Solar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Eclipsede 100milyon kredi satiliktir. Milyon basi 5$ [Bu mesaj Solar tarafından 07 Haziran 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Solar tarafından 07 Haziran 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genelde bu tür konular yasaktır forumlarda ve eminim Paticik'te de yasaktır.Banlanabilirsin mesajını editle ... olarak değiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 eskiden beri boyle konular bu forumdaydi bi kac aydir girmiyorum sirf.sanmiyorumki burda yasak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Valla sen bilirsin genelde böyle kredi satımları falan yasak olur bilmiyorum yetkililerden uyarı gelirse silersin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Jedi satmak doğalda kredi satmak neden olmasin?Tabi yasak varsa bilmiyorum.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ebayde Arkadasim 10m 10 Dolara Almistim Zamaninda :P Hayat Pahalanmis Be :P[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bilmiyorum vallahi Avaturk'te Ultima forumlarında bir arkadaş M satıyor diye ban yemişti. Burada öyle bir yasak yoktur umarım :D Belki alırım bende solar 1m sakla sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 5 milyona 12 dolar werrm.. o kadar pahalıya satılmıyo diye hatrlıyorum ben[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bende 5 milyona 12$ verebilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 10 milyona 1000$ veririm tabi corbatistde:) ne kadar cingozum dimi hehe NOT: umarim arkadas corbantistli degildir yandik yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben sana orda 10m kasar 1000 dolara satarım :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hmm 10 milyon krediye 20 milyon benden anca[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ebnde 10 milyon krediye 20 YTL veririm :D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Khas Cok Eli Aciksin :) 5m 12 Dolar Bende Veririrm :) ebayde'de Satiliyo orda daha ucuz :) Skill bile kastirabiliyosunuz millete parasiyla tabi :)=[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 alla 5 dolar yahu butun bu mmorpg alisveris sitelerine baktim,adamlar 3e aliyor 5e satiyor,hepsinialcak olan olursa az bi indirimde yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hmm ; 2M'e 20 YTL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar