Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 herkesi böle paat pat diye[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 master power master enchance heal 4040 en uberi budur.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 m def e karsi napicaksin 1vs 1 de. m power ile. bence 1 vs 1 de en iisi m def.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 oynamayi biliyorsan master defenderida kesersin baktin kesemedin hadi eyvallah der force run+cloak açarsin.Çok eğlenceli 'uber' bir template çünkü bütün şekil powerlara sahipsin ama benim amacima uygun deil.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Eamer, 03 Haziran 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Master defender almayan full template jedinin normal mesleklere göre 1,5 kat güçlü olmasinin tek nedeni kendini güzel bir şekilde heal edebilmesi.Rifleman 1.7kya kadar vurabiliyor çünkü ve 1500 heal atabilmek için tam 3 milyon jedi xpsi kasmak gerekiyor ki bu senin doctor kasmandan kat ve kat uzun sürer.Beni yanliş anlama daha uzun kastiğimiz için yada daha zor xp aldiğimiz için deil sadece normal bir meslekten 1,5 kat güçlü olabilmek için 'jedi' olabilmek için bu heala ihtiyacimiz var çünkü bir doctorun peşinden 2-3-5 bh gelmiyor.Sende doctorla stimd ve doctorun bacta shotunu kullanarak bizim kadar heal atabilirsin kendine.Şu anki Jedi correspondent görevini birakmak üzere.Açilan yer için bi kaç aday var.Bunlardan msnil denen norweçli kizimiz eğer devler onu seçerse heali elimizden alinmasi için elinden geleni yapacağini açikladi çünkü kendisi master healer ayrica master defendera nerf istemezse bh arkadaşlari gücenir diye gitti bh forumunda master defender ve heal nerflenmeli diye başlik açti.Sonra tepkilerden korkup bütün postlarini sildi.Developerlar bizim ne istediğimize bakmicaklar tabi ama bu msnili istemediğinizi belirtmek genede faydali olacaktir.Zaten şu anda bile sevmeyeni çok ,seçilirse butun jedi forumu kendi üstüne çöker tahminimce . hmm yanlış anlatmışım kendimi düzelteyim jedi heal ederken kendini değil başkalarını heal ediyor 1500 1500. delay beklemeden çatır çatır benden iyi heal ediyor. kendin heal etmesi mantıklı olabilir fakat doktor un uzmanlığıdır heal jedi hem savaşır hem heal atabilir kendisine , fakat başkasınada doktordan iyi atması çok saçma. Bu arada o norveçli kızın saçmalığının olması jedilığın bitmesi demek olur. Kendini heal edemeyen jedi olması için jedi ların 3 kat güçlü olması gerek.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Açikçasi bende doctordan daha iyi heal bekliyordum ama genede bufflariyla,resiyle her grubun yaninda mutlaka istediği bi meslek.Eskiden jedide heal self ve others farkli kutulardaydi.Şimdi heal othersi kaldirip yerine force sap,shock verdiler amaç burda healerida aktif hale sokmak sanirim.Stim D yi herkese verdikten sonra,jedi baskalarini heal etmis çok mu:)[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 stim d nin delay 1 dakika mi ne o acil durum pakedi. herkezde stim d var zaten doktorun anlamı herhalde heal edip gruba saldıran hayvanları hunting sırasında dikkat çekip kendini feda edip grubu kurtarmak. Anca o işe yarıyor şu anda. Rez çok güzel tamam zamanınıda artırmışlar , eskisi gibi 1 sn de zart diye kaldıramıyorsun. Fakat oda buglu. 2 sefer bekliyorsun kaldırmak için adamı. 2 turn beklemek zorundasın. Bazen 3. de yaptığı oluyor insanı sinir ediyor. Drag player da adam gibi çalışmıyor. Beta tester olmak için ayda 15 dolar verdiğimiz için sesimizi çıkarmıyoruz tabi.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Evet ,taunt gereksiz bir özellik heal atin area taunt:) 1,5 sene alfasini oynadiktan sonra sonunda betaya ulaştik,bunada şükür.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu arada heal taunt u geçersiz kılıyor grupta taunt eden biris ivarsa herkez onun üstünde 1 kere heal at bitti heal > taunt ondan sonra istesede taunt la geri alamaz hayvanları mind control gibi . beta testingi kısa tutsalar bari de biran önce oynamaya başlasak güzel bir oyun olacağa benziyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 MsNiL denyonun onde gideni bayrak sallayanidir, 4 aydir jedi oynayan oyuncudan correspondent mi olurmus.. kendi karakterinden baska bi halt dusundugu yok, pvp yapmaz etmez, nereye nasil correspondent olacak.. ZinaTheMakerla konustuk, benim gecmiste buyuk tartismalarim oldu, ben sivriyim beni secmezler ama beni secmezlerse MsNiL'i hic secmezler diyo, dogru olmasini ummaktayim.. 4000 heals master healer'a tasinsin diyip bunu bi de BH forumlarinda soyleyen oyuncuyu SOE correspondent yaparsa ben ne diyeyim zaten, nerf isteyen correspondent da hic gormedim.. [Bu mesaj Morian tarafından 04 Haziran 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Coldwind tarafından 05 Haziran 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Öncelikle selamlar. Uzun süredir paticik forumlarına girmiyordum onun için herkese tekrar merhaba. Ben combat upgrade'den sonra , templatei Master Swordsman , Master Fencer , Master Brawler , Pikeman x442 ve Combat Prowess'dan da Melee Speed kolonunu aldım. Gayet iyi bir template oldu , yakın dövüşde çok az adam alabiliyo. Elimde çok kaliteli bir power hammer'da var onun için ben bu template ile oynuyorum. Yalnız , eğer karşınızdaki range ise ve adam burst run yapıyorsa işiniz zor olabiliyor. Birde buna stopping shot'ı eklersek , şansınız çok az oluyor. Onun için adamı yakında tutmak gerekiyor PvP'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Deno Fencer yerine TKM al bence çünkü Center of being 500 Def veriyo 200 dmg i 60-70 e düsürüyo.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Eamer, 03 Haziran 2005 23:00 tarihinde demiş ki: oynamayi biliyorsan master defenderida kesersin baktin kesemedin hadi eyvallah der force run+cloak açarsin.Çok eğlenceli 'uber' bir template çünkü bütün şekil powerlara sahipsin ama benim amacima uygun deil. eglenceli olmasina en eglencelisi. ben cok uzun sure powers i o yuzden istedim ama arkadas uber fighter bi temp sordu. kacmak elbet olacak ama bence kacmak en son care olmali. m def de her zaman en son kacan olur.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity [Bu mesaj barbu tarafından 04 Haziran 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 m defi yenmek çok kolay.. sadece drain spamla işi biter.. bence en zevkli temp m enhanc, mls, 4x4x heal.. force sap müthiş bi şey adamın action yükselmio ne dmg verebilio ne de herhangi bi force attack kullanabilio (drain dahil) artı baktın zor durumdasın stasis yapıp, adamın karşısına geçip "zuhahahah" dedikten sonra fr3 leyebiliosunda...ayrıca bu temp her pvp grup için gerekli bence.. powers eğlencesinden değilde biraz role play olduğu için güzel gelio bana.. dark jedi olmuşsun olmasına ama bi lighting atamadıktan sonra neye yarar.. FRS de güçleneceğinden emin olsam powers lı temp yapardım ama risk etmek istemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Genwa, 05 Haziran 2005 08:23 tarihinde demiş ki: m defi yenmek çok kolay.. sadece drain spamla işi biter.. bence en zevkli temp m enhanc, mls, 4x4x heal.. force sap müthiş bi şey adamın action yükselmio ne dmg verebilio ne de herhangi bi force attack kullanabilio (drain dahil) artı baktın zor durumdasın stasis yapıp, adamın karşısına geçip "zuhahahah" dedikten sonra fr3 leyebiliosunda...ayrıca bu temp her pvp grup için gerekli bence.. powers eğlencesinden değilde biraz role play olduğu için güzel gelio bana.. dark jedi olmuşsun olmasına ama bi lighting atamadıktan sonra neye yarar.. FRS de güçleneceğinden emin olsam powers lı temp yapardım ama risk etmek istemedim hiç ya master defenderda da drain varsa ne olacak senin dediğin master def master ls için geçerli.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Fan festten gelen haberlerden biri heal'a kesin nerf geleceği.Mind cost geliyor heala,defenderi olmayan kendi mindini tüketip kitlenecek ,bakalim gelsin görelim.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural [Bu mesaj Coldwind tarafından 05 Haziran 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 herşeyden önce http://forum.paticik.com/view.php?id=38800..[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Kusura bakmayin katliyam yapmişim.Final dönemine verin.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya eger force heal a mind cost getirirlerse yuh artik. tabi sizin gorusunuz nasil onu bilmemem ama, sonucta force heal ya force kullanion. stim kullanmiosun ki insallah öle bisi olmaz.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 adı üstünde force ya ne mind ı cidden öle bişey warmı?????[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Master BH Master Rifle xxx3 Pistol Baya Guzel Bir Tempti Benim Icin :) Jedi Keserken Fln Hic Zorlanmadim..Simdi Ayni Temple Besime Dusmezler Insallah :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 simdi ben bi sey soracam bi doctorun bi kerede yapabildigi heal miktari hangi skille baglı combat medicin ilk kolonunu alsam bi kerede kac heal basabilirim stim d filan olmadan ve bi medic su anda en fazla kac heal yapabiliyo 1100 filan demiste bi arkadas 2 master savas skilim var yanına medic mi alsam yoksa defense filan vercek baska skillermi alsam karar veremedim.jedilar kendilerini kac kere heal edebilio sınırsızmı 1500 1500 hangi yetenekten yiyo ne kadar surede yapabiliyolar medicler ne kadar surede yapabilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 stimpack artik gerekmiyor bilgin olsun olmadanda heal atiyosun medic olmadanda stimpack 3 ile kendini heallayabiliyosun ama uzun suruyo artda arda diil...healing effecive denen bi olaya bagli oda doctorda daha fazla...doctor healin babasi :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bnde yine melee ile ilgili bi sorun. anlamiorm walla teras kasi, teras kasi dediler masterladım, ama bi faydasını goremedim. bn bi bol a hala 300-350 civarı vuruorum, o da bna 250 fln.. bu mudur teras kasi master?? yani sırf defense icin mi kastım bu kdr dicem ama diorm bol gelio 250 koyuyo.. yanda bh ler 1500 fln wuruo haywana (bh fln olmak da istemiorm bi melee takıntısı war bnde).. neise simdi sıkı damage yapmak icin fencer mı pikeman mı sizce??[signature][hline]Othmobast Orz'wase Master Brawler, Teras kasi master, novive fencer&pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Tka isen elinde vibro knuckle(dogru mu yazdim)almadan dusuk vurursun tabi.Jediler force oldukca 1500 heal basiyorlar cok dusuk cooldownlari.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar