Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 1 ay olsa gene ii..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Delyyyy, 27 Şubat 2005 21:38 tarihinde demiş ki: Haha bu altyapıyla 256lar 512 yapılırsa birşey demiyorum ben bunlara once bi alt yapıyı dogru duzgun hale getirip yapılmalı 11.2gtan 22.2 ye çıkarmak yeterlımı sizce Turkiyede kaç tane 256 kullanıcısı var bir düşünün en azından 1 ay çile çekicez gibi şimdi hesap yapalım biraz. mevcut kullanıcıların yüzde kaçı 7/24 download yapıp bağlantıyı sömütüyor? en en fazla %50 diyelim. diğerleri işyerinde ya da oyun oynamak için kullanlar. ben şu anda 11.2gb çıkış ile sorun yaşamıyorsam çıkışlar iki katına çıktığında daha da rahatlayacağım. çünkü sadece 7/24 download yapanlar için gerekli olacak o çıkışın artması. yani çıkışların iki katına çıkmasına karşın kullanım 1.5 katına çıkacak gibi düşünebiliriz.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 o mantığı kuramayan pek çok insan var ülkemizde sailor ;)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 telekomun sitesinde 01/04/2005 ten sonra statik ip ücretli olacak diyor. yani bişiler olcak ama ne olcak izliyoruz ailecek.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Fiyatlara %18 KDV dahil, %15 Özel İletişim Vergisi (ÖİV) hariçtir STATİK IP AYLIK VE YILLIK ÜCRETLER[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 nisanda yurt dışı çıkışları 0 kbit[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Rahan, 28 Şubat 2005 14:48 tarihinde demiş ki: telekomun sitesinde 01/04/2005 ten sonra statik ip ücretli olacak diyor. yani bişiler olcak ama ne olcak izliyoruz ailecek. 2048 lere ragbet artıp elalem evinde webserver kuracak diye static ipleri ücretli yapma planları oldugunu düşünüyorum zira webhosting işinede giriştiklerinden bunu getiriyorlar[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: DynamicK, 28 Şubat 2005 16:09 tarihinde demiş ki: said: Rahan, 28 Şubat 2005 14:48 tarihinde demiş ki: telekomun sitesinde 01/04/2005 ten sonra statik ip ücretli olacak diyor. yani bişiler olcak ama ne olcak izliyoruz ailecek. 2048 lere ragbet artıp elalem evinde webserver kuracak diye static ipleri ücretli yapma planları oldugunu düşünüyorum zira webhosting işinede giriştiklerinden bunu getiriyorlar Ehe adsl'den webserver düşünsenize :).[signature][hline]www.doruan.com Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi... Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: DynamicK, 28 Şubat 2005 16:09 tarihinde demiş ki: 2048 lere ragbet artıp elalem evinde webserver kuracak diye static ipleri ücretli yapma planları oldugunu düşünüyorum bende öyle düşünmek istiyorum ama çok iyimser bir tahmin gibi geliyor, konu telekom olunca da iyimserlik pek güzel sonuç vermiyor. yine de umuyoruZzzz.. :D[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 İŞAALLAH OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 1 statik ip = 2,66 YTL Gayet makul bunun içinmi evime web server kurmaktan vazgeçicem?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 vazgeçirmek olsa idi ona uygun çözüm üretirlerdi şimdi 1 static ip aylık fiyatı ama o 2.66 ytl yıllık alıcaksın web server kuruyorsan: 26,62YTL 1000 kişi alsa 26620YTL iyi para, hele hele önceden beleş olan bir uygulamanın götürüsü olmadıgı görünürsa durduk yere kaynak işte[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Adsl yerine alın bi Cable babalar gibi netin doruğuna varın. Hele ki benim gibi şanslı bir kullanıcı olursan. 128 cable ile down/up ne kadardır? Bende 58/19 süpper yani, gerçi ben de anlayamadım diğer 128 cable kullanıcılarında down 15-20 arasındaymış.[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 eh yeni görüyorum bunu, yuh bana.. :-) olsun tabii, e-mule'a yetmez oldu 256kbps.. :-p şaka bir yana aynı anda rahat gezilmiyor p2p programları açıkken. şu anki halimizden daha kötü olması düşüncesi ise bana mantıklı gelmiyor, 2mbit alanlara sıkıntı olabilir ama benim şu anki 256'dan daha yavaş hale gelmem için bir neden görmüyorum.. :-p daha bir yıl önce 128 adsl bile hayaldi, telekom eskisinden çok daha iyi çalışıyor o kesin. her fırsatta çamur atmanın da alemi yok, altyapı konusunu hesaplıyorlardır..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: DynamicK, 07 Şubat 2005 19:27 tarihinde demiş ki: 512 1024 2048 olsada farketmez adsl tarih oldu beyler adsl cok berbat bir baglantı diğer dsl çeşitleri uygun fiyata sunulsa keşke arkadaşım belçika da oturuyor sdsl var upload download aynı hızda adsl: sdsl: olay zaten dsl'in önüne gelen harf ile bitiyor. (x)dsl x=variable olarak da gösterebiliriz . :) . Dağıtımı kim yapıyorsa kendine göre isim veriyor. Yani olay sdsl de değil ödsl de olabilir bizde : )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 a: asimetrik s: simetrik önüne gelen ismin de bir anlamı olmalı yani yoksa ben de üretirim. odsl = onur dsl :D[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Onur_, 28 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki: Bende 58/19 süpper yani, gerçi ben de anlayamadım diğer 128 cable kullanıcılarında down 15-20 arasındaymış. 128 cable baglantoı ile dl hızın 15-16kb/s upload 4-5kb/s olur normali sende sorun var , kullandıgın program download hızını yanlış gösteriyordur veya hattın 128 degildir cable sirketlerinin promosyon ile 128 i yukseltmesi neticesinde olabilir ama asla 128 cable ile öyle 58kb la stabil biçimde çekemezsin arada cıkıyor diyorsan bizimde cıkıyor o hızlara ama gerçegi göstermiyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Twilight, 27 Şubat 2005 17:54 tarihinde demiş ki: said: 15.02.2005 tarihinde NTV'ye çıkan Türk Telekom yetkilisi yapmış bu açıklamayı: 1 Mart 2005'ten itibaren; - 256 kbit bağlantı kalkıyor ve otomatikman kotalı/kotasız herkes 512 oluyor. - Yurt dışı çıkışları 11,9 Gb'den 22,8 Gb'ye çıkartılıyor. Fiyatları ise şöyle: 512/128: 38,67 YTL 1024/256: 69,96 YTL 2048/512: 133,84 YTL bu doğrumu ya? buna göre yarın deişicek:-p[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 inanmam valla[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bekleyelim yarın görelim :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya baştan yapmıolar sonra da uğraştırıyolar milleti.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 olsa supher olur vallaa[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ben 512k kullanıyorum 1024k mı olacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ahanda 512 oldu[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yavaş olsun 512[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar