Shalis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 acaba çekebileceğim bir adres varmı heralde yoğunluktan Dl yapamıyorum bilen varsa makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 www.fileplanet.com dan indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 üye olmak lazım kabul etmiyor orayı denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 fark etmez, bedava uyelik al ve public serverlarda 20 dakka bekleyip download et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sürekli hata veriyor deli olacam pfff varsa sende acc versenen çekeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 oldu gozlerim doldu :) sonra ordaki cc bilgilerinide gor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yada free acc alsana bana ben alamadım birtürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 oradaki log in yaza yere tikla gamespy in reg formuna gondericek seni. o formu doldur bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 doldurdum süreklşi hata veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 surekli doldur o zaman hata vermeyene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 mozilla kullan? ne hatası veriyo ki?[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 firefox ile fileplanet uyumlu degil, belirli bir activeX ogesi gerekiyor ve bunu da sanirim firefox kabul etmiyor. Ben bir yere upload edip link vericem simdi. Yatana kadar linki acik tutarim. Fileplanet'daki patch [Bu mesaj Befounder tarafından 08 Haziran 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hayır. mozilla gayet de uyumlu bir kere. ama asıl amacım orda, forumda hata çıkması ie ile alakalıysa, mozillayı da denesin diyeydi. bahsettiğin uyumsuzluk, Download Manager ile indirmek istediğinde çıkıyor. "The control requires Internet Explorer 5 or higher running on Windows 9x/NT4/2000/XP" diyor. Download Manager çalışmıyor. ama aşşağıda "Click here to begin your download!" çıkıyor. Tıklayınca mozilla'nın kendi downloader'ı devreye giriyor, gayet güzel indiriyor.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bak bunu bilmiodum iyi oldu, tesekkurler.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 http://www.gamershell.com/download_9531.shtml World of Warcraft v1.5.0 US Patch[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah my blog! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 emule razorback sunucusunda da var enUS patcher ve downloader[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 1.5.0-enGB-pach.exe bunu çekebileceğimiz bir adres bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: arcane, 08 Haziran 2005 11:52 tarihinde demiş ki: emule razorback sunucusunda da var enUS patcher ve downloader denedim fake değil, patch çalışıyor.[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar