Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Las vegas

Disappear

Öne çıkan mesajlar

said:
jankis, 04 Ocak 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
nesssaa
put it in your aass ! (es değil as :) )

arse :)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Sosyal ağlarda paylaş

lol ben de izlersem nessa için izliyorum, demek ki bende değilmiş acayiplik.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçekten sonu baştan belli bölümdü.

bide abi ben bu delinda'yı(moly sims) her gördüğümde allah neler yaratıyo diyorum.hatta sanırım artık diziyi moly sims için izlemeye başladım.bende bunu yazarken bunun farkına vardım :) .çünkü cidden artık eski bölümlerin tadı yok.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

cosme taa kaç bölüm önce çıkmıştı.

bu adam karısıyla tatildeydi montecito'da ve kumar oynuyordu. kumar oynarken bütün parasını ortaya koyup kaybetti. ondan sonracıma karısı buna çok kızdı ve müşterilerini çok seven montecito ahalisi cosme'ye acıyıp teselli olsun diye bir şarkıcının akşam programına yer ayırttılar. bunlar akşam programı izlerken bir atraksiyon oluverdi ve cosme kalkıp şarkı söylemeye başladı. çok beğenildi ve adam o piyasaya giriverdi işte.

bak şimdi şarkıyı hatırladım: danke şeeeeeyn my heart says danke şeeeeyn, diye iğrenç birşeydi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...