Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ermeni soykırımı ile ilgili birkaç resim


Alagar

Öne çıkan mesajlar

benim bildiğim kadarıyla:

vaktiyle ermeniler türklere yaptıkları işkenceler ve devlete karşı ayaklanmalar sonucu toplu olarak sürülürler. bu sürülme olayının tarihi bilmemiorum ama kış aylarında olması gerek. Toplu halde yürüyerek sürüldüklere yere giden ermeniler yolda soğuk yorgunluk ve yeri geldiğinde açlıkla mücadele etmişlerdir. Tabiki hastalıklar baş göstermiş ve salgınlar olmuştur. Dolayısıyla sürülen ermeniler sapır sapır dökülmüşlerdir.

Hak ettiklerini bulan ermeniler bunu daha sonra- kendi yaptıklarını anlatmayarak ve türklerden aldıkları diğer cezalrıda abarta abarta olayların içine katarak- sağda solda ERMENİ SOYKIRIMI adı altında yaymışlardır.

p.s. yanlışım varsa affola bunlar sadece benim bildiğim kadarıyla size aktardığım şeylerdir.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi eksiğin var ermenilerin tüm yiyecek ihtiyacı ve koruması Osmanlı ordusu tarafından sağlanmıştır...geçilen köylerden yiyecek alınmıştır...açlıktan ölenler gerçekten türklerin bile yiyecek bişey bulamadıkları zaman ölmüşlerdir..ölürken bile bizi aşağı çekmesini bilmiş köpekler yani...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yiyecek konusu bilmiodum bak. teşekkürler.. Adamlar yanlarına aldıkları işbirlikçileriyle bize kumpas kurmaktan vazgeçmicekler. Tarihteki gerçekleri örterek kendi yalanlarını bizim üstümüze salan bir çok millet var. Biz tarihimizi bilip dünyada da duyuramadıkça üstümüze gelmeye devam edecekler[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yurdumuzun itilaf devletleri tarafından işgal edildiği günlerde Ermeniler Ruslar'ın kışkırtmasıyla ayaklanarak Türk vatandaşlarını katletmiş, Türk köylerini yakıp yıkmış, yağmalamıştır. Bir başka deyişle Türkleri arkadan vurmuştur. O güne kadar Türkler, ermenilerle barış içinde yaşamış ve işgal sırasında da ermenileri tehdit olarak görmediklerinden orada bir cephe açmamışlardır. Rusların kışkırtmasından sonra ermenilere de bir cephe açacak imkan olmadığı için hepsi toplu olarak sürülmüşlerdir. Bu yer değiştirtme sırasında Ermeniler telef olmuşlardır.

Eğer düşünürsek, Türk ve Ermeni halkları yüzyıllarca Osmanlı Devleti egemenliğinde barış içerisinde yaşamış ve ermenilere din konusunda hiçbir baskı da yapılmamıştır. Ermenilerin soykırım yapıldığını iddia ettikleri tarihlerde ülke birçok yabancı devlet tarafından işgal altındaydı ve tarihinin en zor dönemindeydi.
Şimdi soruyorum, Türkler ermenilere soykırım yapmak isteselerdi en zor dönemlerinimi seçerlerdi? Yoksa en güçlü oldukları dönemde kolayca köklerini kurutma yolunumu seçerdi?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 28 Mayıs 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
forum.armenianclub.com

bu forumda da bazı ermeniler sözde soykırımı tartısıyorlar...


bu forumdakilerin allah belasını versin ne diyeyim.. Demek boşyere sevmiyormuşum bu pislikleri..

Edit:Biraz daha okudumda... Keşke bu forumdaki iğrenç ermeniler karşımda olsaydı.. Hepsinin kafasına birer tane sıkıp arka bahçede toplu mezar yapabilseydim...

[signature][hline]Touch of death is never gentle...

[Bu mesaj Slat tarafından 28 Mayıs 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elma verdiğin linke baktım da oha dedim resmen. Adamlara bak neler düşünüyor ya. Türkiyeyi nasıl yıkabileceklerini ciddi ciddi tartışıyolar kendi aralarında geyik yapmadan. Vallahi acayip ezikler ya. Ben hiç bi yerde gerek nette gerek arkadaş ortamında orda burda hiç Türkiye başka bi devleti nası yıkabilir içten mi göçertmeli dıştan mı yıkmalı diye tartıştıklarını duymadım. Acayip şaşırdım o yüzden.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir aralar o forumda izleyiciydim size gördüklerimi aktarayım..

anasayfada armenian politics kısmında "should turkey compansate " diye bir thread acılmıs. orada türkiyeyi paylaştırmışlar. doğu ermenistana katılıyor(muş) , kuzey yunanistana , güney italyaya gitmeli (imiş)

o forumda cok türk gördüm . akıllıca yazı yazıyorlar ve belgelere dayandırıyorlar fakat aldıkları cevaplar hep hakaret ve küfür..

en son bir mesajda atatürke direk küfür ettiğini gördüm birisinin. adminleri de hiç ilgilenmediler , o zamandan beri ilgim yok o forum ile boşa vakit kaybı[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir türk çıkıp demişti sizler bizim topraklarda nasıl hak idda edersiniz sizler sadece azınlıksınız diye ..

aldıgı cevap aynen şuydu " 1000 yıl önce siz bizim topraklarımızı işgal ettiniz. bizler anadolunun binlerce yıllık sahibiyiz"[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece kendilerini tatmin ediyorlar o forumda. doğru duzgun yazı yazan turkleri bile banlıyorlar. amaçları her zamanki gibi karışıklık cıkarmak ve kendilerini piskolojik olarak tatmin etmek.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seytan dıyo dedelerımız zalım olucaktı
fethettıklerı anda tum yabancı uyruklarıya oldurucekelrdı yada surucekelrdı
dil din ve kultur baskısı yapıcaktı turklestırıceklerdı baskı oltında tutucakalrdı

o zaman su anda bız bu capulcualrla ugrasmıyor olurduk ırkcı degılım kesınlıkle ancak ırkıma dusman olana bende dusman olurum
basımıza ne geldıyse hosgorumuz ve barısseverlıgımızden geldı savasta kazandık masa basında kocsun aslansın kıyma bunlara geyıklerıyle bıraktık savasta olmamıza ragmen bızı sırtımızdan vuranlara bıle hosgoru gosterdık ermenılerı sınır dısına surebılıcegımız yerde tuttuk kendı topragımız olan surıyeye surduk baslarınada olmıyan yıyıcegımızı ve sılahı olmıyan askerımızı dıktık savas sırası turkler zor yemek bulurken erıvana 100ton bugday yardımı yolladık ve vefalı ermenıler bızı bu sekılde odullendırdıler bu kadar basıt 3-5 emperyalıstın gazıyla bıze donduler butun azınlıklar gıbı
devletler arasında vefa ve hosgoru gosteren bır bız varız bızden daha duygusal devlet yok mılelt akılla yonetır bız duygularla yonetırız
tıpkı özalın borcları sıldırme fırsatı varken bızım onurumuz var sıldırtmeyız muz cumhurıyetı degılız demesı gıbı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 28 Mayıs 2005 18:59 tarihinde demiş ki:

aldıgı cevap aynen şuydu " 1000 yıl önce siz bizim topraklarımızı işgal ettiniz. bizler anadolunun binlerce yıllık sahibiyiz"


Rumlarda, ermenilerde cok konusurlar bu konuda ama, kendileride cok da eski degiller bu topraklarda. Onlar da Anadoluya sonradan geldiler. Yuzbinlerce yillik insanlik tarihinde bir kac yuzyil cok fark etmez.

Anadolunun orijinal sahipleri ise hic degiller. Yunanlilar ornegin, ticaret ve kole toplamak amacli koloniler kurarak geldiler ilk. Iskender'i dusunursek o devirde Anadolu'ya 'Yunan' demek cok zor.

Bunlar gelmeden cok once Hattiler, Hititler, Frigler, Lidyalilar, Sumer,vs. vardi. Bunlardan Hititler hint-avrupa kokenli bir dil konusuyordu bildigim kadariyla, ama, Hattiler ve Sumerler ise Ural-Altay dil ailesindendi. Yabanci kaynaklardan da link verebilirim bu konuda.

Yunanlilar Anadoluya hic de iyi davranmayip, kolelik ve asimilasyon getirdiler. Ornegin kadinlarin yonettigi bir Anadolu toplumu olan Amazonlar (evet efsane degil, gercekten vardi amazonlar), yunan kolonizasyonu sirasinda yok oldular. Frigler, Lidyalilar, kimmerler, ve digerleri gibi.

Tabi Anadolu dogal olarak kitalarasi bir kopru oldugu icin, ve iklimi guzel, topragi verimli oldugu icin pek cok uygarlik gecmistir buradan. Bugunku Turk insani, Anadolu insani ve buraya yerleserek bu gun burada yasayanlar, butun bu tarihi toplumlarin devamidir. Dolayisiyla bu topraklarin tek sahibi biziz, tek mirascisi biziz. Bu konuda benim bir tereddutum yok.
Onlar istedikleri kadar konussunlar, bu gercegi degistiremeyecekler.

[Bu mesaj demirbilek2 tarafından 29 Mayıs 2005 06:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 28 Mayıs 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
bir türk çıkıp demişti sizler bizim topraklarda nasıl hak idda edersiniz sizler sadece azınlıksınız diye ..

aldıgı cevap aynen şuydu " 1000 yıl önce siz bizim topraklarımızı işgal ettiniz. bizler anadolunun binlerce yıllık sahibiyiz"
höööh be artık höööh yani. anadolu nun binlerce yıllık sahibiymiş he, 1071 malazgirt anadolunun kapısının türklere açıldığı savaştan önce, anadoluda şimdiki ermenilerin atalarının "binlerce yıldır" ayakta kalan bi devleti olduğunu duyan var mı?!

ermeni soykırımı iddiasını ortaya atanlar çok iğrenç insanlar. ama hayır olmamış bi katliamı olmuş gibi gösterdikleri için değil, her daim bi cevapları olduğu, tartışmada her zaman kazanan olmak için yapmadıkları şeyi bırakmadıkları ve kendilerini hep haklı çıkardıkları için iğrenç insanlar.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...