Daniel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben bilgisayara tema indirip kullanmak istiyorum ancak hic bisey bulamadım varmıdır böyle bi program siz temaları nasıl yapıyorsunuz biraz anlatırsanız sevinirim?[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 windows blinds diye bir program var baya bir tema desteği sunan ama tavsiye etmiyorum çünkü windows kullanıcı ara yüzüyle fazla oynanmasını sevmiyor, sapıtabiliyor.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 stylexp var, baya hoşuma giden bir program. neredeyse hiç ram yemiyor. uzun süredir kullanıyorum sorun çıkmadı daha. icon, tema vb gibi şeyleri değiştirebiliyorsun. kullanımı da kolay.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 teşekkürler.[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 desktopx var.. bence daha başarılı bir program.. kendi sitesi Bir cok sitede hazır skinler/temalar mevcut.[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 peki windows u oldugundan değiştirmek mümkünmü mesela sol altta başlat var ya onu değiştirmek orda ikon olması fln ?[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim bildiğim kadarıyla style xp temalarında mevcut onun gibi özellikler ben de style xp tavsiye ederim. çok güzel temalar var içinde.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 teşekkürler.[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 chip vermişti bi ara, starskin die bi program. Onu da kullanabilirsin. Az tema var ama bilgisayarını çökerticeini sanmam.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Daniel_Xavie, 07 Haziran 2005 18:53 tarihinde demiş ki: peki windows u oldugundan değiştirmek mümkünmü mesela sol altta başlat var ya onu değiştirmek orda ikon olması fln ? sırf başlatı değil windowsun genel görümünü değiştirebiliyorsun toolbar, taskbar, start button felan hepsi tümden değişiyor. kasıp kendi temanı da hazırlayabilirsin. ama hazır tema kullanmak çok daha iyi. deviantart.com'da windows blinds, stylexp gibi tema programları için hazırlanmış temalara bakabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 windows blind ve style xp kadar ii olmasada blackbox da guzeldir[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 stylexp kullan dostum bir sorun yasamadim 9 aydir.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Teşekkürler.[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 stylexp kullan benim ençok hoşuma giden özelliği bootscreen değiştirme özelliği idi açılırken windows logosu yerine bi kurukafa(murray msela :D) altındada Microsoft Windows XP Pirated Version yazaıodu format attım geçti :D[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 pirated versiyon evet hos yapmıslar:)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hmm bende arıyordum aslında uzu nzamandır kullanabılecegım guzel bi tema Fakat ram yeme olayından korkuyordum, style xp yi bi deniyicem[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ayrıca stylexpde oturum kapatıp açmazsanız her açılışta style xpnin çalışmasına gerek yok sadece theme bozuulnca açarsınız[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar