LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Yaz için Vespa yada yakın bir tasarımda Scooter bakmaktayım. Fazla pahalı olsun istemiyorum. Bir arkadaş Vespa'nın aynı dizaynının çin malı versiyonu olduğunu falan söyledi fakat ben güvenmiyorum. Vespa, scooter piyasasının WV Beetle'ı olduğu için daha çok istiyorum, ama Honda'nın modeline göre pahalı gibi. Sizce fiyatı nasıl? (sitesindeki modeller) Honda'nın 1.500 YTL'lik scooter'ıda bu Birde A2 ehliyet olayı var. Açıkçası üşeniyorum, küçük bir scooter için illa şart mı? Ehliyeti takmasam bir şey olur mu? Duyduğum kadarı ile 100 cc üzerindeki Scooter'lar için ehliyet gerekliymiş. Daha düşük cc'li motor bulunur mu? Bulunsa bile alınmaya değer mi? Bunca soruya cevap verilir mi? Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 honda'nın ki elinde patlar. scooter denildimi Piaggio başta gelir. normal ehliyet varsa. %90 cezalardan " bi daha görmiyim" tarzı uyarmalarla yırtarsın.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Peki bu nasıl, bu çok hoşuma gitti. Haojin Asia AS150 T4[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 kanuni hiç alınmaz.. kanuni bütün parçalar kalitesiz çin malı..[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 scooter diyosanız aprilla leonardo derim 150 cc[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Uzun ömürlü kullanmayı düşünüyorsanız 4 zamanlı almanızı öneririm arkadaşlar. Today 50 şehir içinde keser sizi. 100 cc lik activa ve F beat 2.5 milyar civarı. Piaggiolar 5 milyardan başlıyor (150 cc Skipper) :-O buradan bakabilirsinizwww.piaggioturkiye.com 4.5 milyara Honda'da CBR 125 R alıyorsunuz 50 cc lik mobilet muamelesi görür. İdare edersin ehliyetsiz[Bu mesaj Mino tarafından 30 Mayıs 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 nası ya? R bu[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 125 cc Racing motor işte :D 13 bg/10000 devir. 6 vites aktarmalı, racing diye uçacağını sanmayın, güzel hızlanır ama 150 km/s den sonra çok zorlanır. Ama yeni başlayacaklar için temkinli olmak koşuluyla alınabilir bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 nerden alınır bu alet 2. eli yokmudur :D[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Daha yeni çıktı piyasaya, alanların hemen satacağını zannetmiyorum. Bir de Aprillia RS 125 var ama iki zamanlı motor, lakabı "sinek", vızıldamasından dolayı, onun ikinci eli de bu civarlarda. Açıkça söyleyeyim Honda Titan'ın modifiye :D görmüş hali bu 125 R, 2 bg farkı var devirden dolayı, yine de tavsiye ederim sonra diğer racinglere tecrübe kazandıkça atlarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya bu alet 4.5mılyar mı ya bana bıraz ucuz geldıde yada dandık mıkı bu alet?bana baya gusel gıbı duruo ucuzmu?bu tur aletler hakkında bı fıkrım yok ondan soruyorum:)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Sanırım çin malı olanı alacağım. Asıl istediğim Vespa ET4 150 fakat gerçekten çok pahalı. Anadolu yakasında bakmamı önereceğiniz bir galeri falan var mı? Belki daha uygun fiyata bulurum? Olmazsa çin malını alacağım ama onada güvenemiyorum. pff[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Al 1.5 luk Hondayı, Honda'ya güvenebilirsin bence. Madem gözün arkada kalacak 50 cc keser seni işte. Oturup yarışacak halin yok zaten :) Hem 4 zamanlı, aşırı sıkıştırmazsan uzun süre idare edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=11&extra=Galeri Bittim bu alete. Motorlarında touring'i oluyomuş demek. 1800cc küsür motor var ama hacmine göre güçsüz, yarış motoru gibi olanın motor hacmi daha küçük ama daha güçlü. Ya da ben anlamadan ileri geri konuşuyorum. Aletin fiyatı da 37milyar... Oyşş. :)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Touring motorlarında 13000 devire çıkmak pek akıl kârı değil. Konfor ağırlıklı olduğundan düşük devir, yüksek tork, sessiz sürüş gerekecektir. O yüzden öyle o motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Açıklama için sağ ol , anladım. Bir de bize fizikte torku, kuvvetin dairesel olanı diye öğrettile, e o zaman torkla güç niye aynı.... Konuyu dağıldı.. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 http://www.asyamotor.com/asyaas125t.htm goruslerinizi almak isterim sehir icinde acayip para gidiyor ulasima, arabam yok olsunda pek istemiorum trafik derdinden..genelde asya kitasina gecmedigim icin sehir icinde hem ekonomik hemde hafif seker bi motor olarak tabiki fantezilerde piaggio vespa lar var..ama sifiri 5milyar iken biraz zorluyor butceyi.. bu linkteki cocuk hakkinda ne kadar kotu yada iyi seklinde fikri efsanesi yorumu olan varmidir aramizda? ehe :)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ucuz bir scooter.Maksat işe gidip gelirken bineyim,malum antalyada da iyice vıcıklaştı trafik. Şimdi,alırsam ilk motorum olacak,muhtemelen canına okuycam,fazla para vermekte istemiyorum çünkü 1 yıl sonra falan vitesliye geçmeyi planlıyorum kafamda. Alttaki modellerden çok fazla görüyorum Antalyada(Asya motor-Mondial) Aralarından birini seçebilirim ama hangisi bilmiyorum. http://www.ugur.com/mondial/mondial8.htm http://www.ugur.com/mondial/mondial16.htm http://www.asyamotor.com.tr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=103 http://www.asyamotor.com.tr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5 http://www.asyamotor.com.tr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7 http://www.ugur.com/mondial/mondial15.htm Hangisini tavsiye edersiniz,neden? Bizim şirkette bir arkadaşta honda var,beat ti sanırım,o da ufak tefek birşey,mondial ve asyayı tavsiye etmiyor ama o motorada 3milyar veresim gelmiyor açıkçası. Bu asya motor ile mondial lar aslinda aynimi?Birbirlerine inanılmaz benziyorlar. Birde pederle konuşurken bir arkadaşının BMW scooter aldığını söyledi,1,5milyar falan vermiş sanırım.Bu nedir ne değildir bilginiz varmı. Teşekkür ediyorum şimdiden sevgilerimi sunuyorum,saolun varloun saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bide şunu sorayım,24 yaş motorda kendini geliştirmek için geç bir yaşmıdır.Yıllardır araba kullanıyorum,hızlanmayı,makası falan severim gaza gelince.Scooterda ölürmüyüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 scooterla gaza gel turkiye yollarinda, buyuk ihtimalle son gazi musalla tasinda verirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Son bir güncelleme yapayım. Çin malı scooter almayın, parçaları -özellikle motor- Çin işi olana da sıcak bakmayın. Yıldız Teknik'te makina bölümünde araştırma görevlisi arkadaşım var, geçen gittim laboratuarlarını gezdim. Çin'den yeni bir firma gelmiş motorsikletlerini test ettiriyormuş piyasaya girmek için. Arkadaş "felaket bu Çin malı motorlar, hemen bozuluyorlar, aynı model iki motorda bile bir dolu mekanik fark ve hata var" diye anlattı. Bizim ikimizin de fantazisi motor almak şöyle rahat bir scooter veya touring, o bakımdan ucuz motor işi yaş diye biz hayallerimizi başka bahara erteledik. Piaggio veya Vespa'ların azıcık eli yüzü düzgünleri 8-12 milyara geliyor, insaf be kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 motor topıklerının hepsınde (atlamamıssam eger) yazım vardır asya 150 t1 ım var aldıgım gune ısyan edıyorum verdıgım 3 mılyar parayı haram mı kazandım anlamadım gıttı neyse cın ısı bısı alıcaksanız 1 YTL gecmesın arkadaslar motorunu da dusunuyorsanız benım gıbı sonradan bu tur topıklere atlarsınız almayın dıye yırtınızsınız ve benım dusuncem bu cın ıslerın sonu bı ara 126 bıs ler vardı geldıler ucuz ucuz satıldı felan sımdı kımsede yok hurdalıkda dahı bulmak zor bunların sonuda o sekılde olucak ve buzx benımde yas 31 oldu 30 una kadar ıkı tekerlek olarak sadece bısıklete bınmıstım .keyfıne dıyecek yok ama gaz dersen bı ıkı gazlar eger cın ısı motorda alırsan yagmurda kayıpda bı kaza yaparsın duser kafanı gozunu patlatırsın sonrada gazlamaz normal seklıne donersın merak etme ama bı patlaman lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Eheh valla iyi oldu güzel yorumlar geliyor teşekkür ederim :p http://www.ugur.com/mondial/mondial8.htm bunu alıcam sanırım,gerçi şu pederin bahsettiği şeyi sormasını söyledim,1.5milyara bmw falan bi yanlış var çok açık ama genede öğreneyim tabi. Ha bide mondialin kampanyası var 1 sene boyunca medline miydi neydi özel sağlık sigortası,tedavi masrafları falan herşeyi veriyo motorun yanında,tam nooblar için yani euh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 3 ay mondial kullandım.motora 3 ay sonra bakınca sanki 1970 lerden kalma gibi oldu :) şasi köy kahvelerinde sandalyeler olurya, onların demir ayaklarından bile daha kalitesiz.boyna bozuluyor.ilk hafta bi yerinde noksanlık çıkmazsa sana bi kola :) mondial sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Valla dediğin gibiymiş fistan,Özellikle modiallar ilk başlarda sorun çıkarmıyormuş ama garantisi bitmeye yakın motor dağılmaya başlıyomuş oyuncak gibi. Ben arkasında Uğur var diye güvenmiştim ama bir kaç okuduğum yazıda Uğur'un garanti sonrası yedek parçadan kazanma peşinde olduğu falan tarzında (itinayla şirket karalanır!) yazılar okudum.Asya dan daha az şikayetçi insanlar. Birde tesadüfen şu forumu buldum gayet güzel,baya bilgi var içinde. http://www.motordelisi.com/forums.html Asya AS 150 t bu nasıl bilgin varmı,alayım ben bunu yau,daha fazla araştırmıyım en iyisi. Fistan sende motor ehliyeti varmı?Çeviriyolarmı Antalyada? [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 19:57 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar