Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Beklediğiniz Oyun DEDEKTİF FIRTINA 2'nin Yapımı Tamamlandı. Şimdi Sıra Oyunu Sizlere Paylaşmaya Geldi. Ucuz Fiyata ve Hemen Oynayabilmek İçin 100.000 imza kampanyasına katılın 100.000 imza kampanyamıza katılın. Türk oyun sektörüne katkıda bulunun. Sponsorumuza sizlerin bu oyunu beklediğinizi , anlatmamızı kolaylaştırmak için 100 bin kişiden imza kampanyası başlattık. Dedektif Fırtına 2'yi ucuz fiyata ve hemen oynayabilmek için sadece aşağıdaki küçük formu doldurmanız yeterli olacaktır. (Lütfen sponsor tarafından yapılacak araştırma nedeniyle bilgilerinizin eksiksiz ve doğru olmasına özen gösteriniz.) Şimdiden siz oyunseverlere katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. http://www.cartoononlines.com/100bin_imza.html[hline]ASDASDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ilkini kaç yıl önce level vermiştide bitirmiştim hey gidi hey 6 yıl oldu mu birincisi çıkalı??[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 buna cvp bilem yazan olmamıstı :([hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 1. si mi?Yok en fazla 4 yıl olmuştur.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Level 97 de vermiş bu oyunu şimdi baktım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Daha fazla destekde bulunalım, görmeyenlerin görmesi için mesaj atıyorum...[hline]ASDASDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben merakla beklıyorum sahsen[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Sticky yapılası bi topic aslında.[hline]Alkol,candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ilki çok güzeldi. umarım yeni grafiklerle de süper olur. gerçi batmış olabileceğini sanmıyorum. gene bulmaca çözmek hoşumuza gidecek.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 detektif fırtına 1 free mi?[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 tamam sitede paralı ama fiyat yazmıyo ayani almaya kalksak ne kadar ödicez hiç bi yerde yazmıo?[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: gordon, 08 June 2003 19:02 tarihinde demiş ki: tamam sitede paralı ama fiyat yazmıyo ayani almaya kalksak ne kadar ödicez hiç bi yerde yazmıo?[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't. Çok pahalı olacağını sanmıyorum,10-20 milyon arası olur sanırım.[hline]ASDASDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Topic'in üst sıralara yerleşmesi için, mesaj atıyorum. Desteklerinizi Eksik etmeyin lütfen. Dedektif fırtına 2 ve daha fazla türk yapımı oyunlara ihtiyacımız var. [Gereksiz sayılacak mesaj için ise, özür dilerim.][hline]ASDASDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hatırlıyorum bu oyunu 6 sene falan oldu gerçekten.. dedektifimiz oyunun başında arabasının yanına gidip arabamın anahtarını kaybetmişim demekki yürümem gerekiyor diyordu.. hala kulaklarımda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Evet arkadaşlar, biraz daha imza.....[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 başlığa şöyle yazman gerekiyor. "Counter-strike, ultima online ve fifa oynuyanlar baksın" dedektif fırtınayı kim ne yapsın.. Türkçe yanı bir kere isimden kaybediyor.. neyse espri bir yana, umarım güzel oyun olur. 10-20 milyona çıkar çıkmaz almak gerçekten iyi olur.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ultima Online'da Bedava HardGamer 7xgm Char bu siteye 70. girenin ve formu dolduranın olacak işte url: Bedava 7x Gm Ve bedava 5x gm Locus/Nebula Bedava 5x Gm[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ya delimisiniz ya! Dedektif fırtına mükemmel bir oyundur ya! verdiği yıldan bu yana hala arada açar bitiririm ..........şahane bi oyun ya........[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ben şeyi çok seviodum körüyü geçince gemiyle bitane fransız bi herif var ya :D hehehe ah ulen ah! *!der*[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: godzilla112, 11 July 2003 00:49 tarihinde demiş ki: Ultima Online'da Bedava HardGamer 7xgm Char bu siteye 70. girenin ve formu dolduranın olacak işte url: Bedava 7x Gm Ve bedava 5x gm Locus/Nebula Bedava 5x Gm[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| *!ağzı açık baka kalır....................................* *!zar zor toparlanır* dalga mı geçiyorsun bizle anlamadım ki.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 gönderdik imzamızı. inşallah bulurlar sponsor böyle böyle gelişçek işte türkiyede oyun sektörü[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Sencer abi insallah gene calisiyodur ah ulan Emre nerdesin kactin Izmirlere girmiyosun icq lara...[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Up sticky yapın bu forumu adminler![hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Onlar upsticky yapmazlarsa biz yaparız Up[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 up!![hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar