crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Meşaleler nerde satılıor bilen war mı? (İstanbul anadolu yakası)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla istanbulda genel olarak tahtakale de var diye biliyorum..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Kadıköy'de görmüştüm de , nerde gördüğümü hatırlamıyorum...[signature][hline]chuck!
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bauhaus ta var[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 biri meşale ister biri silah ister[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kadikoy çarşısındaki army shoplarda war mıdır acaba?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 "army" shoplarda bulamazsın[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bazı kırtasiyeler fln satıyo[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tahtakale biliyorum bende bi tek ord kesin bulursun[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No .
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 al bi odun. ucuna bez sar kalınca. biraz gaz dök. yak. al sana meşale. istersen git vampir avla yani:D[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 istiklal'de balik pasajinda sagda bi saka dukkani var. orda satiliyodu mesale.[signature][hline]Tulahr
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Çok fazla FRP oynamayın arkadaşlar, yazıktır..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mısır pasajının arkasında bi sokak var çok uzun olan bi sokak o sokakta yürü oralarda var Beni sina gönderdi de sana indirim yapsınlar =) az mı aldık maçlara be[signature][hline]tuana...
Elandir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla Eminönünün üstünde beyazıta giderken orda şaka dükkanalrı var orda olur veya tahtakale ye git ORda her yede bulursun.....
Öne çıkan mesajlar