Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafanızı şişiriyorum ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fazla yazıyorum eminim sıkıldınız ama skillerle ilgili bir sorum olacak.

Şimdi ben Bounty Hunter kasmayı düşünüyorum falan ama Commando'da olabilirim.Neyse şimdi ben ;

Rifle , Ranged Heal , Exploration ( işte scout'un 1 bölümü) , Ranged kasıyorum şimdilik.Bunun yanına bir Marksman skill'i daha geliştirsem mi? Mesela Pistol.

Ne dersiniz neler kasmalı neler kasmamalı.

Commando mu iyi Bounty Hunter mi?
Mesaj tarihi:
ya bana tüm marksman'i kasma dediler öyle mi yapayım yoksa rifle ,carb,pistol hepsini kasayım mı ?

Commando iyidir dediğiniz gibi ama FlameThrower mi ne skilli için silahı nereden bulacağım.Bazaarlarda satılıyor mu?
Mesaj tarihi:
Flame thrower ı hiç bazaar da göremedim.Vendor bölümünden weapon olarak arat bulduğun wp lere git bence.[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)
Mesaj tarihi:
Valla ben 9 ay Master Commando kalmış biriyim. Ancak 2004 Ekimde silip template değiştirmiştim. Bu kadar uzun süre commando kaldığımdanda acayip bir commando setim var benim. Bu aralar commando silahları falan zor bulunuyor ondan bazen millet benden satın almak istiyor. Ama fiyatı yüksek düşünüyorum , daha doğrusu düşünmek zorundayım çünkü 9 ay öyle kalıp , hep en iyilerini aradım silahların. Param var alırım diyorsan düşünürüm ama.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF

Mesaj tarihi:
Elder Commando Deno :) Milleti Pisirip Pisirip Duruyodu :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Mesaj tarihi:
ya bir de şimdi çok önemli :D

Rifleman'i 4ledim.Şimdi Novice Rifleman olarak devam etsem Commando olabilirmiyim?

Bildiğim kadarıyla MasterMarksman lar olabiliyordu Commando.

Şimdi ne yapmalıyım
Mesaj tarihi:
Master Rifle Master Commando Olabilirsin :) Mesela Her Ranged Vurusunu Her Silahla HEr Skille Kullanirsin..Yani Kafana Gore Takil :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Mesaj tarihi:
Commando için marksman 0004 ve brawler 4000 yetiyor.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Mesaj tarihi:
çabuk karar ver surrender kalkıyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Mesaj tarihi:
yok yaa öyle bişey olması imkansız merak etme
ama armorunun durabilty si falan düşüyo

ehe düşünsenize jedi knight olmuşsunuz clone hakkınız bitmiş tam cloning facility e giderken bounthy hunter sizi kesiyo *!grrrc*
  • Yeni Oluştur...