duende Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya bi kiz vardi arkimin arkiydi sirf o arkim sevgilisiyle bi gun gecirebilsin diye annesine biz ucumuz beraber konsere gidioz diye yln soyledk ve ikimiz gittik(arkimin arkiyla birbirimiz tanimioz ile sirf o cok israr etti die) herneyse ogun eglendk sonra bi hafta flan msjlastik cagrilastik hersey bitti sonra bende armadm oda bikac ay gectkten sonra (subatti galba konser) bu bana msj atti feyza bak msnini yonjasini ele geccrdm fln diye yani feyzaya atcaana bana atmis bende olayi ona aciklaya bi msj attim beraberinde aa snndemi msnn var ekkle beni flan dedm bi yrm saat oncede msnde konustuk olay burda bter ben bunu ttesadufe bak diye bi kiz arkima anlattm oda kizin bnmle konusmak için bunu uydurdugnu ve kendisininde aynisini yaptgni soyledi sizce dogru olabilrmi??[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben konuşmak için bi çocuua saat soranı biliyorum. doru olabilir. temkinli davran ve asla sen benlen konuşmak içinmi attın o msjı gibisinden şeyler söleme ima etme[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bu arada onu belrtmedm adim fevzi feyza hmn arka arkaya olmak zorunda ztn arkimda bukadarda yakin olmazki diye soyledi[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bide kimin msni yonjayı ele geçirmiş?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sanirim feyzanin sevdigi cocukun[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 trgdy su yazılarına nokta virgül koyup kelimeleri düzgün yazsan bende anlayabilecem ve yardım etmeye calısacam ama okuyamıyorum bile.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 feyzayla tanistim sanrm kiz gercekten yanlis msj atmis:D[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pittjr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 feyzada işin içindedir belki. organize olur bunlar genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İşin keyfi burda zaten, asla gerçek mi rol mü bilemezsin... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yav ben yazıdan hiçbirşey anlamadım dur bidaha okuycam anlarsam editlerim :) Hmm az biraz anladım aslında yanlışlıkla mesaj atma olayı banada bir kaç kez oldu ama genelde bir hafta boyunca sırf birine sürekli mesaj atarsam çeşitli durumlardan dolayı, daha sonra başka birine mesaj atmak isterken yanlışlıkla o kişiye attığım oldu bir kaç kez, mesaj atma işlerini bir süre sonra hipotalamusa bağladığın için olabiliyor böyle şeyler. Ha ama onun dışında msninin almak içinde yapmış olabilir yani çokta uçuk bir fikir değil. [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 08 Haziran 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ablamda sey dedi ayni seyi ben yaptm banada yaptilar kesn flan dedi bide nasil bi insan msj attigi kisinin adini yazarki dedi msj feyza msnini buldum... diye basliyo yanlislikla attigini belli etmek için basina adini bile yazmis dedi mantikli mi ? evvet[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aynı isimli baska arkadasına atmaya calısırken karıstırmıs numarası da iyi gider. sole oliyo ki sanki 2. mesajinmis gibi yapiyosun. "tamam canım. bu arada msnini versene yeni mail aldiysan" diyosun mesela... inandirici oliyo baya. cocuk da durumu duzeltmek icin cevap atıyo ya da ariyo."aa dier---'a yazmıstım ben" diye bir saf ayai ve muabbet kuruluyo iste. ya da sesini duyuyosun en azindan. olur bole vakalar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Eh ablan haklı aslında bende yanlış mesaj attığım mesajları düşündümde attığım kişinin adları yoktu o mesajlarda. Hatta nerdeyse hiç bir mesajımda yok :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: dunno, 08 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki: aynı isimli baska arkadasına atmaya calısırken karıstırmıs numarası da iyi gider. sole oliyo ki sanki 2. mesajinmis gibi yapiyosun. "tamam canım. bu arada msnini versene yeni mail aldiysan" diyosun mesela... inandirici oliyo baya. cocuk da durumu duzeltmek icin cevap atıyo ya da ariyo."aa dier---'a yazmıstım ben" diye bir saf ayai ve muabbet kuruluyo iste. ya da sesini duyuyosun en azindan. olur bole vakalar=) Tecrübe konuştu galiba :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yazından hiçbişey anlamadım ama sonuçta 2 ihtimal var , olabilir de olmayabilir de...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bence olabilir nie olmasınki ama sen ne düşünüyosun kızın tipinden hareketlerinden belli olur zaten..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bence sana HAYVANLAR GİBİ aşık[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 eheuh :B kızla konuşmayı dene...misal "benden hoşlandığın için msn'imi bulduğun doğru mu?" vs. açık sözlü ol :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: HymnOfSnuk, 08 Haziran 2005 20:26 tarihinde demiş ki: eheuh :B kızla konuşmayı dene...misal "benden hoşlandığın için msn'imi bulduğun doğru mu?" vs. açık sözlü ol :9 oha:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 katiliyorum OHAAA[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bence soukkanlı ol...su anda nasılsanız devam et... kız adım atar en azından bisiler belli eder sana hoslanıyosa... akıllı ol acele etme derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 mantikli bennde ayni seyi yapiyorum ama ark gibiyiz hala yaa[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hala dedigin ne kadar zaman gecti ki? msnde konus sık sık iste... msj fln at hal hatır soran.. ilgili davran ama arkadasca. gereksiz iltifat falan etme. hafif hosluklar yap. bilirsn napicaini zaten onun tavırlarına gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Mix, 08 Haziran 2005 20:08 tarihinde demiş ki: bence sana HAYVANLAR GİBİ aşık eheuhe,sonunda dengini buldu galiba bu arada bence sakın kıza karşı "sen benim msn imi almak için böle bişi yaptın,anladım bunu" gibi bi tavır sergileme,sonra kız zeytinyağlık yapar,sen dumur kalırsın ortada...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oha okadarda HAYVAN diilim[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar