Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 patchi euro serverlarda çalışır mı acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 çalışmaz muhtemelen, acemiler neden eu sürümlerini de koydurmamış anlayabilmiş değilim.. neyse 50mb zaten bekleyelim mecburen..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 us client in varsa calisio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya durmadan bi yazı çıkıp çıkıp druyodu bedne disable peer to peer tranfer yazan yere tıkladım bişey olurmu öyle indiriyorum ama ing cemde kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 helal valla ing'cen kotu oldugu halde oyunu oynuyosun... orda diyoki, bunu iptal ederseniz indirme hiziniz dusebilir. upload'u engelliyosunuz onu secerek. ama daha buyuk bi sorun var ki, burdaki baglanti cok yavas oldugu icin indirilmiyo... 2mb yi 1 saatte indirdim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ALLAHIM!sabır yarabbim sabır ihsan eyle [Bu mesaj lisantus tarafından 08 Haziran 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 US'ciler icin link, 1.4.2.4375 to 1.5.0 Terzi kendi sokugunu dikemezmis tabi, enGB'sini bulamiyorum :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar