Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nisan'da ADSL'ler minimum 512 kbit!!!

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

said:
Delyyyy, 27 Şubat 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
Haha bu altyapıyla 256lar 512 yapılırsa birşey demiyorum ben bunlara once bi alt yapıyı dogru duzgun hale getirip yapılmalı 11.2gtan 22.2 ye çıkarmak yeterlımı sizce Turkiyede kaç tane 256 kullanıcısı var bir düşünün en azından 1 ay çile çekicez gibi

şimdi hesap yapalım biraz. mevcut kullanıcıların yüzde kaçı 7/24 download yapıp bağlantıyı sömütüyor? en en fazla %50 diyelim. diğerleri işyerinde ya da oyun oynamak için kullanlar. ben şu anda 11.2gb çıkış ile sorun yaşamıyorsam çıkışlar iki katına çıktığında daha da rahatlayacağım. çünkü sadece 7/24 download yapanlar için gerekli olacak o çıkışın artması.
yani çıkışların iki katına çıkmasına karşın kullanım 1.5 katına çıkacak gibi düşünebiliriz.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Rahan, 28 Şubat 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
telekomun sitesinde 01/04/2005 ten sonra statik ip ücretli olacak diyor. yani bişiler olcak ama ne olcak izliyoruz ailecek.

2048 lere ragbet artıp elalem evinde webserver kuracak diye static ipleri ücretli yapma planları oldugunu düşünüyorum

zira webhosting işinede giriştiklerinden bunu getiriyorlar[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 28 Şubat 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
said:
Rahan, 28 Şubat 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
telekomun sitesinde 01/04/2005 ten sonra statik ip ücretli olacak diyor. yani bişiler olcak ama ne olcak izliyoruz ailecek.

2048 lere ragbet artıp elalem evinde webserver kuracak diye static ipleri ücretli yapma planları oldugunu düşünüyorum

zira webhosting işinede giriştiklerinden bunu getiriyorlar

Ehe adsl'den webserver düşünsenize :).[signature][hline]www.doruan.com
Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi...
Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada...
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 28 Şubat 2005 16:09 tarihinde demiş ki:

bende öyle düşünmek istiyorum ama çok iyimser bir tahmin gibi geliyor, konu telekom olunca da iyimserlik pek güzel sonuç vermiyor. yine de umuyoruZzzz.. :D[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
vazgeçirmek olsa idi ona uygun çözüm üretirlerdi
şimdi 1 static ip aylık fiyatı ama o 2.66 ytl
yıllık alıcaksın web server kuruyorsan: 26,62YTL

1000 kişi alsa
26620YTL

iyi para, hele hele önceden beleş olan bir uygulamanın götürüsü olmadıgı görünürsa durduk yere kaynak işte[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Adsl yerine alın bi Cable babalar gibi netin doruğuna varın. Hele ki benim gibi şanslı bir kullanıcı olursan.

128 cable ile down/up ne kadardır?

Bende 58/19 süpper yani, gerçi ben de anlayamadım diğer 128 cable kullanıcılarında down 15-20 arasındaymış.[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı?
Sosyal ağlarda paylaş

eh yeni görüyorum bunu, yuh bana.. :-)

olsun tabii, e-mule'a yetmez oldu 256kbps.. :-p şaka bir yana aynı anda rahat gezilmiyor p2p programları açıkken. şu anki halimizden daha kötü olması düşüncesi ise bana mantıklı gelmiyor, 2mbit alanlara sıkıntı olabilir ama benim şu anki 256'dan daha yavaş hale gelmem için bir neden görmüyorum.. :-p

daha bir yıl önce 128 adsl bile hayaldi, telekom eskisinden çok daha iyi çalışıyor o kesin. her fırsatta çamur atmanın da alemi yok, altyapı konusunu hesaplıyorlardır..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 07 Şubat 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
512
1024
2048 olsada farketmez
adsl tarih oldu beyler
adsl cok berbat bir baglantı
diğer dsl çeşitleri uygun fiyata sunulsa keşke

arkadaşım belçika da oturuyor
sdsl var
upload download aynı hızda

adsl:

sdsl:

olay zaten dsl'in önüne gelen harf ile bitiyor.

(x)dsl
x=variable

olarak da gösterebiliriz . :) . Dağıtımı kim yapıyorsa kendine göre isim veriyor. Yani olay sdsl de değil ödsl de olabilir bizde : )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Onur_, 28 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
Bende 58/19 süpper yani, gerçi ben de anlayamadım diğer 128 cable kullanıcılarında down 15-20 arasındaymış.

128 cable baglantoı ile dl hızın 15-16kb/s
upload 4-5kb/s olur normali

sende sorun var , kullandıgın program download hızını yanlış gösteriyordur
veya hattın 128 degildir
cable sirketlerinin promosyon ile 128 i yukseltmesi neticesinde olabilir ama asla 128 cable ile öyle 58kb la stabil biçimde çekemezsin

arada cıkıyor diyorsan bizimde cıkıyor o hızlara ama gerçegi göstermiyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twilight, 27 Şubat 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
said:

15.02.2005 tarihinde NTV'ye çıkan Türk Telekom yetkilisi yapmış bu açıklamayı:

1 Mart 2005'ten itibaren;
- 256 kbit bağlantı kalkıyor ve otomatikman kotalı/kotasız herkes 512 oluyor.
- Yurt dışı çıkışları 11,9 Gb'den 22,8 Gb'ye çıkartılıyor.

Fiyatları ise şöyle:
512/128: 38,67 YTL
1024/256: 69,96 YTL
2048/512: 133,84 YTL

bu doğrumu ya? buna göre yarın deişicek:-p[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...