Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cu ardından Türk rebel factionlarının durumları

Redeagle

Öne çıkan mesajlar

said:
Morian, 06 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
EP3 gaziyla implerin cogu gitmis rebel olmus.

Filmden once impler iyiydi de filmden sonra mi kotu oldu anlamadim :)

imparatorluk hep kötüydü sadece palpatinle birlikte taraf değiştirdi yada öyle bişey oldu[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha yer yüzü gibi yok bırakın ya.

Bu gün göreve gidiyoruz diye Master Doctor bir hanım efendiyi arabaya aldım ovaya götürdüm :D Orada buffladı beni :P

Valla oyundaki ilk amacım rebel olmak ama evde çok kastığı için kafeden oynuyorum bir süreliğine.Yakında yeni pc geliyor 3.0 ghz vs. o zaman asosyallık nasıl bir şey göreceksiniz.24 saat /tell Xanator atın hep oyunda olacğım nahanahhna
Sosyal ağlarda paylaş

Impler Burda Sadece Biraz Durgunuz Dark Force Olarak Duruyoduk Guilde Olaylarin Cikmasiyla Guild Rebellesti Bizde Ciktik....Hilal'deki Eski Kisiler Yapicaz Bisiler Burdayiz Bisi Olmadi Bize :) Firtina Oncesi Sessizlik :P[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

basalımmı sizi he?? lol

sende rebel olsana?

yoksam have you much anger?
hem sinirli olursan , içinde çok nefret olursa stres yapar daha kısa yaşarsın biz onun için rebeliz
rebel ol stersten uzak ve uzun yaşa heeyooooooo sfadasdad :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
Sosyal ağlarda paylaş

bence imp. olunca daha az stres var rebel olunca ya imp. askerleri beni yakalarsa ya ustumde spice cikarsa acaba su at-st bana dogrumu bakiyor aaa darth amca neden bana dogru lsini acti su askerler neden bana bakip konusuyor gibi olaylardan baya bir stres icinde rebeller bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Rebel'im yeterim size :D

Şaka maka galiba 50 Rebel Puanı mı ne toplamam gerekiyormuş öyle okumuştum bir yerde de nerede şimdi çıkaramadım :D neyse benim imp'te 0 rebelde nasıl rebel olacağım.

Bu arada Mining Outpost kimin elinde ? Yoksa tarafsız mı? İçerisinde Bir İmp bir Rebel'e saldırabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Gwindon walla basin bizede eylence olur oyunda bi event yapalim yanliz sole bi olay var biz suan ingiliz guilddindeyiz sadece djk ve tempi bitmis jedilar var bi ben ezik sekilde padawan dolasiyorum :) bide bunun yaninda bizim turklerden bhler tanklar fln bir suru adam var :) saglam gelmeniz lazim diyim oyunda anron diye tell at bana yapalim bi event :) ayrica imp puani kasmak cok zor diil bos zamanimda yardimci olurum size eclipsede anron nickim tell atin yeter olmassa yollarim :) mayor kastik o kdr :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...