Mordre Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 arkadaslar nayis sonunda adsllerimiz 256 dan 512 ye cikarilmayacak miydi ? ole duyumlar almistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=113318[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Nisan için yada haziran için söylendi bu tip şeyler ama olmadı buyuk ıhtımal uydurmaydı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 aslında uydurma değil,ama tarihi uydurma oldu zamanında.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 helal be fistan yürü be :-P[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hani telekom özelleşecekti? :P[signature][hline]arcane, 03 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki: geçen yaz hangi EA oyununu oynadığını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 özelleşir özelleşir :) erteleye ertelere özelleştirirler. gerçi haber-sen bugün kızılay'da eyleme başlamış ve imza topluyorlardı.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:264/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 avrupa birliğine girelim süper olcak internet hızı.gerçi ben abyi istemiyorum ama....[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. [Bu mesaj seyyah tarafından 08 Haziran 2005 10:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 "ultra mega super duper" hızlı internetimiz var 512 de neymiş 256 neyimize yetmiyo dimi ?[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 durun kablo daha 256 ya çıkmadı be ne aç gözlüsünüz[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 evet adamlar 256 bağlantıdan hızlı diye bahsediyorlar, yabancı ülkelerde milletin 9 euroya 1000 hattı çektiklerini millete birisi anlatsa da :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Arkadaşlar olur merak etmeyin ama tarih yok işte.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Çokçuklarımızın, çocuklarının, çocuklarınamı ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 türkiyenin alt yapısının geride olmadığını kimse inkar edemez ama bence herşeye bu kadar önyargılı olmak çok kötü birşey.Babamda artık herşeyden bıktığı içn o da önyargılı sürekli ve bende acaip bir antipati oluştu önyargılı olmakla ilgili. önyargı herşeyi öldürüyor yani "palavra bunlar işte saçmalık cart curt " demekle 100 tane msg atmakla birşeyler değişmiyor.Lütfen biraz daha anlayış,sonuçta nerelerden adsl bu duruma geldi olmuyorsa sallayın gitsin :) bende bgn gidip modem alıyorum ve adsl camiasına giricem inşallah :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Aslında 512 ama sadece akıllılar farkedebiliyor .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sen farkedememişsin ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Seperate, 08 Haziran 2005 12:25 tarihinde demiş ki: türkiyenin alt yapısının geride olmadığını kimse inkar edemez ama bence herşeye bu kadar önyargılı olmak çok kötü birşey.Babamda artık herşeyden bıktığı içn o da önyargılı sürekli ve bende acaip bir antipati oluştu önyargılı olmakla ilgili. önyargı herşeyi öldürüyor yani "palavra bunlar işte saçmalık cart curt " demekle 100 tane msg atmakla birşeyler değişmiyor.Lütfen biraz daha anlayış,sonuçta nerelerden adsl bu duruma geldi olmuyorsa sallayın gitsin :) bende bgn gidip modem alıyorum ve adsl camiasına giricem inşallah :D Önyargılılıkla gayette saçma bi benzetme kurdun alakasız bi konuya. Turk telekom 1 veriyorsa 10 kazanıyor. Bunu türkiyede en fazla kar eden kurumalrdan biri olarak yıllardırda kanıtlıyor. Buna ragmen bana dusuk ınternet verıyorsa ve ben tepkiliysem bunun önyargıyla en ufak alakası yoktur. Çıkıp sakin olun önyargılı olmayın demeklede biyere varılamayacagından bos konusmamak daha iyi. Ben internet olarak diğer ülkeler ile çağın resmen gerisinde kalıyorsam ve bunu yapan kurum hiç takmayıp kazandıgı paraları dusunuyorsa sadece elbette isyan edilir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Seperate forumlarda "telekom" veya "kafam girsin" diye arat önyargının nedenlerini anlıyacaksın :)[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 evet bak bu kafam girsin i hatırlıyorum. Laf çok uzamıştı o ayrı bu arada ADSL nasıl 512 oldu da biz anlamadık??? sen gidip 512 alırsan olur tabi ama 256ları 512 yapmadılar daha yada 1-2 pilot noktada yapmışlarsa yapmışlardır ki onunda bana bir faydası yok.[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ben izmirdeyim ve benim 256 halen...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hısım akrabalar olmuştur pilot[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ya o kabloların kopup netin felç olduğu günleri unutup,nasıl olurda TT'ye kafam girsin diyemeyiz?Hep beraber bir daha,eski günlerin anısına : ) TT'ye kafam girsin : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tmm telekomun sahibi ben değilim,haklısın ama bu kdr kasıp da tepki vermene gerek yoktu ben sadece bin tane başlık açıp da hep aynı şeylerin dönmesine karşı çıktım ve saçma geldi eğer tepki göstereceksek burda sürekli aynı şekilde olmamalı bence.. zaten merak etmeyin ben bomba koycam bizim burdakine ;)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kablo kopmasını geç, daha geçen haftalarda salı günü şirketin adsli kesildi. Hemen aradım tabi, genel arıza var süre veremiyoruz dediler. Biz de neredeyse bütün işimizi netten yaptığımız gibi mail olayı da kritik. Neyse bu böyle günü geçirdi, ertesi gün sabahtan baktım düzelmemiş, aradım tt'yi. Dedim dün arıza kaydı bıraktım ne oldu? bana daha düzelmedi mi dediler, yok işte modemi kapayın-açın felan salak salak. Santralden kontrol ediyoruz ayakları felan en nihayet akşam 4-5 gibi tt'den biri geldi. Adam yanında getirdiği modemi takıp, birde bununla kontrol edelim diyo, sanki ben bi adsl modem takmayı bilmiyorum, salak herif. Adam sonunda evet arızal, sorun bizde deyip 5.30 da ayrıldı. Adamlar santralde bi iş yapmış, düzeltene kadar 3 gün geçti. Ertesi gün artık portları felan değiştirerek, bi şekilde bizi bağladılar ama bu arada şirkette çalışmadan oturan adamların sadece maaşı milyar felan olmuştur. Tabi Statik IP aldığımızdan beri, 3 kere IPmizin değiştiğini de buraya not olarak ekliyeyim. Sonuç: TT'ye kafam girsin! İçimi dökmem gerekiyordu, kusura bakmayın. Siz devam edin, ne diyorduk... hah 512 [signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem [Bu mesaj tanoren tarafından 08 Haziran 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Relax etmeyin böyle kelamlar.. TT ye girmesin bişiler TT giren herşeyi TT tekrar bizlere sokuyor da o yüzden diyorum.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar