Mix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 platonik aşkıma... Yokluğunda her dakika Sonsuzluğa eşdeğer Seni sevdigimi bilmiyorsun ama Canımı bile veririm, istersen eğer. Geceleri artık erken yatıyorum. Belki rüyamda seni görürüm diye, İçimde sürekli bir umut var, Yaşamamım artık bir manası var. Karşılık beklemeden sevmek... Bence budur aşk. Sen beni sevmesende, Tek kişiliktir aşk... ilk şiir denemem oldugu icin fazla iyi olmadıgını biliyorum. zaten demin yazdım. belki yetenekli degilim ama aşıgım. :) [Bu mesaj -Mix- tarafından 14 Temmuz 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 :) bence gayet güzel yani hiç yazmayanlardansa acemice bişey ortaya çıkaranlar iyiidr :) sonuna kadar arkandayız[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ewt bazı yerlerde eksiklikler var ama zamanla düzelir sair doğmadın ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Allah kurtarsın Mix, ne diim... :([signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bence güzel onemli olan dü$ünce :([signature][hline]Fredy ReturneD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bence güzel olmuş ama şiir yeteneğin zamanla gelişir bundan eminim bence devam et[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ilk siirin olmas1na raaamen bence süperr![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Aman abi dikkat et, ben de aynı durumdayım şiir fln bile yazmaya başladım dikkat etmek, aşık olmamak ve gerekirse evden bile çıkmamak lazım, çok fena bi durum valla. Neyse ben şarkı yazıyorum daha güzel oluyo şiir yazcağıma. ;)[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Aşk insanı şair de yapar deli de ama sen ilkini seç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Ben aşık olmamayı tercih ederdim de neyse. ;)[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Aşk durumlarında olur öyle ufak tefek hatalar. Sen aşkını kelimelere kelimeleri de kağıda döktükçe daha da canlanacaktır hem kağıtlar hem duygular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 çok beğendim bende tebrikler gerçeken.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Off süper yazmıssın bence...Biraz zmn geçmiş ama uplamadan edemicem ilk şiirin bile böyleyse diğerleri nasıldır :) bence sen hep şiir yaz ve hep şiirlerini bana gönder !!! :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oldu biz sizi ararız :) simdi okuyunca bana komik geliyor geçen sene temmuzda yazdıgım bu siir :-p uplamanın ne anlamı vardı ki ?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Mix, 08 Haziran 2005 21:53 tarihinde demiş ki: uplamanın ne anlamı vardı ki ? Hmm...süper bi soru sormussun hatta bence herkez kendine bu soruyu sormalı...Ne anlamı olabilir ki?Sakın beğenip ohaa adam harbi aşıkmıs süper yazmıs die düşünmem olabilir mi?Bence çok güzel dile getirmişsin tesadüfi buldum beğendim uplamak geldi eğer rahatsız ettiyse özür dilerim!!![signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: özür dilerim!!! yok efenim.estafurullah ta... ama ne bu şiddet ? sanal hiperaktif misin nesin :-) neyse çok teşekkür ederim begenmene sevindim. neyse ki geçti. [signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ [Bu mesaj Mix tarafından 08 Haziran 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 güzelmiş bencede[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 süper bence hatta not defteime kaydetcem altına yazar:Mix yazıcam :) süperrr olmus tam benm yaşadıklarımı anlatmıssın[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar