Prawler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Benim gibi bütün sene kç büyütüp de yumurta kapıya dayandığında çalışan, sonra sınavlarda sıçıp üzülen şahane kişilikler war mı?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 8saat sonra finalim var, stat311. 1 ay gittim, 1 ay gitmedim. sonumuz hayirola insallah[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bitti allahtan ama 10 gün sonra yaz okulum başlıyor bek bi rahatlığım yok hala ama lise 1 den beri aynı sistemi uygularım içimde patlayan yumurtaların haddi hesabı yok sanırım bu arada stat... statikmi?[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Şu öss çıtasını geçsekte finalleri sorun etsek.. Ahh ahh[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 oh olsun sana diceksin biliyom. benim finaller + bütler kötü geçti.şahane bi insanım sende biliyon.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 verdim ellerine hocalarin (finalleri) 10 gune italyadayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Prawler, 07 Haziran 2005 15:58 tarihinde demiş ki: Benim gibi bütün sene kç büyütüp de yumurta kapıya dayandığında çalışan, sonra sınavlarda sıçıp üzülen şahane kişilikler war mı? ahanda ben ama sorularda zordu yani :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: od3on, 07 Haziran 2005 16:09 tarihinde demiş ki: verdim ellerine hocalarin (finalleri) 10 gune italyadayim :) Kebapp :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim daha bütler war, bi de şansımızı bütlerde deneyeceğiz. Üniyi de okusan bi türlü okumasan bi türlü...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 4 dersten kaldım ama sadece istatistik benim suçumdu gerisi hocalardan valla :P ne kadar uyuz hoca varsa hepsinin dersi vardı bu sene...bi tanesi finaldekinin aynısını sorucam bütte diye kekledi final sorularına çalıştık adam bütte farklı soru sordu çaktık, bi tanesi son dersteki ufacık bi konuşma hadisesi yüzünden bütün sınıfı bıraktı falan filan...seneye kredili mredili alttan alacaz bolca :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bizim bütler nolur kolay olsun, zaten çalışacağım bütlere. Bütlerden geçerim gibime geliyor. Ama bi ders aldım. Adam gibi okula gideceğim bundan sonra, günü gününe çalışacağım. Sene boyunca okula gitmedim, yattım hep.Şimdi de şikayet ediyorum. Seneye abanacağım mecbur alttan ders bıraksam bırakmasam da. Hep dedi bizimkiler okula git git diye, ben pek sallamadım zaten öss den çıkmanın rehabetiyle rahat rahat takılıyordum. Ama gördüm ki bu böyle olmayacak, bu kafayla gidersem 2 sene üst üste kalırım sonra atarlar falan :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 C den caktım artık ortalamadan falan geçmeye çalışacaz.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konular zor olmayınca finaller zor olmuyor. Makyajdan final oluyoruz gerisini siz düşünün :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Melkor, 07 Haziran 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Şu öss çıtasını geçsekte finalleri sorun etsek.. Ahh ahh [signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Prawler, 07 Haziran 2005 15:58 tarihinde demiş ki: Benim gibi bütün sene kç büyütüp de yumurta kapıya dayandığında çalışan, sonra sınavlarda sıçıp üzülen şahane kişilikler war mı? *el sallar*[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yarın sınavım var ama ilk sınavı 100 :) ben dota oynuyorum o cesaretle.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Midtermler sadece geçerli olsaydı 4.0 gelecek ortalama Finallerle 3.48 geldi[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ortalamam 1'in altında :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Silpha bu dönem hiç topic açtığını görmedim fizik ödevleriyle ilgili :)[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 gerek olmadı bu dönem hiç bakmadığım için ödevlere :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim daha bugün başladı finaller,9 günde toplam 8 finalim var biri gitti,kaldı geriye 7... 1. dönemden 2 dersim var,onlarla uğraşıyorum fakültemizde yaz okulu da yok,bütünleme de yok kalırsan kalıyosun yani şu anda da öle bi durumdayımki,tüm finallerimden geçsem bile ortalamam tutmadığı için üst sınıftan ders alamayıp,dönem uzatıyorum direk bakalım şu 7 finale asılıp yüksek getirmeye çalışıcam=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 35 üzerinde almayı umuyorum, alamassam ilk defa f getircem, bi bakıma rezalet geçiyor; önceden bütün deftere çalışırdım şimdi 4-5 tane soru seçiyorum onları ezberliyorum. 2 sini yapınca geçiliyor ama ufak bir hatada kalma riskiyle karşılaşılıyor. bu arada bizi, 90 kişilik sınıflarda okutmak istemeyen hocalarımıza burdan selam etmek istiyorum, hocam sığmıyoruz normal sınıflara anfi de vermiyolar geçriin bizi bizde kurtulalım sizde.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 finallere girmeme kararı aldım[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 azimle şeyettirirseniz delebilirsiniz duvarı arkdaşlar. lise bittikten sonra ünide sınırsız tembellik moduna girip sonra okulu 5. seneye uzatınce birden yusuf yusuf durumları olup 5. sende öyle bi ders çalışılıyorki, 4 dersimin 3 tanesinin finali aynı güne düşmesine rağmen 07 haziran itibariyle 60 sınırını geçip mezun olacağım günü beklemekteyim. yumurtanın bi yerlere dayanması buna benzese gerek. ama azimle yaparsanız işi deve kuşu yumurtası bile dayansa çıkartabilirsiniz ben bugun bunu gördüm. inşallah görmem bi daha.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Allah'ım sen biz össci kullarına üniversiteyi kazanıpta finallerde kalıp zıçmayı nasip eyle ya rabbim.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar