forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 tüh be unuttum izlemeyi güzel bölümmüş anlaşılan şansıma[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 başını kaçırdım da o gümüş awcısı kel nesi oluyodu sam in? güzel bölümdü bence de[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: jankis, 04 Ocak 2005 22:06 tarihinde demiş ki: nesssaa put it in your aass ! (es değil as :) ) arse :)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Nessa nın randevusunu göstermedi hmm bu ne demek hmm :D manchesterlı kızlar daha çook çeker bu chelsea yüzünden heuehu uzun zaman sonra düzgün bi bölüm gördük diyebilirim.[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Nessa saçini hiç deistirmesin yani en azindan eski o karman çorman haline geri dönmesin su anki gayet güzel.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yanlış mesaj..... [signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4444(yarı master) [Bu mesaj Gwindon tarafından 06 Ocak 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gwindon tarafından 06 Ocak 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yukarıda bunun tartışması yapılmıştı :)[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 lol ben de izlersem nessa için izliyorum, demek ki bende değilmiş acayiplik.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 cumartesi tekrarı var kaçırmıycam :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 cok guzel bir bolumdu . en cok ed'in en sonunda high tech dedigi yerde ve delindanin girisinde guldum eheh =)[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 lan las vegas vardı bugün? hay kacırıdk ya üff[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 salı günleri dizi başlamadan uplasa birisi çok güzel olcak unutyoruz ya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 çok belliydi ama olayların gelişeceği şekiller ya[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ya gerçekten sonu baştan belli bölümdü. bide abi ben bu delinda'yı(moly sims) her gördüğümde allah neler yaratıyo diyorum.hatta sanırım artık diziyi moly sims için izlemeye başladım.bende bunu yazarken bunun farkına vardım :) .çünkü cidden artık eski bölümlerin tadı yok.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 oyy unuttum izleyemedim bugün. tekrarı ne zamandı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: forgiver, 06 Ocak 2005 21:41 tarihinde demiş ki: cumartesi tekrarı var kaçırmıycam :) [signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 evet abi saçını açtırmış delinda ondan güzel geliyo (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 delinda süper ama bence ingliz aksanıyla konuşan bir hatun dahada güzel bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 nessa diyoruz biz ona :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bizim cosme çıktı yav .. :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Azmodai, 20 Ekim 2004 21:50 tarihinde demiş ki: bu bolumdeki filipinli sarkici amca superdi. herif hukmetti resmen. işte bu cosme ! bu bölümde çıktı :D onu diyoruz yarım saattir.. :hmm:[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ya ayiptir sormasi Cosme ne ya da kim?[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 cosme taa kaç bölüm önce çıkmıştı. bu adam karısıyla tatildeydi montecito'da ve kumar oynuyordu. kumar oynarken bütün parasını ortaya koyup kaybetti. ondan sonracıma karısı buna çok kızdı ve müşterilerini çok seven montecito ahalisi cosme'ye acıyıp teselli olsun diye bir şarkıcının akşam programına yer ayırttılar. bunlar akşam programı izlerken bir atraksiyon oluverdi ve cosme kalkıp şarkı söylemeye başladı. çok beğenildi ve adam o piyasaya giriverdi işte. bak şimdi şarkıyı hatırladım: danke şeeeeeyn my heart says danke şeeeeyn, diye iğrenç birşeydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 adamin hayran oldugu bir sarkici vardi hediye olarak onun konserine sokuyorlardi. sonra adamin sesi begeniliyor orda sahneye cikiyordu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bu bölüm güzel gibi geçen haftaya göre. şu adam angelda wolfram&hart ın eski yöneticisi olan adam deil mi?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar