Lucas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 3. maç oynandımı ? oynandıysa kim kazandı ? efes-ülker gerçekten sıktı,inş bjk şampiyon olur.[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2003 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 attık,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bjk kazandı 3. maçı.. 78-73[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Biz yeneriz bu efesi dağıtıcaz. Hakemlerle bir maç kazanırlar anca. Reziller. Futbolda olamadık ama 2. dönem çok başarılıydık. Basketdede çok başarılıyız en az Futbol kadar büyük bir başarı buda sonuçta...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ewet bencede kupayı götürürüz!.. Seneyede futbolda götürürüz canım aa :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hakemler 1 maç deil birçok maç kazanıcak gibi gelioyr bana[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 3-1 efes önde...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 3-1 olunca seri bitmiomu?[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Lucas, 05 Haziran 2005 21:10 tarihinde demiş ki: 3-1 olunca seri bitmiomu? final serisi 4 te bitio[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ha ok bilmiodum :)[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Varda bjk formasını yere attığı için kadro dışı bırakıldı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 gelecek maç yok yani?[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Muhtemelen serbest bırakılacak[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 varda gidici yani bu kötü oldu gazetede okuudm sabah süpresiz kadro dışı bırakılmış yazık... bi önceki maçta hiçbişey olmadı bjk hahyla kazandı dünkü maçta efesin kazandıı gibi[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Yazık olur Varda'ya ... Hırsının kurbanı oldu.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 varda , amin'den sonra takımın en iyisiydi yazık olmuş.[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yazık oldu... efesin hakemlere ihtiyacı yok bjk yi yenmek için oynunu oynasa yener ztn ama illa en kiritk yerlerde hata yapılıp takımın direnci kırılmaz gene yapıldı hata oha artık ya bide mustafa abi den artık nefret ediyorum garezi war beşiktaşa her basketten sonra bi hırs bi hırs hareketler filan kimsin sen ya sen bjk de yeniden doğdun şimdi adam olmuşçasına şeyler yapıo öldürselerde kurtulsak[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 4-1 efesin şampiyonluğuyla bitti.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yazık oldu bizimkilere.. Tebrikler Efes![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar