben lucescudan bu nedenle nefret ediom, fb şampion oldugunda futbolu zevk verdi, maçları zevkle izlendi, gs 4 sene cine5 telegol satışlarını artırdı, bjk tamamen skora, 2 sene oldu adamlar şampion da oldu ama ben zevk alamıorum adamların maçlarını izlemekten, işte bu anlayış yüzünden, asla da fbnin böle bi anlayışta olmasını istemem.. zaten fbnin sorunu da atamamak deil, yemek! neyse konu mu kaydı acaba[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: blackchaos, 23 December 2003 15:51 tarihinde demiş ki: Yahu bu fenerliler bu hayal kurma sevdasından bıkmadımı? Adamın istatiğini gören gelse şov yapar diyor. Ulan Türkiye Ligi ni Katar ligine benzettiniz. Türkiye Ligi avrupa da en zor liglerden birkaçından biri. Adam brezilyada atmış 12 takımmı ne var zaten aralarından 2 si 3 ü götürüyor işi paso nağmalup şampiyon oluyorlar. Adamlar avrupadan oyuncu alamıyorlar.Bu yüzdende ligleri çok zor bir lig değil. Souza ama süper adam fakat fener tek futbolcuyla gidicek takım değil. Aziz yıldırım gitmeden fener şampiyon OLAMAZ!!! İsterseniz Nistelrooy u alın. Ayrıca brezilya dan transfer yapmak çok çok zor bir işmiş.Banka bağlantıları yokmuş bu yüzden 2-3 banka aracığılı ile görüşmeler yapılıyormuş.Direk bağlantı olmadığı için zürih bankaları aracılığı ile işi yapıyorlarmış[hline]bla bla bla ... tamamen tahminlere ve pc oyunlarına dayalı bi yorum yapmışsın yani, bikere brezilya gayet kaliteli bi ligdir lig maçlarını izleyince daha da ii anlarsın.. şu banka olayına gelince; bu transferde para sorunu olmayışı, zaten adamın sözleşmesinin bitmesinden gelio.. yani şöle; sene başında neden alamadık adamı bilionuz mu? aylar aldı banka ilişkileri bu bağlantı azlığı yüzünden. Çünkü direk parasal olarak kulüple haşır neşirdik, adamın bonservisi elinde olacağı için de artık o haşır neşirlkle iş olmuo işi manitasına kalıo[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: PhalanX, 22 December 2003 20:09 tarihinde demiş ki: Jason kid mi abi bu adam 60 doh![hline]Just gris.. [b]*kopar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: -Legendary-, 24 December 2003 00:01 tarihinde demiş ki: fb şampion oldugunda futbolu zevk verdi, maçları zevkle izlendi, lol! ha bir de merak ettim bjknin kaç maçını izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 başarılı olabilir bu adam felipe'nin 2-3 kat kalitelisi, felipe o haliyle bile çok başarılı olma potansiyeli vardı buda olur[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 2-3 kat ? Emın ol cok daha kalıtelı.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 realist oluyorum daha fazla kaliteli olmadığınıda biliyorum, felipe'de oldukça kaliteli bir adamdı[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Peki[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Raid3r, 24 December 2003 18:44 tarihinde demiş ki: said: -Legendary-, 24 December 2003 00:01 tarihinde demiş ki: fb şampion oldugunda futbolu zevk verdi, maçları zevkle izlendi, lol! ha bir de merak ettim bjknin kaç maçını izledin? senin zevkli futboldan anladığın nedir?, zevk verdi derken bahsedilen şey hücum futbol,sonucunda atılandan fazla kaçırılan gol pozisyonları. bu olay bir görüş deil maçları izlediğimizde görebileceğimiz somut b olaydır Allah'a şükür durumum var bjknın da tüm maçlarını izliorum[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Alex de Souza Ortega ile birlikte ikinci yarı kampına katılacaklarmış..[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar