Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Fazla yazıyorum eminim sıkıldınız ama skillerle ilgili bir sorum olacak. Şimdi ben Bounty Hunter kasmayı düşünüyorum falan ama Commando'da olabilirim.Neyse şimdi ben ; Rifle , Ranged Heal , Exploration ( işte scout'un 1 bölümü) , Ranged kasıyorum şimdilik.Bunun yanına bir Marksman skill'i daha geliştirsem mi? Mesela Pistol. Ne dersiniz neler kasmalı neler kasmamalı. Commando mu iyi Bounty Hunter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 commando al yanına rifleman al pistoleer defansını al marksmanide masterla[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya bana tüm marksman'i kasma dediler öyle mi yapayım yoksa rifle ,carb,pistol hepsini kasayım mı ? Commando iyidir dediğiniz gibi ama FlameThrower mi ne skilli için silahı nereden bulacağım.Bazaarlarda satılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Flame thrower ı hiç bazaar da göremedim.Vendor bölümünden weapon olarak arat bulduğun wp lere git bence.[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Valla ben 9 ay Master Commando kalmış biriyim. Ancak 2004 Ekimde silip template değiştirmiştim. Bu kadar uzun süre commando kaldığımdanda acayip bir commando setim var benim. Bu aralar commando silahları falan zor bulunuyor ondan bazen millet benden satın almak istiyor. Ama fiyatı yüksek düşünüyorum , daha doğrusu düşünmek zorundayım çünkü 9 ay öyle kalıp , hep en iyilerini aradım silahların. Param var alırım diyorsan düşünürüm ama.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Elder Commando Deno :) Milleti Pisirip Pisirip Duruyodu :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Deno param var biraz olmazsa bulurum da arkadaşlardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abi son soru isim değiştirme olayı var mı ? :D Xanator Wegauge ismini beğenmiyorum :( kendim koymuştum halbuki sizce güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya bir de şimdi çok önemli :D Rifleman'i 4ledim.Şimdi Novice Rifleman olarak devam etsem Commando olabilirmiyim? Bildiğim kadarıyla MasterMarksman lar olabiliyordu Commando. Şimdi ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Master Rifle Master Commando Olabilirsin :) Mesela Her Ranged Vurusunu Her Silahla HEr Skille Kullanirsin..Yani Kafana Gore Takil :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Commando için marksman 0004 ve brawler 4000 yetiyor.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Xanatos tell at bana oyunda konuşuruz.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 En Baba Commando Konustu Artik Susmak Gerekir....Sustum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hmm benim şimdi marksman 4334 scout 2000 brawler 4000 medic 0300 :D iyi mi skiller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 çabuk karar ver surrender kalkıyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 o ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya birde ben kendime hiç clone yapmadım ama ölünce clone center'da doğuyorum.Clone'nin bitmesi gibi bir olay var mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yok yaa öyle bişey olması imkansız merak etme ama armorunun durabilty si falan düşüyo ehe düşünsenize jedi knight olmuşsunuz clone hakkınız bitmiş tam cloning facility e giderken bounthy hunter sizi kesiyo *!grrrc* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 allahıma makineyi parçalarım :D Ahaha düşünsenize bir de adam piskopata bağlanıyor o Bounty'nin ev adresini buluyor gidiyor basıyor mauha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar