Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finalleri rezalet geçenler...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Benim gibi bütün sene kç büyütüp de yumurta kapıya dayandığında çalışan, sonra sınavlarda sıçıp üzülen şahane kişilikler war mı?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

bitti allahtan ama 10 gün sonra yaz okulum başlıyor bek bi rahatlığım yok hala ama lise 1 den beri aynı sistemi uygularım içimde patlayan yumurtaların haddi hesabı yok sanırım
bu arada stat... statikmi?[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 07 Haziran 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
Benim gibi bütün sene kç büyütüp de yumurta kapıya dayandığında çalışan, sonra sınavlarda sıçıp üzülen şahane kişilikler war mı?

ahanda ben ama sorularda zordu yani :)[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
od3on, 07 Haziran 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
verdim ellerine hocalarin (finalleri) 10 gune italyadayim :)

Kebapp :)[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Sosyal ağlarda paylaş

4 dersten kaldım ama sadece istatistik benim suçumdu gerisi hocalardan valla :P ne kadar uyuz hoca varsa hepsinin dersi vardı bu sene...bi tanesi finaldekinin aynısını sorucam bütte diye kekledi final sorularına çalıştık adam bütte farklı soru sordu çaktık, bi tanesi son dersteki ufacık bi konuşma hadisesi yüzünden bütün sınıfı bıraktı falan filan...seneye kredili mredili alttan alacaz bolca :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,
Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

bizim bütler nolur kolay olsun, zaten çalışacağım bütlere. Bütlerden geçerim gibime geliyor. Ama bi ders aldım. Adam gibi okula gideceğim bundan sonra, günü gününe çalışacağım.

Sene boyunca okula gitmedim, yattım hep.Şimdi de şikayet ediyorum. Seneye abanacağım mecbur alttan ders bıraksam bırakmasam da. Hep dedi bizimkiler okula git git diye, ben pek sallamadım zaten öss den çıkmanın rehabetiyle rahat rahat takılıyordum. Ama gördüm ki bu böyle olmayacak, bu kafayla gidersem 2 sene üst üste kalırım sonra atarlar falan :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

benim daha bugün başladı finaller,9 günde toplam 8 finalim var
biri gitti,kaldı geriye 7...
1. dönemden 2 dersim var,onlarla uğraşıyorum
fakültemizde yaz okulu da yok,bütünleme de yok
kalırsan kalıyosun yani
şu anda da öle bi durumdayımki,tüm finallerimden geçsem bile ortalamam tutmadığı için üst sınıftan ders alamayıp,dönem uzatıyorum direk
bakalım şu 7 finale asılıp yüksek getirmeye çalışıcam=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

35 üzerinde almayı umuyorum, alamassam ilk defa f getircem,
bi bakıma rezalet geçiyor; önceden bütün deftere çalışırdım şimdi 4-5 tane soru seçiyorum onları ezberliyorum. 2 sini yapınca geçiliyor ama ufak bir hatada kalma riskiyle karşılaşılıyor.

bu arada bizi, 90 kişilik sınıflarda okutmak istemeyen hocalarımıza burdan selam etmek istiyorum, hocam sığmıyoruz normal sınıflara anfi de vermiyolar geçriin bizi bizde kurtulalım sizde.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

azimle şeyettirirseniz delebilirsiniz duvarı arkdaşlar. lise bittikten sonra ünide sınırsız tembellik moduna girip sonra okulu 5. seneye uzatınce birden yusuf yusuf durumları olup 5. sende öyle bi ders çalışılıyorki, 4 dersimin 3 tanesinin finali aynı güne düşmesine rağmen 07 haziran itibariyle 60 sınırını geçip mezun olacağım günü beklemekteyim. yumurtanın bi yerlere dayanması buna benzese gerek. ama azimle yaparsanız işi deve kuşu yumurtası bile dayansa çıkartabilirsiniz ben bugun bunu gördüm. inşallah görmem bi daha.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...