Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 arkadaşlar bilmiyorum ben öss iken kaç izmir buluşması yapıldı en son eylüldeki buluşmaya katılmıştım. böyle bir fikrim var belki henüz erken olabilir ama (14 gün)19 hazirandan sonra belirli bir gün ve saat ayarlayıp şöyle stres atıcı, rahatlatıcı, lezzetli bir buluşma ayarlasak nasıl olur?? hem biz összedeler kendimiz gibi diğer madur insanları görüp rahatlamış hem de güzel bir aktivite gerçekleştirmiş oluruz. nasıl olur? belli mi olur belki bundan sonraki buluşmalarımızı başka şehirlerde yaparız ;)[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bence öss'ye gircekler evden çıkmasın. kolunuzu bacağınızı kırarsınız.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Black1ce, 05 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bilmiyorum ben öss iken kaç izmir buluşması yapıldı en son eylüldeki buluşmaya katılmıştım. böyle bir fikrim var belki henüz erken olabilir ama (14 gün) 19 hazirandan sonra belirli bir gün ve saat ayarlayıp şöyle stres atıcı, rahatlatıcı, lezzetli bir buluşma ayarlasak nasıl olur?? hem biz összedeler kendimiz gibi diğer madur insanları görüp rahatlamış hem de güzel bir aktivite gerçekleştirmiş oluruz. nasıl olur? belli mi olur belki bundan sonraki buluşmalarımızı başka şehirlerde yaparız ;) [signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 boyle yapacagına degistirseydin ilk mesajı:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 değişiklik yapmadım sadece o noktayı vurguladım dikkatini çekerim.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 OSS sonrası partiler var onlara gidin =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Black-ice, 05 Haziran 2005 20:05 tarihinde demiş ki: değişiklik yapmadım sadece o noktayı vurguladım dikkatini çekerim. ilk mesajında da vurgulayabilirdin:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 işin raconu bu. quote yapar vurgularsın. yahu bide buluşmayla ilgili msj atın dişimi kırıcam :P[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bulusalım :P ama izmirde degilim hehehe ist e gelin hep beraber:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 izmirliler pek online değil heralde bu aralar.. up![signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 walla geçenlerde payro leviğ ben falan konuştuyduk yapalım dediydik.. En son gerçekleşen pati buluşmasında muhteşem üçlü den başka kimse yoktu senin geldiğin eylül ayından başka da buluşma yapılmadı bılek aysım... Muhteşem üçlü: Madcat,Saeros,Payro.. :P[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bencede ya kafa dagıtırız sitres felan atarız...[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 beyler diğer topiğe gelin işte LAN party yapalım topic kirliliği yaratmayın aaaa:)[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bilgisayar ortamından uzak bir buluşma olması daha mantıklı degil mi ? Zaten boş vakitlerimizin (her ne kadar nefes alamasakta yeni yeni işte :p ) bir kısmı bilgisayara gidiyor.. Diger kısmınıda canlı canlı sosyal bi şekilde yaşasak daha iyi olur kanımca.. Mesela pier de birar nescafe veya ne bileyim alsancakta bir cafede felan... yer pek fark etmez yani :)[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 öseseciler için lan party daha uygun sanırım malum pc yi özlemişlerdir.. :P biz pc başında olanlar içinde dışarısı iyi.. seçim yapalım..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 fark etmez yahu ikisindede eğlenicez kafamız dağılıcak.. :)[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 vallaha bilgisayarı özledim özlemesine ama bilgisayar dışı bir aktiviteyi tercih ederim.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Madcat, 05 Haziran 2005 23:14 tarihinde demiş ki: öseseciler için lan party daha uygun sanırım malum pc yi özlemişlerdir.. :P biz pc başında olanlar içinde dışarısı iyi.. seçim yapalım.. sahsen 2. defa öss ye hazırlanan biri olarak ben hepsine açım ... :( nasıl olsak? :?[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 çoğunluğa uyarım ben.[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 oss kagidi hala gelmedigi icin, once psikologa gider sonra bulusmaya gelirim sanirim :/[signature][hline]Yap yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bence içelim![signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ok nezaman buluşuoz?[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 euzubismillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim Neden böle bişey ? napacaksınız buluşup -Geometriden netin ne ? -sktrt Geo yu olm Bi item çıkarmışım ghappaan kayar ... -abi bilmiorum gerilmeye başladım sınav stress vs ... Diyaloglar böle alakasız olcak 5 6 tane de asosyal olsa SÜPPPPERRR[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yapacaz %100. hem de othranxla biz ekmicez, zamanında gelicez vs.. söz :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yahu yapalım söz bende gelecem. ama bilgisayar ortamı yapmayalım yaw hele önce bi sosyal aktivite yapalım sonrada bilgisayar yaparız.[signature][hline]anne motor, baba öküz, kızınız tiki oldu üzgünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar