Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşmek İstemiceniz bi Çukur...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

525 Metre derinlik 1200 mt çap. çukurun üstünde helikopter ve uçak uçması yasak hava boşuğu yaratıyormuş!!!. image5'teki kırmızı ok standfart 16 tekerlekli bir ticari kamyonu gösteriyor görebilirsen yeri tahminen güney afrika cumhuriyeti

[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
www.gym-world.cjb.net

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 07 Haziran 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Nasıl bir çukurdur o kafam allak bullak oldu..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
kürekle?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
Zaten degerli bir maden olmasa 500 m Acik Isletme yapmazlardi.
Ona bakarsaniz 2-2.5 km derinliginde Kapali Isletmeler var, adamlar 2.5 km derinligi 22-27 derece arasina dusuruyorlar.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Mesaj tarihi:
Enteresanmış. İnsan yapısı olduğu çok belli, ama bu muur en uygun maden kazma yöntemi?[signature][hline]City Of Heroes :
AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50
Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48
Mesaj tarihi:
j.c.grangé'nin leylek uçuşunda anlattığı elmas madenlerinin en büyüğü burası en kusursuz elmasların çıkarıldığı yer[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...
Mesaj tarihi:
birgün intihar etmeye karar verirsem atlayacağım yer orası olur kesinlikle.[signature][hline]ey edip adanada pide ye

[Bu mesaj Black-ice tarafından 07 Haziran 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Güzel resimde tekerlerı fılan goremedım ben kırmızı ısaretı gordumde orada bısey kalmamıs sanırım :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
said:
Black-ice, 07 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
birgün intihar etmeye karar verirsem atlayacağım yer orası olur kesinlikle.

delimisin yauv çok korkunç oraya atlayıp ölüceğime üstümden tır geçsin daha iyi acaip tırstım ya ühü[signature][hline]you gave me life now show how to live
  • Yeni Oluştur...